2012 Şubat Anneleri

BU BENCE KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR...ÇOK İYİ OLSALARDIDA BEN OTURMAK İSTEEMZDİM..
EV ÜSTÜNE EV OLMAZ DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER BÜYÜKLERİMİZ...
VALLA PARAMA GEÇER NAZIM , KİRAMI VERİRİM KEYFİMEDE BAKARIM:)

Haklısın tatlım ama ben onların yanında rahat rahat giyinemem yiyemem uyuyamam eşimle cilveleşemem falan filan o yüzden istemm

Zaten rahat giyinecek bisey yok ki bence atlet donla gezecek halin yok ya
Ben kaprimi kısakollumu da giyiyorum ve ben kapalıyım normalde misafir geldiginde de cekiyorum etegimi altıma basıma basortu hop bitti gitti

Ben iyice tembel oldum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süpürmedim evi.
Kayınvalidem, kardeşim, annem, eşim....Sağolsunlar yapıyorlar
ayy ne guzellllllllllllllllllllllllll

ohhh ne güzel ne annem var ne kardeşim ne eşim yapıyor nede kayınvalidem bırak yapmayı telefon bile etmiyor nasılsın diye uyuz kadınn
ayy benimki hayirli olsun bile demedi ne gorumceler nede kayinvalideee cokta tinnnn

kesınlıkle katılıyorum sana srgmn,
ben cok rahatına duskun bı ınsanım annemden Allah razı olsun oyle buyuttu bızı ıstedgım zaman yatarım ıstedıgım zaman kalkarım ıstersem ogun yemek yaparım ıstemezsem dısardan yerım ıstersem 1 hafta temızlık yapmam v.s... gıbı uzuyor bunlar ama kayınvaldemle yasasam sureklı tedırgınlık olur ay acaba sımdı bıseymı derler ,ay acaba yanlısmı anladılar anlarlarmı falan fılan bana gore degıl yani,ama yasayanlara da saygı duyuyorum tabı bana gore zor bıseyı yapabılıyorlar bravoo

zaten rahat giyinecek bisey yok ki bence atlet donla gezecek halin yok ya
Ben kaprimi kısakollumu da giyiyorum ve ben kapalıyım normalde misafir geldiginde de cekiyorum etegimi altıma basıma basortu hop bitti gitti

ah bacım vallaa işte tek otursan çek perdeni istersen atletle donla gez karışan görüşen yok:)
ama tabi tercih meselesi, sonuçta kayınvalidesiyle oturan yüzlerce insan var sen memnun olduktan sonra kime ne:)

Zaten rahat giyinecek bisey yok ki bence atlet donla gezecek halin yok ya

Bende kapalıyım kayınpederimin yanında asla kapri giyemem özellikle kapalıysam...Ayrıca eşimle sarmaş dolaş yada eşimle otururken onunla cilveleşmedikten sonra evliliğin ne anlamı var isterse 1000 tl olsun kira

Esimle cilvelesecegim zaman cekiyorum odaya valla onun da canına minnet zaten
Zaten cogu zaman bizi evde yalnız bırakıyorlar gorumceme ugrar kaynanam kayınpederim camiye gider eve gec gelir
Böylece torun geliyo iste bunu istiyolardı demekki

Allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin cnm...Gerçekten zor bi işi başarıyosun tebriklerr

Ne alaka canım, her dakka başı eşinle cilveleşiyor musun sanki Onlar salonda oturur sen mutfakta yakalanma korkusuyla cilveleşirsin, hem heyecan olur Gece de girersin odana istediğini yaparsın Valla benim kocamda kaynanası ile oturuyor hiç şikayetçi değil

evet canım bencede tebriklerr...
Herkes başaramaz senin başardığını valla..
Yaşlada alakalı bişi belkide bu yaştan sonra ben kaldıramam ...

Ben de ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kayınvalide ve kayınpederimle rahat edemeyeceğimi düşünenlerdenim.
Aynı şey benim annem için de geçerli…Annemle de oturamayacağımı düşünüyorum mesela…Herkes kendi evinde huzurlu olsun derler ya…
Kendi annemle de rahat edemem, eşimle doğal olamayız, samimi de davranamayız, yeri gelir kavga da edemeyiz. Kayınvalide kayınpederle de aynı şekilde.
Bir arada oldukça ilişkiler de laçkalaşır, gerilir, alınganlıklar artar, saygı azalır diye düşünüyorum…
Tabi benim fikrim bu, benim ve ailelerimizin yapılarına göre getirdiğim kanaatim…Aksi durumda da çok huzurlu, mutlu ve rahat olanlar var.Allah bozmasın…
Ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin Yüce Rabbim…Kimse istemediği durumda yaşamak zorunda kalmasın.
Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın inşallah.

erkek tarafıyla oturmak neysede kız tarafıyla oturmak daha zor olsa gerek canım....Ne ben yapabilirim nede eşim...Yapı meselesi bu

Ayyyy sorma valla evde misafir varken ya da kaynanamlar icerideyken mutfakta gelip bir sırnasır esim oyle daha guxel oluyo

erkek tarafıyla oturmak neysede kız tarafıyla oturmak daha zor olsa gerek canım....Ne ben yapabilirim nede eşim...Yapı meselesi bu

Emin ol hiç zor değil canım, benim babam rahmetli oldu Allah nur içinde yatırsın, bir evin bir kızıyım.Annemi hayırsız bir evlat olarak tek başına bir göz odalı evde bırakmak içime sinmezdi.O yüzden Allah'ım da bana benim gibi bir evlat nasip eder inşallah.Ben de evlendiğimde benimle oturmasını istedim, çok karşı çıktı ama eşimle ikna ettik.Zaten eşimle de damat- kayınvalide gibi değiller, annem yeri gelir onu kayırır..
Annem arkadaşım gibi olduğu için sorun yok yani.Eve giderim yemeğim hazır, nazımı çeker Allahtan daha ne istiyimAllah başımdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…