- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.321
Allah iyiliğini versin emi...De get yaaa olurrmu öyle şey o zaman benimki kıllı bıdık olacak o kadar çok yedimkiiii
Benım sat 18 Mayıs
7 Temmuz da gıdecegım doktora.
Acaba kalp atıslarını ben duyar mıyım kı?
Aslında duyayım da, ısterse bır hafta sonra olsun.
Ben hıc duyamamaktan korkuyorum.
Boyuna meyva yıyıp, su ıcıyorum.
Bana sımsıkı tutunsun dıye.
Allah iyiliğini versin emi...De get yaaa olurrmu öyle şey o zaman benimki kıllı bıdık olacak o kadar çok yedimkiiii
Valla bunu burda bi kere daha söyledim, 3 kişi tasdikledi onu söyleyim benden uyarması gerisini siz bilirsiniz
doktora 6 temmuzda gitcem acaba görebilirmiyiz bebişimi?
sat 22 mayıstı
6+3 haftalık olck
Bi de şu hamileyken hani bazı şeyleri vücuduna sürünce mi ne bebekte çıkıyor ya doğduğunda, o oluyorsa bu neden olmasın
Ben inanmam ona bakarsan tüylü olan bi sürü yiyecek var farketmeden yediğimizzz bence inanma canım dr a söylesen güler valla istersen akşam sorayım ama arkadaş sordu derim rezil etmem kendimi
bunuda ilk defa duydummmm
Hurafe olabilir ama şeftali elleyince bebek tüylü olur diye duydum, ne olur ne olmaz ellemiyorum ben :26:
Bekar değil canım, 2 de çocuğu var, anneliği tatmış biri yani.Gecmıs olsun canım.
Bekar mı gorumcen?
Bu hamılelıgınde aradı mı?
doğru olabilir benim annemde küçük kardeşimde çok şeftali yemiş
kardeşim acayip tüylü :)
Benimde sat 22 mayıs :) keseyi görebilirsin ama kalp atışlarını 7 haftada görebiliyoruz diye biliyorum
Doğrumu kızlar ???
Kaynanama sordum. O da yemis esime hamileyken ama esim oyle kıllı mıllı bi adam degil yani. Normal bir erkekde olması gerektigi kadar tuy var vucudunda :26:
Hadi canımBenim 6 yakınımın da başına gelmiş denenmiş birşey..Gurbetguzeli gelsin söyler zaten o tecrübeli
Benimde sat 22 mayıs :) keseyi görebilirsin ama kalp atışlarını 7 haftada görebiliyoruz diye biliyorum
Doğrumu kızlar ???
Ellemiş mi tüylü şeftaliye? Ama eşin erkek, eşindeki kılın bir kadında olduğunu düşün :90:
Keşke sölemeseydim ya yalancı durumunda kalacam birşey değil, neyse doğunca öğreniriz artık.
Ya boşverin hurafeleri batıl inançları falan yaaa...Dr a söyleseniz kızar valla...O zaman siz saçınızıda kestirmezsiniz çocuğun ömrü kısa olur diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?