- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.341
Ellemiş mi tüylü şeftaliye? Ama eşin erkek, eşindeki kılın bir kadında olduğunu düşün :90:
Keşke sölemeseydim ya yalancı durumunda kalacam birşey değil, neyse doğunca öğreniriz artık.
Kaynanama sordum. O da yemis esime hamileyken ama esim oyle kıllı mıllı bi adam degil yani. Normal bir erkekde olması gerektigi kadar tuy var vucudunda :26:
ben 6+2 de kalb atisini gordum dinlemedimdoktora 6 temmuzda gitcem acaba görebilirmiyiz bebişimi?
sat 22 mayıstı
6+3 haftalık olck
abowwwww maymun gibim tuylu olmasin giiiiiben kuzumun fotolarını koyarım sana merak etmeee
amaninnn pek de seker ayni baba giiiiiAzelyam benim kuzucuğum buuu
Benimde sat 22 mayıs :) keseyi görebilirsin ama kalp atışlarını 7 haftada görebiliyoruz diye biliyorum
Doğrumu kızlar ???
Canım 7 ile 10 haftaları arası duyuluyor kalp atışlarıııı...Bazı dr lar 10 hafta olmadan dinletmiyolar bilee
Yok canım sağol Allah razı olsun ama isterse doçent gelsin birşey olmaz desin, tedbir tedbirdir soyulup önüme gelmeden yemem.Ne olur ne olmaz
Bekar değil canım, 2 de çocuğu var, anneliği tatmış biri yani.
Ama kıskançlığı yüzünden çok sorunlar yaşadık...
Bunda aradı, ama yine duyduğu gibi değil birkaç gün sonra.
Sanırım önce sindirdi biraz.
Cıxxxx ikinize de benzemiyor, kime çekti acaba
kızlar ben 4 ayda cinsiyetini inş öğrenince herşeyini alayım diyorum..o zaman zaten iştende çıkıcamm:44:
valla benim 6. haftada gümbür gümbür duyuldu:)) düşük tehlikesiyle gitmiştim acilden doktorum içim rahatlasın die kalp atışlarını dinletmişti, hoporlör de açıktı odayı yankılattı valla:)))))
Bende cok heveslenıyorum.
Ama ust katta bır komsum 7 aylık hamıle, henuz bırsey almamıs.
'Eger bırsey olursa, onalra bakar kafayı yerım, dıye almadım' dıyor.
Sanırım bende bırsey almayacagım.
Bende cok heveslenıyorum.
Ama ust katta bır komsum 7 aylık hamıle, henuz bırsey almamıs.
'Eger bırsey olursa, onalra bakar kafayı yerım, dıye almadım' dıyor.
Sanırım bende bırsey almayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?