- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.401
ben varım
özelden mi yazıyoruz cnm naasıl yapıyoruz?
evet canımmmm
evet canımmmm
bana da özelden yazın kızlar..
bukleeemmm
sshumoooooom
ben gece girebilirim ancak eklerim sizi:)))))
bukleeemmm
sshumoooooom
bende akşam ekliycem kızlar.
yazıyorum cnm:)
Merhaba kızlar
Bayramdan sonra hiç yazamadım. İşle ilgili sıkıntı ve yoğunluklar, gebelikle ilgili şikayetlerhiç keyfm olmadı. Geçmişi okuyamadım ama birçoğumuz bu sıkıntıları yaşamaya başlamıştır herhalde.
Oğluşum döndü, hissettim. Alttan mesanemden üstten kaburgama indiriyor. Bazen nefesimi kesiyor,babası da ben de uzun boyluyuz o da sığmıyor galiba. Sabahları midemi salııyor bulandırıyor, akşamları alev gibi yakıyor. Akşam yemeklerim giderek küçülüyor. Bir de o yorgunluk halsizlik var ki. Eşime diyorum ki sabaha kadar uykumda beni dövüyor musun diye. Oğlum da rahatının bozulmasına tahammül edemiyor. Elimi yanıma koysam çekene kadar vuruyor. Sağa sola dönsem sırt üstü yatana kadar dürtüyor. Geçen hemşirenin doppler başlığını bile tekmeledi. Yer değiştirdi kadın, bizimki oradan da tekmeye devam.
Geçen yakaladı beni nefes nefese ayakkabılarımı eşim bağlıyor artık. 3-3.5 arası kilo aldım ama 29. haftadan sonra çok zorlanmaya başladım. Allah kolaylık versin hepimize. Bu hafta doktor kontrolüm var, Allah başka sıkıntı vermesin de bunlara dayanmaya çalışıyorum. Eczanedede işler çok yoğun, kendi işim olsa da kaçamak yapamıyorum.
Bu arada eşime kararsız kaldığı için kızdım, isim kitabı aldım. Semih ismini çok beğendi. Anlamı cömertmiş. Oğlumuz cömert olmalıymış. Fikir değiştirir diye çok korkuyorum. İsme alışmaya çalışıyorum.
Bebeğimin park yatak işini de bugün hallettim. Maxima Swing Otomatik Sallanan Park Yatak gelecek 1-2 güne. Bebeğin sesini duyunca otomatik sallanıyor beşiği. Youtubeda videosunda gözümle görünce de almaya karar vermiştim.Bebek büyüyünce de altı gene park yatak 70x110. Umarım mavisi ekranda gördüğüm kadar güzeldir.
Neyse kusuruma bakmayın uzun süre uğramayınca tutamadım kocaman yazıverdim.
Merhaba kızlar
Bayramdan sonra hiç yazamadım. İşle ilgili sıkıntı ve yoğunluklar, gebelikle ilgili şikayetlerhiç keyfm olmadı. Geçmişi okuyamadım ama birçoğumuz bu sıkıntıları yaşamaya başlamıştır herhalde.
Oğluşum döndü, hissettim. Alttan mesanemden üstten kaburgama indiriyor. Bazen nefesimi kesiyor,babası da ben de uzun boyluyuz o da sığmıyor galiba. Sabahları midemi salııyor bulandırıyor, akşamları alev gibi yakıyor. Akşam yemeklerim giderek küçülüyor. Bir de o yorgunluk halsizlik var ki. Eşime diyorum ki sabaha kadar uykumda beni dövüyor musun diye. Oğlum da rahatının bozulmasına tahammül edemiyor. Elimi yanıma koysam çekene kadar vuruyor. Sağa sola dönsem sırt üstü yatana kadar dürtüyor. Geçen hemşirenin doppler başlığını bile tekmeledi. Yer değiştirdi kadın, bizimki oradan da tekmeye devam.
Geçen yakaladı beni nefes nefese ayakkabılarımı eşim bağlıyor artık. 3-3.5 arası kilo aldım ama 29. haftadan sonra çok zorlanmaya başladım. Allah kolaylık versin hepimize. Bu hafta doktor kontrolüm var, Allah başka sıkıntı vermesin de bunlara dayanmaya çalışıyorum. Eczanedede işler çok yoğun, kendi işim olsa da kaçamak yapamıyorum.
Bu arada eşime kararsız kaldığı için kızdım, isim kitabı aldım. Semih ismini çok beğendi. Anlamı cömertmiş. Oğlumuz cömert olmalıymış. Fikir değiştirir diye çok korkuyorum. İsme alışmaya çalışıyorum.
Bebeğimin park yatak işini de bugün hallettim. Maxima Swing Otomatik Sallanan Park Yatak gelecek 1-2 güne. Bebeğin sesini duyunca otomatik sallanıyor beşiği. Youtubeda videosunda gözümle görünce de almaya karar vermiştim.Bebek büyüyünce de altı gene park yatak 70x110. Umarım mavisi ekranda gördüğüm kadar güzeldir.
selam kızlar bende bilgisayarla cebellerşmekten anca girebildim...donup donup durdu virüslü bişey ekledim sanırım anca onardım yaa...neyse bende biraz sonra kan hapımın 2 cisini almaya gidicem ama sizleri merak ettim naptınız bakim ben yokken....bende aynı tas aynı hamam....akşam fatmagülü izledim zaman geçirmeye çalıştım...cıbı cıbı yaptım.....eşime mantı yaptım burdan çıkınca markete gittim bi koşu aldım geldim market yakın eve....birazdan yine çıkıcam hiç sevmiyorum dışarıyı artık bu göbekle kıyafet ayarlamak sinir ediyo beni ama napim....
druda aradım akşam bi daha ölçtür yüksekse ilaca başlıycam dedi
çok moralim bozuldu ya heşey yolundaydı bu zamana kdr aksilik çıksın istemiyorum
evet bugün kendimi çok şiş hissediyorum
zor yürüyorum resmen
bukleeemmm
sshumoooooom
Merhaba kızlar
selam kızlar bende bilgisayarla cebellerşmekten anca girebildim...donup donup durdu virüslü bişey ekledim sanırım anca onardım yaa...neyse bende biraz sonra kan hapımın 2 cisini almaya gidicem ama sizleri merak ettim naptınız bakim ben yokken....bende aynı tas aynı hamam....akşam fatmagülü izledim zaman geçirmeye çalıştım...cıbı cıbı yaptım.....eşime mantı yaptım burdan çıkınca markete gittim bi koşu aldım geldim market yakın eve....birazdan yine çıkıcam hiç sevmiyorum dışarıyı artık bu göbekle kıyafet ayarlamak sinir ediyo beni ama napim....
kızlar ben bi alt kata iniyorum
ayy buıgün şişim diyorum ya bide kot elbise giydim
bi sağa bi sola yürüyorum
kendimi adile naşit gibi hissediyorum :))))))
kızlar ben bi alt kata iniyorum
bukle kaçıncı haftandasın ??
aysebahar nası dayanıyosun hamileliklerine yaa ben şimdiden zortladım :)))
çok tatlı olmuşundur kızzz.....adile naşitide çok severim rahmetli çok tatlı kadındı..annanneme çok benzer kendisi..kızlar ben bi alt kata iniyorum
canım geçmiş olsun, içini ferah tut önemli bir şey yoktur allahın izniyle.
bende akşamları kendimi o kadar ağır hissediyorum ki oturup kalkarken oflayıp pufluyorum..
mesaj attım canım sana
hoşgeldin canım. semih çok güzel bir isim, adıyla büyüsün..
canım hoşgeldin sefalar getirdin.
benim olan ce yapıp kaçtı mı bana mi öyle geldi
hayır tansiyonum yüksek yanlış mı gördüm acaba dengem mi bozuldu
bukle kaçıncı haftandasın ??
aysebahar nası dayanıyosun hamileliklerine yaa ben şimdiden zortladım :)))
26. haftadayım cnm ben çok şükür tık dememiştim bu aya haftaya kadar bugün nazar boncuğum oldu
sen kaçıncı haftadaydın
ayşebahar nere kaçtı ?
Hahahahahah:))
Canımsın ya
Kot serbest mi sizde?
Çok tatlı olmuşsundur kesin
keşke eklesen de görsek senin göbüşü:)))
:)) ay çok güldüm
benim olan ce yapıp kaçtı mı bana mi öyle geldi
hayır tansiyonum yüksek yanlış mı gördüm acaba dengem mi bozuldu
çok tatlı olmuşundur kızzz.....adile naşitide çok severim rahmetli çok tatlı kadındı..annanneme çok benzer kendisi......nur içinde yatsınlar.....
sağol canım benim bende çok severim
Canım ya sonlara doğru biraz zorlanıyorum açıkcası
Ama son ay hele son hafta..
Hele hele son gün..
Karnımda bebeğimle son konuşmamı yaparım hep
Ağlarım çoğunda
Son gecen karnımda...
Diye başlayan şiirlerim vardır her birine ayrı ayrı düzdüğüm..
Son gece..
Son tekmen bu karnıma...
Ağlamam boşuna bilirim lakin
Alıştım ben sana bu dokuz ayda
bebeğim...
Son gecen..
Ezanlar okunuyor duyuyor musun?
Saatler var almama seni koynuma
Cennet kokunu içime almana...
Son gecen..
Baban son kez öptü karnımı sen varken içinde
Abin ablan son kez vurup kaçtılar...
Ben son kez okşadım böyle içten ...
Son gecen..
Offff ben başladım yine...:)))
offfffffffff offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?