- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.161
aciklamalarin icin cok tesekkur ederim ama doktor diyorki reglleri duzensiz olanlarda yumurtlama bilinmez benim hep 28gunde bir olur reglm. sonraaa iki kere kaza oldu o ay o ikisinden biri birisi reglimin 9. günü ogundur muhtemelen diyordum cunku digeri reglime 5gun kala beklenen reglme yani 28gunde bir olacaksa eger diger turlu 1hafta kala doktor onun tutmasi cokk zoor sanmiorumndedi. zaten ben dra su gundu dedigim icin kafalar karisiyor yani o 9.gunde olan tutmussa gec yumurtlama degil erken yumurtlama oluyor..
Kızlarrrr merhaba....Size bişey dicemm ben bu bebeği istemiyorum artıkk
Kan testi beklenen adet gününde çıkıyor canım...
3 gün gecikmede çıkması lazım.
Canım benim ben seni çok iyi anlıyorum, çok yaşadım ben bu gel gitleri...
Kanda baktırırsan çıkan sonuç %90 doğrudur. (Geç döllenme, geç yumurtlama için küçük bir opsiyon bıraktım)
Ama istersen 10 gün bekle.
Çünkü eğer geç döllenmeyse değerin düşük çıkar ve bu sefer yükselecek mi yükselmeyecek mi, düzenli katlayacak mı stresi yaşarsın…
Ben bu bebeğimi sağlıkla doğurayım inşallah, ikincide adetimi 10 gün geçmeden gitmeyceğim…
Çünkü benim geç yumurtlama ve değerim düşük çıktı, ne dış gebelik demedikleri kaldı, ne bozulmuş gebelik demedikleri kaldı, ne de düşük…
Ama bekleyip 10 gün sonra gitseymişim direkt keseyi görecekmişim, hiç paniklememe gerek kalmayacakmış…
Doktor da bazen çok bilmek de iyi değil keşke geç gelseydin demişti…
Ama ilk bebekte heyecan yapıyor insan…
Sen kararını ver canım…
Canım teşekkür edıyorum tecrubelerınle benı aydınlattıgın ıcın kafaya da cok takmamak gerekıyor degıl mı aslında neyse 3 gun bekledık bıraz daha bekleyelım olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı dıyelım inşallah
Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn
hadi yaaaa ortak kararınız değilmiydi bebek canım...
:44::44::44:
Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn
stres yapma canim belki o yuzden gecikiyodur hakkina hayirlisi olsun o gelecegi gunu bilir.. bi kac gun takmamaya calis kafani baska seylere ver yine adet olmazsan kan testi yaptirirsin hakkina hayirlisi olsungünaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor
Canım tartışma sebebimix bebek değil ortak kararımız tabikii o da çok istiyor bebeğini
hayır canım kendine gelbence hem gebelik hormonlarının etkisi hemde tartışmanız yeni oldu heralde ki böyle konuşuyosun lütfen üzme bebeğini ve kendini
en azından o güzel...
senn zaten psikolojin allakbullak ..eşinnde belki bu aralar sıkıntısı vardır ikinizde birbirinize nedese batar durumdasınız demek
inşallah en kısa sürede bu gerginlik biterde
hamileliğin tadını çıkartırsınız
aynen canim bende kendimden utanip bunu kendime bile soyleyemiyodum ama seninle o kadar ayni durumdayimki... moralim cok kotu resmen psikolojim bozuk sesayada cok uzuldum onun esi o kadar istiyo karisina o kadar yardimci onlar bunu yasiyolar, benim hak etmeyen kocami uzmuyo allahim... gercekten cok kotuyum cok vicdan azabi cekiyorum umarim bunlari hissetmiyodur...
Aynen anlattığın gibiiii
şuan sana denesek boş aslında sana allttan al ,,o sinirliyse konuşma yada o anda oda da bulunma güler yüzlü ol desek
yapamazsın benm yapımda bu yok da ondan
nie ben derim o yapsın hele bu durumda hepten o hatalı derim
sen eşini daha iyi bilirsin canım elinden gelinn en iyisini yapmaya çalış.
hem sanada yazık ama en azından hırpalanmayı hakketmiyosun en azındn buna izin verme
hem artık bebeğinde var...
off çok karşık oldu..benm kafada karışık...eşimi özledim daha gideli 1 hafta olduama
çoook özledim birbirinizin kıymetini bilin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?