- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.561
her zaman gelmessen böyle unutursun tabi..yoksa sen azelya55 bbalu falan onlarlamı takılıyosun onlrda başka forumdaymış...ben öyle düşündüm bayağıdır seni görmeyince........iyi canım benim kerata....adı esad olcak allah kısmet ederse..yanına bi isim belki bulursam güzel koycam....bakalım...27 haftada 1150 grdı inş 1500 olur bu hafta sonu..30 adım attık artık...çok şükür...inş sağ sağlim doğarlar....benim eşimde oğlum tekme atınca alıp elini gösteriyorum hemen omu diyo...hala alışamadı bebek olduğuna omu ne dedim bende ....şaşkına dönüyo....ama çokta hoşuna gidiyo bu durum... sanırım babalar doğmadan inanamicaklar baba olduklarına..anca onları görünce fark edicekler bazı şeyleri...kızlar bide bazı babalar kıskanırlarmış bebekten eşlerini..haberiniz olsun kocaları unutmayın bebekler doğduğunda..onlarda çocuk nasıl olsa.... ..ben korkuyorum öyle bişi olur diye..çünkü ilgim hep eşimeydi şimdi doğal olarak oğlumada kaycak küçük olduğu için..ihmal ederim diye korkuyorum.eşimi... ...inş aşacağız bu soru işaretlerini..hepimizz....:44:
maşallah canım iyi yemişsin normal ozaman yanması.) eger evdeysen yarım çay bardağı soguk süt iç bana çok iyi geliyor sende bi dene rahatlarsın belki
hoşbulduk canım burda sohbet etmeyide yazılanlarıda okumayı çok seviyorum hep beni anlatıyor gibi konular
kadına bak zorla kızını vercek bana yaaa..oğluma yüz görümlüğü isterim vermem...zaten senin kız büyük evde kalır... .. ...ayy koptumm vallaaa
her seferinde ileri sürmim dedim..utancak çocukkk
buklee sesin çıkmıyo yine..eşin pazar pzar ne toplantısında bakimm..geldimii..?:44:
Tatlım dun ısım cıkınca yazamadım.
Bende genel anlamda unutkanlık var bu aralar ):
Doktorum bıle sordu, 'unutkanlık var mı?' dıye.
'Evet' dedım, hamılelıkle bagantılı bır durummus.
Bu nedenle cok uzulmesem de bazen sıkıcı oluyor.
Esıme yarım saat ıcınde aynı soruyu 4 kez sordugum oluyor, dusun.
Yok, ben baska sıteye gırmıyorum, vakıt yok kı.
Haklısın, eslerımız henuz durumu tam kavrayamadı.
Ama hıssetmelerı yıne de cok onemlı.
Esım etkılendı, kızımızı hıssettıgı ıcın, bunun farkındayım.
Emınım senın esınde etkılenıyordur.
Dun aksam esımın arkadasına yıne sınırlendım!
Gece 23:00 gıbı eve geldık, kayınvalıdemdeydık.
Baktım telefonu calıyor, esımı dısarı cagırıyorlar!
Esım 'bızım hanım ızın vermez ama sorayım bi' dedı neysekı
Sordu, 'hayır' dedım. Hala arkadasları ısrar edıyor, esım de dondu bana 'ıkna olmuyorlar askım, bır de yuksek sesle soyle' dedı.
'Kesınlıkle gıdemezsın' dıye bagırdım bende
Gıtmedı tabıı.
Ama arkadaslarının yaptıgını ayıpladıgımı soyledıgımde, 'ne alaka' dıyor bana.
Ne alakası mı var canım, esı hamıle gecenın bır vaktı olmus, dısarı cagırıyorlar esımı!
Neyse hatunlar boyle ıste.
Ben daha salonu temızlemedım.
Esım de dıger yerlerı temızleyıp, dısarı cıktı.
Bende uyudum, bol bol dınlendım bugun.
Sımdı salonu temızleyeyım, sonra bulasıkları makıneden cıkarayım, dus alayım.
Bu hafta da kaldı bebısın elbıselerını yıkama ısı.
Deterjan almadım daha.
Hafta ıcı hallederım belkı, yada bır dahakı hafta sonu.
Benden bu kadar.
Gelmıyorum gelmıyorum, gelınce de destan gıbı yazıyorum
Hadın gorusuruk.
daha gelmedi ne toplantıymış ama
kız yoksam çok mu çirkinleştimde bu adam evden mi kaçıyo yoksa
Ela oglen uykusundan uyanmadan bende corba felan yapayim ona.. ilk gebelikler bambaska oluyor keyfini cikarin valla ikincilerde heleki cocugunuz kucukse hamile oldugunuzu bile anlamiyorsunuz, ay hamileyim yatim uzanim bugun yemek yaapmiim gece soyle bi derin uyuyim yok hayal valla
arasana yaa işi uzunmu? sürdü..yoksa arkadaşlarınamı takıldı..ben olsam çatlarım meraktan...daha gelmedi ne toplantıymış ama
kız yoksam çok mu çirkinleştimde bu adam evden mi kaçıyo yoksa
ask olsunbakmsolemedı deme ortalama olarak mavı veya yasıl gozlu sarısın olcak kız hayırlısı ıle sonra sen ıstersın v ermem bak yuz gorum sen kızıma verırsın oldu baska arzun
.....hani ortalama olarak diyosun tam belli değil yani..bizimki gibi baba yeşil gözlü ona benzerse yeşil gözlü olcak bana benzerse kahve..muallakta yani çocuk..çok merak içindeyim o nedenle..inş yeşil gözlü olur babası gibi...inşşşşşşş ..ne istersen yüz görümlüğü..altında iner inş onlar büyüyene kadar .
alısmıstır cocuk
dogum oldugunda Ela''nin 3yasina 1bucuk ay kalmis olacak.. yani yaklasik 3yas olucak aralari
dogum oldugunda Ela''nin 3yasina 1bucuk ay kalmis olacak.. yani yaklasik 3yas olucak aralari
arasana yaa işi uzunmu? sürdü..yoksa arkadaşlarınamı takıldı..ben olsam çatlarım meraktan...yok daha neler..o kendine baksın...çirkin olurmu hamile kadın hiçç
alıştı valla.....doğmadan ortalarda çocuğun pipisi yaaa
3 yaş güzel bir ara onlar için..ama işin zor valla doğcak olanda kız sanırım onun adı ne olcak karar verdinmi? resimden yaşında küçük sanırım senin?:26: 21 falanmısın?
içime çok pis kurt düştü bende gittim aradım çemkirdim
1 saate evdeyim diyo
insan hamile eşini hafta sonu evde tek bırakır mı ay
çalışsaydım daha iyiydi zehir oldu haftasonum
ha şimdi göbüşümü koyardım ama korkarsınız o bakımdan koymuyorum
içime çok pis kurt düştü bende gittim aradım çemkirdim
1 saate evdeyim diyo
insan hamile eşini hafta sonu evde tek bırakır mı ay
çalışsaydım daha iyiydi zehir oldu haftasonum
ha şimdi göbüşümü koyardım ama korkarsınız o bakımdan koymuyorum
bu arada evet ikinciside kiz adi ADA olacak.. Ela ile Ada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?