- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.181
kızlarrrrrrrrr selam herkese , drdan geliyorum şimdi kesemizi gördük tam 1cm olmuş bile :) dış gebelik değilmiş çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti. Hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Şİmdi sıra kalp atışlarımızda inşallah. Hepinizi öpüyorum , hoşçakalın.
kızlarrrrrrrrr selam herkese , drdan geliyorum şimdi kesemizi gördük tam 1cm olmuş bile :) dış gebelik değilmiş çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti. Hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Şİmdi sıra kalp atışlarımızda inşallah. Hepinizi öpüyorum , hoşçakalın.
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
pikeeeeeeeeeeeeee
biz geldik nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar benim kayınpeder gidiyor bizde eşimle bir haftayı gecti limoniyiz ama önümüzdeki hafta bi tatil yapalım diyo yakın yere gidelim çeşme kuşadası olabilr diyo yakın ama yine korkuyorum gidersek denize havuza gircem bişey olurmu acaba ya ne bileym ama cok iyi gelcek bana 3-4 günde olsa yemek yapmıcam dinlencem huzur dolu herkesten işten uzak napayım bilmiyorum eşimde cok istiyor gitsek mi yoksa gitmesekmi ama burda durdukca daha stresli sinirli oluyorum bi tatil ikimizede iyi gelir kafam cok karışık gidersem zararı olurmu sizce havuz deniz falan ben hep görüyorum hamileleri bişey olmuyo offfffffffff
Benim doktorum çok sıcak bakmadı, tahlillerin çıksın bi daha konuşuruz dedi.
Ama denizde de havuzda da enfeksiyon riski var.
Yan komşumuzun kızı da denizden kaptığı enfeksiyon yüzünden 5 aylık bebeğini kaybetti...Ben o yüzden tatile gitsek de denize girmeyi düşünmüyorum...
Dinlenirim, gezerim, bunalırsam duş alırım ama denize girmicem...
Bu arada rüyamda denize girdiğimi gördüm, panikliyorum eyvah şimdi enfeksiyon kapıcam diye
kızlar benim kayınpeder gidiyor bizde eşimle bir haftayı gecti limoniyiz ama önümüzdeki hafta bi tatil yapalım diyo yakın yere gidelim çeşme kuşadası olabilr diyo yakın ama yine korkuyorum gidersek denize havuza gircem bişey olurmu acaba ya ne bileym ama cok iyi gelcek bana 3-4 günde olsa yemek yapmıcam dinlencem huzur dolu herkesten işten uzak napayım bilmiyorum eşimde cok istiyor gitsek mi yoksa gitmesekmi ama burda durdukca daha stresli sinirli oluyorum bi tatil ikimizede iyi gelir kafam cok karışık gidersem zararı olurmu sizce havuz deniz falan ben hep görüyorum hamileleri bişey olmuyo offfffffffff
Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn
Yan komşumuzun kızı da denizden kaptığı enfeksiyon yüzünden 5 aylık bebeğini kaybetti...Ben o yüzden tatile gitsek de denize girmeyi düşünmüyorum...
Bu arada rüyamda denize girdiğimi gördüm, panikliyorum eyvah şimdi enfeksiyon kapıcam diye
ben doktoruma 2 hafta öncede sormustum denize girebilir miyim diye, evet demisti.... dün tekrardan sordum aynı soruyu, gene evet dedi... keske sende kendi doktoruna sorup içini öyle rahatlatsan canım.... genede tabii cok yorma kendini denize girersen kulaç atma cok, rahat sakin hareketler yani....
havuz daha riskli bildigim, hani özel havuzsa sorun yok ama mikrop açısından pek tavsiye edilmiyor sanki....
en iyi bilgiyi doktorun sana söyler tatlım..
ben doktoruma 2 hafta öncede sormustum denize girebilir miyim diye, evet demisti.... dün tekrardan sordum aynı soruyu, gene evet dedi... keske sende kendi doktoruna sorup içini öyle rahatlatsan canım.... genede tabii cok yorma kendini denize girersen kulaç atma cok, rahat sakin hareketler yani....
havuz daha riskli bildigim, hani özel havuzsa sorun yok ama mikrop açısından pek tavsiye edilmiyor sanki....
en iyi bilgiyi doktorun sana söyler tatlım..
temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi bana doktorum, denize de girebilirsin dedi. Hatta iki doktorum da onay verdi. Fakat ıslak bikini, mayo ile durmamak lazım (mantar, enfeksiyon açısından). bir de güneşlenmeyeceksin dediler. Ayrıca havuza erken saatlerde girersen daha temiz olur dedi. Çok çocuk vs olan havuzu pek tavsiye etmedi bi doktorum. ve de klorlu suda çok kalınmayacak.
ufff yapma ya korktum şimdi ee gitmiyimmi gidersem duramam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa denizsizbi yaz ben izmirliyim ya düşünemiyorum hiç mi girmicem şimdi dr sorsam ama eger benm yüzümden bebeğime bişey olursa kendimi asla affetmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?