2012 Şubat Anneleri

Arkadaslar, bırsey sorabılır mıyım sıze?

Cok afedersınız ben bır kac gundur kabızım, ıs yerınde bırı soyledı, yogurda corek otu karısıtıp yersem gecermıs.
Ama soyleyen kısı, benım hamıle oldugumu bılmıyor.
Acaba corek otu bebegıme zarar verır mı?

Ona gerek yok canım şeftali ye hemen ben wc den çıkamıyorummm

ayy ne guzellllllllllllllllllllllllll

ayy benimki hayirli olsun bile demedi ne gorumceler nede kayinvalideee cokta tinnnn

sen ne kayınvalidenin torununu nede görümcenin yeğenini taşıyosun canım karnındaaa
sen kendi evladını taşıyorsun karnında...
çekemeyen anten taksın boşverrrr...kıskançlar:)

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww sakin haaaaaaaaaaaaa cörek otundan uzak dur dusuge sebebiyet verirsin sadece doguma yakin bir kac gun kala yiyebilrisin dogumu baslatsin diye onun harici aman deyim iyiki cikmadan yazini gordummmm
bol bol su ic ac karna ilik su ic kayisi ye canim

Yeme tatlım çörek otu...Düşük yapıyor diye okumuştum...
Kayısı ye, şeftali ye....Bol su iç...Yada kayısı hoşafı yap...Birkaç güne düzelirsin...

sen ne kayınvalidenin torununu nede görümcenin yeğenini taşıyosun canım karnındaaa
sen kendi evladını taşıyorsun karnında...
çekemeyen anten taksın boşverrrr...kıskançlar:)

Süpermiş :) benim görümcelerde hayırlı olsun demedi ...Zaten onlara ne yaptıysam yaranamadım.bi seneden fazla evliyim daha evimin kapısını bile açmadılar..
En iyisi boşver onları bencede.Bundan önce senle değillerdi ,bundan sonrada olmasalar pek önemli değil ..Bebişini düşün sen ..onlar da çatlasın dursunlar

Ona gerek yok canım şeftali ye hemen ben wc den çıkamıyorummm

Yeme tatlım çörek otu...Düşük yapıyor diye okumuştum...
Kayısı ye, şeftali ye....Bol su iç...Yada kayısı hoşafı yap...Birkaç güne düzelirsin...

Hepınızden Allah razı olsun arkadaslar.
Az kalsın bebegımı tehlıkeye atacaktım demek, Rabbım korusun O'nu.
Iyı kı varsınız valla, ınsan bır basına olunca dogruyu bılemıyor.
Cok tesekkur ederım hepınıze.

off kızlar bu forum hamilelikten çıktı " dertli gelinler" konulu oldu artık:)))
şaka bi yanaa çalmazlar bacım çalmazlarr..
onlar kapınıda çalmazlar, hatırınıda sormazlar...senin mutlu hayatını görüp kendi sinirlerini bozmak istemezler çünkü boşver...
biz evliyiz,mutluyuz inşallah çocuklu olacağız:)
bizim mutluluğumuz görmek istemeyenlerde kapımıza gelmesin bu kadar basit:)

Ya şu doğum fotoğrafçısı olayı çok hoşuma gitti. İnternetten bir kaç resime baktım da duygulandım. Ailelerin gözlerindeki sevinç, o duygusallık süper yakalamış çekenler.İnşallah benim hastane fotoğrafçıya izin verir :26:

Benım dort tane gorumcem var, ucu benımle konusmuyor.
Bırıyle de konusmayacaktım ama, esımın hatrına konustum.
O hayırlı olsun dedı.
Ama dıgerlerının aramasını beklemıyorum.
Zaten arasalar da ben konusmam.

Bosver, onlar hayırlı olsun dıyınce hayırlı olacak halı yok ya.
Oyle olsaydı once kendılerı hayırlı olurdu.
Mevla ya bol bol dua et.
Bız de bırbırımıze dua edelım ınsallah hayırlı evlat olur bebısın.

Son düzenleme:

Ne demek canım benim...Ama şeftali bol bol tüket hemen geçer hemde bebişe faydalı vitamin

Ya bisey sorucam ultrason fotosunda gozleri elleri belli oluyor sanki degil mi bebege benziyor.
Bir benimkine bak bir de seninkine bak ikisinde de sanki bebek oldukları cok net belli gibi.
Esimle kaynanama soyledim daha ne ki canlanmadı bile o diyolar sinirimi bozuyolar

dertliler çoğalmış kızlar..valla ben değil doğum fotoğrafçısı doktora karşı bile nasıl rahat olacağım onu düşünüyorum..çünkü normal istiyorum doğumu bi aksilik olmazsa..fotoğrafçı bayanda olsa erkekte olsa o anıda çekecekleri için utanırım ben..

Aaaa canlanmadı olur mu canlılar şu an :) Ben benimkine casper diyorum göz çukurları bile belli kocaman Şu an elleri ayakları tomurcuk gibi ve oluşmuş durumda, zamanla uzayacaklar.Bence de çok net Çok merak ediyorum şimdi bile azcık daha büyüdüler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…