2012 Şubat Anneleri

kızlarrrrrrrrr selam herkese , drdan geliyorum şimdi kesemizi gördük tam 1cm olmuş bile :) dış gebelik değilmiş çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti. Hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Şİmdi sıra kalp atışlarımızda inşallah. Hepinizi öpüyorum , hoşçakalın.

Gözün aydın canım
Maşallah, inşallah kalp atışını da tez zamanda duyarsın

Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361

Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.

Maşallah kızlar ikinizede.

kızlar benim kayınpeder gidiyor bizde eşimle bir haftayı gecti limoniyiz ama önümüzdeki hafta bi tatil yapalım diyo yakın yere gidelim çeşme kuşadası olabilr diyo yakın ama yine korkuyorum gidersek denize havuza gircem bişey olurmu acaba ya ne bileym ama cok iyi gelcek bana 3-4 günde olsa yemek yapmıcam dinlencem huzur dolu herkesten işten uzak napayım bilmiyorum eşimde cok istiyor gitsek mi yoksa gitmesekmi ama burda durdukca daha stresli sinirli oluyorum bi tatil ikimizede iyi gelir kafam cok karışık gidersem zararı olurmu sizce havuz deniz falan ben hep görüyorum hamileleri bişey olmuyo offfffffffff

Kızlar cevapalr için teşekkürler, bir anormal ben değilim yani
doktoruma da sordum hemen normal hormonalrdan dedi bu şikayetler, dişini sıkıcan dedi.
hamilelikte her anormal şey normal sayılıyor sanırım buna alışıp rahat olmak lazım, ben nefes darlanmasına dayanamıyorum, bakalım sıkcaz artık dişimizi
ama bir de okudum ki asıl gebeliğin son dönemlerinde bu şikayetler tavan yapıyormuş ,endişelendim valla daha şimdiden bu hale gelirsem ilerde ne yapcam bakalım, bol bol derin nefes alıyorum bir de yürüyüşe başlıcam

masallah canım Allah tamamına da erdirsin insallah...

pikeeeeeeeeeeeeee

biz geldik nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm selam, burda geçmis sayfalara bakıyordum tatlım anca gördüm bu sayfayı, geldim canım arkadasım

Benim doktorum çok sıcak bakmadı, tahlillerin çıksın bi daha konuşuruz dedi.
Ama denizde de havuzda da enfeksiyon riski var.
Yan komşumuzun kızı da denizden kaptığı enfeksiyon yüzünden 5 aylık bebeğini kaybetti...Ben o yüzden tatile gitsek de denize girmeyi düşünmüyorum...
Dinlenirim, gezerim, bunalırsam duş alırım ama denize girmicem...
Bu arada rüyamda denize girdiğimi gördüm, panikliyorum eyvah şimdi enfeksiyon kapıcam diye

Bunu okuduktan sonra bu yaz evde leğene su doldurmaktan başka hiçbir su birikintisine girmiyorum :18:..

temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi bana doktorum, denize de girebilirsin dedi. Hatta iki doktorum da onay verdi. Fakat ıslak bikini, mayo ile durmamak lazım (mantar, enfeksiyon açısından). bir de güneşlenmeyeceksin dediler. Ayrıca havuza erken saatlerde girersen daha temiz olur dedi. Çok çocuk vs olan havuzu pek tavsiye etmedi bi doktorum. ve de klorlu suda çok kalınmayacak.

Anlamıyorum ya anlamıyorumEşimle çok tartışmaya başladık bu hırpalamaya kadar gidiyo ve ben çok sıkıldım ne bu bebeği istiyorum nede eşimi offf ya kafayı yiyorum bennn

canım şuan çok sinirlisin galiba yoksa sakin halinle böle düşünceni sanmıyorum eşinlede gün gelir çok iyi olursunuz şuan bi anlık öfkeyle bebişini üzme herşey yoluna girer Allah büyük canım

ben doktoruma 2 hafta öncede sormustum denize girebilir miyim diye, evet demisti.... dün tekrardan sordum aynı soruyu, gene evet dedi... keske sende kendi doktoruna sorup içini öyle rahatlatsan canım.... genede tabii cok yorma kendini denize girersen kulaç atma cok, rahat sakin hareketler yani....
havuz daha riskli bildigim, hani özel havuzsa sorun yok ama mikrop açısından pek tavsiye edilmiyor sanki....

en iyi bilgiyi doktorun sana söyler tatlım..

slm çiçeği burnunda güzel anneler Rabbim bebişlerinizi sağ salamet kucağınıza almanızı nasip etsin inş. darısı bizlerin başına zeynom sana ziyarete geldik canımmm

ufff yapma ya korktum şimdi ee gitmiyimmi gidersem duramam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa denizsizbi yaz ben izmirliyim ya düşünemiyorum hiç mi girmicem şimdi dr sorsam ama eger benm yüzümden bebeğime bişey olursa kendimi asla affetmem..

zeynom denize girmeyiver canım yaaaaa daha çok küçük meleğin yorma mercimeğimizi

dr ben pek tavsiye etmiyrum ama kendinz bilirsiniz dedi yani net bişey demedi yok ya girsem razıyım zaten bu halsizlikle yüzemem sadece girip cıkarım serinlemek için bişey olmaz demi

ya iste böyle bilgilerle korkuyoruz, bak simdi bende bi tuhaf oldum.. aynı ucak meselesi gibi, ondada diyolarya ucağa bindi sonrasında bebek düstü diye... Hay Allah'ım sen büyüksün...

demek ki herkesin kendi kendine karar verecegi seyler bunlar, aman diyim kızlar.... doktorların biri öyle diyo biri böyle... ama okuyunca korktum yani.......

neden güneşlenmeyecekmişsin peki?

Canım doktoruna bi sor istersen…Benim doktorum da pek sıcak bakmayınca, mırın kırın edince, bir de komşu kızını bildiğimden içime sinmiyor girmek…
Annem de doktoru da duyduktan aman sakın deyip duruyor….
Ben de çok severim denizi, yüzmeyi, ama ne bileyim bir şey olursa sonradan vah edersem,ah keşke dersem vicdanımı susturamam…Bir de kese yanında kanamam da var,azaldı ama devam ediyor, enfeksiyon kaparsam riskli olur…
Cesaret edemiyorum…Sen doktoruna sor canım en iyi o bilir sonuçta…
Belki benim durumum yüzünden bana olumsuz yaklaşmıştır…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…