- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.261
İyi olmadıkları icin böyle diyorsunuz ama siz. Ben de evlenmeden once hatta esimle tanısmadan once oturmam asla diyordum. Ama onları tanıdıkca neden oturmayayım dedim..
Kiraya cıkıp bos yere para odeyecegimize otururum kaynanamlarla keyfime bakarım
Haklısın tatlım ama ben onların yanında rahat rahat giyinemem yiyemem uyuyamam eşimle cilveleşemem falan filan o yüzden istemm
ayy ne guzellllllllllllllllllllllllllBen iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar
ayy benimki hayirli olsun bile demedi ne gorumceler nede kayinvalideee cokta tinnnnohhh ne güzel ne annem var ne kardeşim ne eşim yapıyor nede kayınvalidem bırak yapmayı telefon bile etmiyor nasılsın diye uyuz kadınn
BU BENCE KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR...ÇOK İYİ OLSALARDIDA BEN OTURMAK İSTEEMZDİM..
EV ÜSTÜNE EV OLMAZ DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER BÜYÜKLERİMİZ...
VALLA PARAMA GEÇER NAZIM , KİRAMI VERİRİM KEYFİMEDE BAKARIM:)
zaten rahat giyinecek bisey yok ki bence atlet donla gezecek halin yok ya
Ben kaprimi kısakollumu da giyiyorum ve ben kapalıyım normalde misafir geldiginde de cekiyorum etegimi altıma basıma basortu hop bitti gitti
Zaten rahat giyinecek bisey yok ki bence atlet donla gezecek halin yok ya
Ben kaprimi kısakollumu da giyiyorum ve ben kapalıyım normalde misafir geldiginde de cekiyorum etegimi altıma basıma basortu hop bitti gitti
Bende kapalıyım kayınpederimin yanında asla kapri giyemem özellikle kapalıysam...Ayrıca eşimle sarmaş dolaş yada eşimle otururken onunla cilveleşmedikten sonra evliliğin ne anlamı var isterse 1000 tl olsun kira
Esimle cilvelesecegim zaman cekiyorum odaya valla onun da canına minnet zaten
Zaten cogu zaman bizi evde yalnız bırakıyorlar gorumceme ugrar kaynanam kayınpederim camiye gider eve gec gelir
Böylece torun geliyo iste bunu istiyolardı demekki
Bende kapalıyım kayınpederimin yanında asla kapri giyemem özellikle kapalıysam...Ayrıca eşimle sarmaş dolaş yada eşimle otururken onunla cilveleşmedikten sonra evliliğin ne anlamı var isterse 1000 tl olsun kira
esimle cilvelesecegim zaman cekiyorum odaya valla onun da canına minnet zaten
Zaten cogu zaman bizi evde yalnız bırakıyorlar gorumceme ugrar kaynanam kayınpederim camiye gider eve gec gelir
Böylece torun geliyo iste bunu istiyolardı demekki
Ne alaka canım, her dakka başı eşinle cilveleşiyor musun sankiOnlar salonda oturur sen mutfakta yakalanma korkusuyla cilveleşirsin, hem heyecan olur Gece de girersin odana istediğini yaparsın Valla benim kocamda kaynanası ile oturuyor hiç şikayetçi değil
Ne alaka canım, her dakka başı eşinle cilveleşiyor musun sankiOnlar salonda oturur sen mutfakta yakalanma korkusuyla cilveleşirsin, hem heyecan olur Gece de girersin odana istediğini yaparsın Valla benim kocamda kaynanası ile oturuyor hiç şikayetçi değil
esine bir islik cal gelsin atesini söndurmeye giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHamilelik başıma vurdu ateşim tavan yaptı ççünküüü
erkek tarafıyla oturmak neysede kız tarafıyla oturmak daha zor olsa gerek canım....Ne ben yapabilirim nede eşim...Yapı meselesi bu
ayyy canim cekti sincik herufte yokAyyyy sorma valla evde misafir varken ya da kaynanamlar icerideyken mutfakta gelip bir sırnasır esim oyle daha guxel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?