- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.221
insallah canım... evet genelde güzel insanlar kıprıslılar.. biz iş için burdayız tatlım.. (Akademik görev için... )
temiz insanlar, iyi niyetli cogunlukla...
Kızlar bir şey sorucam,benim çimdi 2.adet dönemim geldi yani eğer hamiş olmasaydım bugün adet olcaktım,acaba o yüzden mi ağrılarım var,karnım ve belim adet olcak gibi ağrıyor bugün.Sizde de oldu mu???Korkuyorum baya.
kıbrısın adı bile yeter vallahi:)
çokk severim yavru vatanı çooookkk:)
evet tatlım yok benim fikirlerimde öyle sadece benim doktorum bana gir bir sorun yok dedi tabii ben kıbrıstayım buranın denizi cok temiz ama garantisi yok tabii ki... ayrıca sükür bende kanama olmadı hiç, eğer olsaydı mutlaka bende kesinlikle düsünmezdim en azından ilk 3 ay... ha simdi hergün denize girebilecekken ben giriyormuyum hayır...... ama 2 hafta sonra girerim diyorum ondada kardesim gelicek diye... hemde 10-11 haftalık olucam (insallah) falan diye.. ucağada binemedim korkumdan onuda ağustosa attım yoksa 90 kere istanbula gitmistim simdiye kadar...
yani insan vebali üstüne almak istemiyor, tabii ki veren de alan da Allah ama genede bizim bir hatamız olsun istemiyoruz haliyle...
Ahhhh Kıbrısta da girilmez mi denize
Şakası bi yana, insan korkuyor dediğin gibi, Allahım bebeklerimiz için en iyi, en doğru kararları almayı nasip etsin bizlere
tatlım bildigim normal böyle ağriların olması hatta bazen 1-2 damla kan bile olabiliyormus ama için rahat etsin diyorsun doktoruna bir danış istersen...
evet canım güzel memleket... siz nereyi düsünüyorsunuz? mağusa tarafını mı Girne mi? Karpaz mı? gerçi heryer biribirinden güzül ya.. en cok dip karpazın denizi muhteeesssssemmmmm ötesi ...
sanada canim nasilsin benim kayinpeder istanbulda kontroldeydi beynindeki tumor iki cm buyumus yapilcak birsey yok demis dr. biz zaten beklyiorduk demis elimiz kolumuz baglandi resmen ne yapacagimizi sasirdikgünaydınnn
Kızlarrrr merhaba....Size bişey dicemm ben bu bebeği istemiyorum artıkk
tünaydın herkese
bende dün doktora gittim daha doğrusu gidemedim iki gündür arayıp randevumu erteliyorlardı meğerse doktorum artık o hastanede çalışmayacakmış bunuda zar zor söylediler yanibiz yinede gittik hastaneye diğer bayan doktora rica ettik idrar testi kan testleri filan vardı sonuçlara baktı çok hızlı bi şekilde bişeyin yok iyisin dedi.dedim "biz 12 saatlik yola çıkıcaz otobüsle bi sorun olur mu" diye "ben önermiyorum" dedi.diğer doktorda çıkabilirsin bi sorun yok demişti.bugünde başka bi doktora gidicem çünkü benim doktorun çalışacağı hastane bahçelievlerdeymiş.belki bugün bebişimi görürüm ultrasonla dün görememiştim merak ediyorum büyümüş mü diye.
bu yol meseleside kafama takıldı 12 saatte az değil geçen hafta Bursaya gittim geldim şükür bişey olmadı napsam acep :44:
fistigim zaman her seyin ilaci gordunmu bebgimiz yerini yapmis bileeeekızlarrrrrrrrr selam herkese , drdan geliyorum şimdi kesemizi gördük tam 1cm olmuş bile :) dış gebelik değilmiş çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti. Hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Şİmdi sıra kalp atışlarımızda inşallah. Hepinizi öpüyorum , hoşçakalın.
41 kerreKızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
canim git dinlen mecbur degilsin havuza girmeye henuz beben kucuk cabuk mikrop kapma riskin var son karar yine senin canimkızlar benim kayınpeder gidiyor bizde eşimle bir haftayı gecti limoniyiz ama önümüzdeki hafta bi tatil yapalım diyo yakın yere gidelim çeşme kuşadası olabilr diyo yakın ama yine korkuyorum gidersek denize havuza gircem bişey olurmu acaba ya ne bileym ama cok iyi gelcek bana 3-4 günde olsa yemek yapmıcam dinlencem huzur dolu herkesten işten uzak napayım bilmiyorum eşimde cok istiyor gitsek mi yoksa gitmesekmi ama burda durdukca daha stresli sinirli oluyorum bi tatil ikimizede iyi gelir kafam cok karışık gidersem zararı olurmu sizce havuz deniz falan ben hep görüyorum hamileleri bişey olmuyo offfffffffff
ekledim gruba da dahil oldun canim sagolllGurbetGüzeliiiii seni faceden ekledim kabul edicek misin mesajda yazdım sana..
bazi bayanlarda adet donemi gelince adet olacakmis gibi sancilanirmis o yuzden korkma yat dinlenKızlar bir şey sorucam,benim çimdi 2.adet dönemim geldi yani eğer hamiş olmasaydım bugün adet olcaktım,acaba o yüzden mi ağrılarım var,karnım ve belim adet olcak gibi ağrıyor bugün.Sizde de oldu mu???Korkuyorum baya.
biz girneye geleceğiz acapulco otele
ama karpaza mutlaka gideceğim... gerçekten harikaymış....
sanada canim nasilsin benim kayinpeder istanbulda kontroldeydi beynindeki tumor iki cm buyumus yapilcak birsey yok demis dr. biz zaten beklyiorduk demis elimiz kolumuz baglandi resmen ne yapacagimizi sasirdik
canim esin tartismaya basladigi an birak cik odadan yanliz kalsin ne senin nede onun morali bozulsun tartismayin canim ikiniz icinde iyi degil bunu unutma
sen vereceksin karari guzelim dr gitme dedi ise gitme az degil 12 saat
fistigim zaman her seyin ilaci gordunmu bebgimiz yerini yapmis bileeee
41 kerredötünü dönmüs yatiyor kerata kizin olacak sankim kiz saga yakin
canim git dinlen mecbur degilsin havuza girmeye henuz beben kucuk cabuk mikrop kapma riskin var son karar yine senin canim
ekledim gruba da dahil oldun canim sagolll
evi supurem iyice pasakli oldum simdilik by netim acik kalsin simdilik
Ben iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar
Benimde sağ tarafta bende kız hissediyordum zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?