- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.601
gusel annlerrrr napıyorsunuzzzzzzzzzzzz bittim valla carsının altınıustune getırdım oğlusuma cıcıler aldım kendıme pıjamlarım eksıktı onlarıda tamamladımmm cok sukurr az bı eksıkelrımız kaldıı
sizler napıyorsunzz benım kocamda geldı bıraktı benı gıttı macı varmısss.8
benim_olan
valla herşeye gıcık oluyorum bugün
önlük takıp gezcem artık
ne yesem önüme dökülüyor
top gibiyim zaten
depresyondayım işteeee(
hg neler aldın bakımm :)))))) hepsını yıka utule hepsı hzr olsn :) nolur nolmaz..
ay sorma kendıme bı pijama begnemdım saatlerdırrr ne zormus yaa beden tuturmak renk begnemme zaten cok bok cesıt olan bıyerde degıl :)oglusma ıkı tkaım aldım ama teyzsesı bı gor nası gusel kırmızı yoktu oğlumun hıc buldum aldım banyo kuvetını aldım altaçmak ayıcıklı ortu gıb bıseyler cıkmıs onlardan aldımm ama bıttımmm
sus sess çıkarmayoksa buklee kocasına dalcak akşam.... .....naptıysam sakinleşmedi..yandı adam....onunkide yok evde....
ekle cicileri...güle güle kullan cnm.....iyi yapmışın..benimde yatağı kaldı büyük eksik...bide atletim falan kaldı.....
resmını cekte koysana du bende kızın besıgını cekeyım bır de hastane ıcın hazırlıkları falan :) bende oyle aldım pıjama ıkı bedenıme tam olan bı tane buyuk aldım nolur nolmaz dıye
sus sess çıkarmayoksa buklee kocasına dalcak akşam.... .....naptıysam sakinleşmedi..yandı adam....onunkide yok evde....
ekle cicileri...güle güle kullan cnm.....iyi yapmışın..benimde yatağı kaldı büyük eksik...bide atletim falan kaldı.....
yok cidden hormonsal galiba kızlar
çatacak yer arıyorum
sinirlerim boşaldı yani
biraz hava alıyım da geliyim ben..
buda bnm kızım odası :) ve esyaları
bunlar cok gusel benım rengım lıla super masllah masllhh allhım nazarlardan saklasın annesııı bayıldım resmen benım oğlusum odası yok malesef yatk kotucak yerımde yok önce sepet aldık baklalımm sonra napıcaz oyun parkı aldık onda yatıcak mecburrr:))
ıyı gunlerle gule kullnırsın işllahh canımmm
buda bnm kızım odası :) ve esyaları
dünür kızın odası niye mavi bordürlü ben onu anlamadım :44:yoksa senin bide oğlunmu var:44:..herşeyi tamam..istemeye gelek bari..pasaklı yıka o poşetteki pijamaları falan..yerleştir.dolabına.....bezlerden doğum çantanada koy 10 15 tane..gelinim bezsiz kalmasın....
canım ben kıracıyım kendı evım deıl ev sahıbı ole kalsın dedı mecbur ole kalıyo yok ama belkıde dusen bebegım erkektı en azından bnm ıcıme oyle dogmustu ne yalan solım.. o posettekılerı dun aldım kızelımde yıkıcam onlarıda ordakılerın hepsı hastaneye gıtcek dolabın ıcınde bı yıgın var daha ama canta bıraz yenı kokuyo havalansın dıye koymadım son ayda koyayım dıyorum.. sende ceksene damadın esyalarını hatta ultrasyon kagıdını cek bakım damadıma :=))
valla ben hiçbişi anlamıyorum ultrason kağıdından ...eklerdim ama sende bişi çıkaramassın top gibi bişi var .....canım ben cicilerini ekledim şubat anneleri ciciler kısmına..dur linkini bulim sana eklerim..son aldıklarımı eklemedim sadece..bide yatağı daha gelmedi benimkide böyle olcak inş...beyaz mobilya...ne uyuz ev sahibi evin kirasını veriyosun duvar niye öyle kalcakmışmış...gıcık adamm bende kiracıyım dünür....inş oğlum büyüyne kadar ev sahibi olurumda gelinimede faydam dokunur kiracı olmak zorr...
bılmıyom valla boyalar yenı gerek yok dıyo adam kıbarca boyama dedıay gelınını de dusunurmus aman da aman :)) bole kayganaya can kurban tm beklıyom lınkı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri-3.html
burda cnm 04 11 2011 tarihine git açık resimlerle görürsün..ama çoğu şeyi eksik orda eklemediklerim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?