- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.281
esine bir islik cal gelsin atesini söndurmeye giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arkadaslar, bırsey sorabılır mıyım sıze?
Cok afedersınız ben bır kac gundur kabızım, ıs yerınde bırı soyledı, yogurda corek otu karısıtıp yersem gecermıs.
Ama soyleyen kısı, benım hamıle oldugumu bılmıyor.
Acaba corek otu bebegıme zarar verır mı?
ayy ne guzellllllllllllllllllllllllll
ayy benimki hayirli olsun bile demedi ne gorumceler nede kayinvalideee cokta tinnnn
ben kacarrrr gidem namazimi kilam kendinize ve meleklerinize iyi bakin anacimmm byyyyyy
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww sakin haaaaaaaaaaaaaArkadaslar, bırsey sorabılır mıyım sıze?
Cok afedersınız ben bır kac gundur kabızım, ıs yerınde bırı soyledı, yogurda corek otu karısıtıp yersem gecermıs.
Arkadaslar, bırsey sorabılır mıyım sıze?
Canım bizede dua et olurmu 3 4 gündür kılmıyorum namazlarımı belkide ondan huzursuzum Allah affetsin
sen ne kayınvalidenin torununu nede görümcenin yeğenini taşıyosun canım karnındaaa
sen kendi evladını taşıyorsun karnında...
çekemeyen anten taksın boşverrrr...kıskançlar:)
Ona gerek yok canım şeftali ye hemen ben wc den çıkamıyorummm
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww sakin haaaaaaaaaaaaacörek otundan uzak dur dusuge sebebiyet verirsin sadece doguma yakin bir kac gun kala yiyebilrisin dogumu baslatsin diye onun harici aman deyim iyiki cikmadan yazini gordummmm
bol bol su ic ac karna ilik su ic kayisi ye canim
Yeme tatlım çörek otu...Düşük yapıyor diye okumuştum...
Kayısı ye, şeftali ye....Bol su iç...Yada kayısı hoşafı yap...Birkaç güne düzelirsin...
Süpermiş :) benim görümcelerde hayırlı olsun demedi ...Zaten onlara ne yaptıysam yaranamadım.bi seneden fazla evliyim daha evimin kapısını bile açmadılar..
En iyisi boşver onları bencede.Bundan önce senle değillerdi ,bundan sonrada olmasalar pek önemli değil ..Bebişini düşün sen ..onlar da çatlasın dursunlar
Süpermiş :) benim görümcelerde hayırlı olsun demedi ...Zaten onlara ne yaptıysam yaranamadım.bi seneden fazla evliyim daha evimin kapısını bile açmadılar..
En iyisi boşver onları bencede.Bundan önce senle değillerdi ,bundan sonrada olmasalar pek önemli değil ..Bebişini düşün sen ..onlar da çatlasın dursunlar
Hepınızden Allah razı olsun arkadaslar.
Az kalsın bebegımı tehlıkeye atacaktım demek, Rabbım korusun O'nu.
Iyı kı varsınız valla, ınsan bır basına olunca dogruyu bılemıyor.
Cok tesekkur ederım hepınıze.
Ya şu doğum fotoğrafçısı olayı çok hoşuma gitti. İnternetten bir kaç resime baktım da duygulandım. Ailelerin gözlerindeki sevinç, o duygusallık süper yakalamış çekenler.İnşallah benim hastane fotoğrafçıya izin verir :26:
Hepınızden Allah razı olsun arkadaslar.
Az kalsın bebegımı tehlıkeye atacaktım demek, Rabbım korusun O'nu.
Iyı kı varsınız valla, ınsan bır basına olunca dogruyu bılemıyor.
Cok tesekkur ederım hepınıze.
Ya bisey sorucam ultrason fotosunda gozleri elleri belli oluyor sanki degil mi bebege benziyor.
Bir benimkine bak bir de seninkine bak ikisinde de sanki bebek oldukları cok net belli gibi.
Esimle kaynanama soyledim daha ne ki canlanmadı bile o diyolar sinirimi bozuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?