2012 Şubat Anneleri

Kızlar bir şey sorucam,benim çimdi 2.adet dönemim geldi yani eğer hamiş olmasaydım bugün adet olcaktım,acaba o yüzden mi ağrılarım var,karnım ve belim adet olcak gibi ağrıyor bugün.Sizde de oldu mu???Korkuyorum baya.

hımm benim arkadasta hamile ona dr tavsiye etmiş yüz bol bol yürü demiş kilo alıyor aşırı derecede bende oteln havuzuna girmem kesinlikle temiz bi deniz olcak çeşme dalyan falan olabilr orda suyun dibi görüyor temiz yani girer cıkar hemen duş alır giyinirim suda cok kalmam güneşlenmem öğle sıcagında girmem o zaman bişey olmaz inşallah zaten 3-4 gün kalsam en fazla günde bi kez girerm oda 10-15 dk inşallah bişey olmaz.. :) cokda üstüne düşmemek lazım sakınılan göze çöp batar.. haftaya 10. haftanın içinde olcam inşbişey olmaz allaha emanet hepimizin bebişleri

tatlım bildigim normal böyle ağriların olması hatta bazen 1-2 damla kan bile olabiliyormus ama için rahat etsin diyorsun doktoruna bir danış istersen...

kıbrısın adı bile yeter vallahi:)
çokk severim yavru vatanı çooookkk:)

evet canım güzel memleket... siz nereyi düsünüyorsunuz? mağusa tarafını mı Girne mi? Karpaz mı? gerçi heryer biribirinden güzül ya.. en cok dip karpazın denizi muhteeesssssemmmmm ötesi ...

Ahhhh Kıbrısta da girilmez mi denize
Şakası bi yana, insan korkuyor dediğin gibi, Allahım bebeklerimiz için en iyi, en doğru kararları almayı nasip etsin bizlere

biz girneye geleceğiz acapulco otele
ama karpaza mutlaka gideceğim... gerçekten harikaymış....

sanada canim nasilsin benim kayinpeder istanbulda kontroldeydi beynindeki tumor iki cm buyumus yapilcak birsey yok demis dr. biz zaten beklyiorduk demis elimiz kolumuz baglandi resmen ne yapacagimizi sasirdik

Kızlarrrr merhaba....Size bişey dicemm ben bu bebeği istemiyorum artıkk

canim esin tartismaya basladigi an birak cik odadan yanliz kalsin ne senin nede onun morali bozulsun tartismayin canim ikiniz icinde iyi degil bunu unutma

sen vereceksin karari guzelim dr gitme dedi ise gitme az degil 12 saat
fistigim zaman her seyin ilaci gordunmu bebgimiz yerini yapmis bileeee

Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361

Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
41 kerre dötünü dönmüs yatiyor kerata kizin olacak sankim kiz saga yakin

canim git dinlen mecbur degilsin havuza girmeye henuz beben kucuk cabuk mikrop kapma riskin var son karar yine senin canim

GurbetGüzeliiiii seni faceden ekledim kabul edicek misin mesajda yazdım sana..
ekledim gruba da dahil oldun canim sagolll

bazi bayanlarda adet donemi gelince adet olacakmis gibi sancilanirmis o yuzden korkma yat dinlen

Canım kızım mı olacakkk?Sağa yakın olunca öyle mi oluyooo? Zaten hamile kalmadan önce sürekli sağ kasığım ağrıyordu )
Çok merak ediyorum kız mı erkek miii acabaa...Ama hiç farketmez.

Merhaba guzel anneler, bugun gec kaldım.
ısler yogundu, hala bır yıgın ıs benı beklıyor ya neyse.
Bebıslerınız nasıl?
ıyı bakıyor musunuz onlara?
Ben pek su ıcmıyordum ama artık bol bol ıcmeye gayret edıyorum.
Bırde dun bıraz moralım bozuktu, agladım ):
Esımde cok kızdı, bebısımızı uzuyorum dıye.
Artık aglamamaya calısacagım.
O'nu kaybetmek ıstemıyorum.

kizlar buna gore benim ultrasalda bebek saga yakin o zamn kiz oluyorrr ben soldan yumurtlamamsin bebgim solda duruyor

Ben iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar

Ben iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar

ohhh ne güzel ne annem var ne kardeşim ne eşim yapıyor nede kayınvalidem bırak yapmayı telefon bile etmiyor nasılsın diye uyuz kadınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…