2012 Şubat Anneleri

Ben de normal istiyorum, ama doktor oranı görücek şekilde almıyor zaten fotoğrafçıyı :) Ama o an o sancılar içerisinde utanma duygumun aklıma bile geleceğini sanmıyorum :18:

Benim görümcelerimden biri de ilk hamileliğimde eşim arayıp hamile olduğumu haber vermesine rağmen beni arayıp kutlamadı.
Bebeğim düşünce arayıp Bir şey duydum ama doğrumu demişti…
Gözün aydın diyesim geldi de, edebime sığmadı demedim.

Benimki 1 gunde 2 mm buyumustu doktor oyle soylemisti. p.tesi esimi kandırabilirsem gitmeyi dusunuyorum doktora.
Cok merak ediyorum nasıl oldu buyudu mu diye. Suan anne karnında hareket ediyolarmıs ama biz hissedemiyoruz 9. haftadan itibaren (8+0, 8+6) baslıyolarmıs. İnsallah ultrasonda oynadıgını goruruz Doktora gitmeden once cikolata yemeyi dusunuyorum belki hareket eder diye

Aaaa bak iyi fikir ben de yiyim

Ne demek canım benim...Ama şeftali bol bol tüket hemen geçer hemde bebişe faydalı vitamin

İyi ki sormuşsun canım, çok şükür yemedin bak

Haklısınız, zaten aklıma bırsey takılırsa ılla sıze soruyorum
Sımdı bebısımın babasına soyleyeyım, bıze seftalı alsın.

Bugun bıze kaktus de aldı babacık, radyasyonu ceksın dıye, gercı pek ınandırıcı bulmadım ben ama, yıne de aldırdım.

Annecıkler, cep telefonunuz ıle cok konusmamaya ozen gosterın, konusmanız gerekıyorsa da kulaklık kullanmaya gayret edın.
Bugun ıtıbarı ıle ben kulaklık kullanmaya basladım.

Masamdan da meyva eksık olmuyor.

Son gunlerde ıs yerındekılerın dıkkatını cekıyorum bu hallerımle ama olsun.
Yakında sebebını ogrenecekler, bebısımın kalp atıslarını bı' duyayım, sonra kı tutar bızı

Şeftaliyi elleme eşin soysun öyle ye :)

Gecmıs olsun canım.
Bekar mı gorumcen?
Bu hamılelıgınde aradı mı?

Şeftaliyi elleme eşin soysun öyle ye :)
O nıye kı?

Canım benim sat 13 mayıstı keseyi gördükk sende görürsün ama kalbi için az daha sabrettt

Benım sat 18 Mayıs
7 Temmuz da gıdecegım doktora.
Acaba kalp atıslarını ben duyar mıyım kı?

Aslında duyayım da, ısterse bır hafta sonra olsun.
Ben hıc duyamamaktan korkuyorum.
Boyuna meyva yıyıp, su ıcıyorum.
Bana sımsıkı tutunsun dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…