2012 Şubat Anneleri

Anladım...Hayırlısı inşallah....Hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Canım teşekkür edıyorum tecrubelerınle benı aydınlattıgın ıcın kafaya da cok takmamak gerekıyor degıl mı aslında neyse 3 gun bekledık bıraz daha bekleyelım olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı dıyelım inşallah

Elbette canım, herşeyin başı moral...Stres gebeliğin baş düşmanı....
Eğer hakkında hayırlısı bu ise, bir bakacaksın ki gebelik telaşına düşmüşsün bile...
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir.

Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn

Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn

hayır canım kendine gelbence hem gebelik hormonlarının etkisi hemde tartışmanız yeni oldu heralde ki böyle konuşuyosun lütfen üzme bebeğini ve kendini

günaydın kızlar ben dün akşam ve bugun sabah erkenden test yaptım ama malesefffff tek çizgi haber verıyım dedım ama hala regl olmadım bugun 3.gun geçiyor
stres yapma canim belki o yuzden gecikiyodur hakkina hayirlisi olsun o gelecegi gunu bilir.. bi kac gun takmamaya calis kafani baska seylere ver yine adet olmazsan kan testi yaptirirsin hakkina hayirlisi olsun

Kızlarrrr merhaba....Size bişey dicemm ben bu bebeği istemiyorum artıkk

aynen canim bende kendimden utanip bunu kendime bile soyleyemiyodum ama seninle o kadar ayni durumdayimki... moralim cok kotu resmen psikolojim bozuk sesayada cok uzuldum onun esi o kadar istiyo karisina o kadar yardimci onlar bunu yasiyolar, benim hak etmeyen kocami uzmuyo allahim... gercekten cok kotuyum cok vicdan azabi cekiyorum umarim bunlari hissetmiyodur...

Canım tartışma sebebimix bebek değil ortak kararımız tabikii o da çok istiyor bebeğini

en azından o güzel...
senn zaten psikolojin allakbullak ..eşinnde belki bu aralar sıkıntısı vardır ikinizde birbirinize nedese batar durumdasınız demek
inşallah en kısa sürede bu gerginlik biterde
hamileliğin tadını çıkartırsınız

canım benim durumum seninkinden farklı bizim tartışmamız güncel konular bebek değil ikimizde onu hakediyoruz ama bu hormonlar bana fazla geldi eşimden işten çok bunaldı onu bizden cıkarıyo resmennnn

merve,buyukmujdem kızlar yapmayın...
Gebelik hormonlarının etkisiyle şu an normalden daha bozuk duygu durumunuz...Herşey içinden çıkılmaz halde görünüyor size...
Doktorum söyledi bunu bana, ben de çok mutsuzdum hiç bir sorunum olmamasına rağmen. Gebelik hormonları insanı olduğundan mutsuz, karamsar, üzgün yapar, depresyona bile girebilirsin demişti...
Ve çok da haklısınız aslında, hamile kadına yapılmaması gereken muamele gördünüz...
Ama Allah büyük size mükafatlarınızı verecek, ama lütfen Rabbimin gücüne gidecek şeyler demeyin...
İskanyar olmaktan Allaha sığınalım kızlar, dua kapılarının açık olduğu dakikalara gelir,Allah muhafaza....
Eşlerinize kızgınsınız ama karnınızdaki sabilerin günahı yok, onları istemediğinizi söylemeyin nolur...

Aynen anlattığın gibiiii

şuan sana denesek boş aslında sana allttan al ,,o sinirliyse konuşma yada o anda oda da bulunma güler yüzlü ol desek
yapamazsın benm yapımda bu yok da ondan
nie ben derim o yapsın hele bu durumda hepten o hatalı derim

sen eşini daha iyi bilirsin canım elinden gelinn en iyisini yapmaya çalış.
hem sanada yazık ama en azından hırpalanmayı hakketmiyosun en azındn buna izin verme
hem artık bebeğinde var...

off çok karşık oldu..benm kafada karışık...eşimi özledim daha gideli 1 hafta oldu ama
çoook özledim birbirinizin kıymetini bilin lütfen

Bu sefer alttan almayacağımmmOnada iyilik yok çok sinirliyim onaaa

tünaydın herkese
bende dün doktora gittim daha doğrusu gidemedim iki gündür arayıp randevumu erteliyorlardı meğerse doktorum artık o hastanede çalışmayacakmış bunuda zar zor söylediler yani biz yinede gittik hastaneye diğer bayan doktora rica ettik idrar testi kan testleri filan vardı sonuçlara baktı çok hızlı bi şekilde bişeyin yok iyisin dedi.dedim "biz 12 saatlik yola çıkıcaz otobüsle bi sorun olur mu" diye "ben önermiyorum" dedi.diğer doktorda çıkabilirsin bi sorun yok demişti.bugünde başka bi doktora gidicem çünkü benim doktorun çalışacağı hastane bahçelievlerdeymiş.belki bugün bebişimi görürüm ultrasonla dün görememiştim merak ediyorum büyümüş mü diye.
bu yol meseleside kafama takıldı 12 saatte az değil geçen hafta Bursaya gittim geldim şükür bişey olmadı napsam acep :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…