2012 Şubat Anneleri

Ben iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar

:)) benim de eşim normalde 10 yıl yalnız yaşamış ama süpürge nasıl açılır bilmezdi, şimdi maşşallah her işi yapıo:))) ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne yemek ne temizlik akşam kayınvaldemde yioruz, temizlik annemle eşim yapıyor heheh ben sadece kendi kahvaltımı hazırlıyorum işe giderken:))))

Çok şanslısınız canımm

ohhh ne güzel ne annem var ne kardeşim ne eşim yapıyor nede kayınvalidem bırak yapmayı telefon bile etmiyor nasılsın diye uyuz kadınn

Ben bundan önce düşük yapmıştım canım, kayınvalidem kapımı bile açmadı.Annem kilometrelerce öteden gelmişti...
Bir gün eşe dosta gelinimi kızımdan çok severim, kızıma yapmadığım fedakarlığı gelinime yaparım diye hava attı...Doğru olmayan şeyleri söyledi, abartıdan başka birşey değildi anlattıkları...İçerledim.
Görümceme açık açık söyledim...İçimde ne varsa döktüm...
Sanırım annesini uyarmış ki ilgilenmeye başladı kendisi. Yoksa yaralı parmağıma işemez de....

bu kayınvalideler kayınpederler hep böyleler..
ben 3 aylık evliyken kayınvalidem vefat etti ama sağolsun kayınpederim evlere şenlik..
hiç aratmaz 20 kaynanaya bedel:) offf offf çok doluyum:)

İyi yapmışsın ama ben yapamıyorum canı cehenneme bulaşmasında naparsa yapsınnn

Benim eşim normalde de çok titizdir,tertiplidir, yardım da eder...Temizlik kadın işidir demez, süpürge de tutar, mutfağı da toplar, toz da alır.
Toplanan evi dağıtmaz,aldığını aldığı yere koyar, yatmadan genel bi toparlar etrafı. Dağınıksa yardım eder, misafir geldiğinde servise, servisin toplanmasına filan hep yardımcıdır Allah razı olsun...
Kısacası benden titiz ve tertiplidir
O yüzden temizlik filan sorun olmuyor ama bir makarna yap desen beceremez...Kahvaltı sofrasını bile kuruşunu görmeniz lazım
Yeteneksiz mutfakta
Ben de bir ara kayınvalideye gittim yemeğe ama orda yatamıyorum, kayınpeder, kaynım filan var ev de ufak rahat edemiyorum...
Annem sağolsun memleketten yemek yapıp, dondurup getirmiş. Sadece su ilave edilip,kaynatılacak yada fırına atılacak...Bir süre de o idare eder beni herhalde...
Hiç içimden gelmiyo çünkü yemek filan, mutfaktan soğudum....

Benim kayınpeder de çok bilmiştir.Aman aman

Valla ben kayınpederime kurban olayım kızlar.. Ben onlarla yasıyorum. Sabahları kalkar ben yatıyosam corbasını pisirir icer. Mutfakta bulasık varsa yıkar. Ortalıgı dagınık bırakmaz. Evde rahat edeyim diye camiye gitmek icin erkenden cıkar gider evden. Gelirken bir istegim var mı diyee sorar.. Allah razı olsun valla kayınpederimden..

Çok güzel ama ne olursa olsun beraber yaşamak istemezdim ben

[QUOTayyyE=buyukmujdem;19917755]Ayyy desene hepsi aynı erkeğin kaynana rolüne bürünmesi daha beter[/QUOTE]

ayy sen delimisin kadın rolünde kayınpeder tahammül edilmez bişi:)))
ayyy kayınpeder lafı duyduğumda tüylerim diken diken oluyor:)

bende kesinlikle bir arada yaşamak istemem

İyi olmadıkları icin böyle diyorsunuz ama siz. Ben de evlenmeden once hatta esimle tanısmadan once oturmam asla diyordum. Ama onları tanıdıkca neden oturmayayım dedim..
Kiraya cıkıp bos yere para odeyecegimize otururum kaynanamlarla keyfime bakarım

bende istemezdim şahsen, Allah göstermez inşallah kayınvaldeyle yada kayınpederle yaşamayı,
bizimkiler bide o kadar kibirliler ki anlatamam bide cok alınganlar cok ılgı beklerler onlarla aynı evde hıc rahat edemezdım kesınlıkle.

Haklısın tatlım ama ben onların yanında rahat rahat giyinemem yiyemem uyuyamam eşimle cilveleşemem falan filan o yüzden istemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…