2012 Şubat Anneleri

Canım 7 ile 10 haftaları arası duyuluyor kalp atışlarıııı...Bazı dr lar 10 hafta olmadan dinletmiyolar bilee

Bi de şu hamileyken hani bazı şeyleri vücuduna sürünce mi ne bebekte çıkıyor ya doğduğunda, o oluyorsa bu neden olmasın

Valla bunu burda bi kere daha söyledim, 3 kişi tasdikledi onu söyleyim benden uyarması gerisini siz bilirsiniz

Ben inanmam ona bakarsan tüylü olan bi sürü yiyecek var farketmeden yediğimizzz bence inanma canım dr a söylesen güler valla istersen akşam sorayım ama arkadaş sordu derim rezil etmem kendimi

Ben inanmam ona bakarsan tüylü olan bi sürü yiyecek var farketmeden yediğimizzz bence inanma canım dr a söylesen güler valla istersen akşam sorayım ama arkadaş sordu derim rezil etmem kendimi

Yok canım sağol Allah razı olsun ama isterse doçent gelsin birşey olmaz desin, tedbir tedbirdir soyulup önüme gelmeden yemem.Ne olur ne olmaz

Gecmıs olsun canım.
Bekar mı gorumcen?
Bu hamılelıgınde aradı mı?
Bekar değil canım, 2 de çocuğu var, anneliği tatmış biri yani.
Ama kıskançlığı yüzünden çok sorunlar yaşadık...
Bunda aradı, ama yine duyduğu gibi değil birkaç gün sonra.
Sanırım önce sindirdi biraz.

Kaynanama sordum. O da yemis esime hamileyken ama esim oyle kıllı mıllı bi adam degil yani. Normal bir erkekde olması gerektigi kadar tuy var vucudunda :26:

Ellemiş mi tüylü şeftaliye? Ama eşin erkek, eşindeki kılın bir kadında olduğunu düşün :90:
Keşke sölemeseydim ya yalancı durumunda kalacam birşey değil, neyse doğunca öğreniriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…