- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.581
okdr zor olacagini dusunmuyorum aslinda..kizim 1yildir krese gidiyor, gayet mutlu orda. bebekleri cok seviyor hergun kücük kardesim gelcek diye sayikliyor ama dogunca napar bilemiyorum tabiki :) bakalim görücez..
21mi gosteriyorum ay cok mersi :) 26yasindayim..
bu arada evet ikinciside kiz adi ADA olacak.. Ela ile Ada :)
benim koca okusa sizin bu kocalariniza cemkirmelerinizi beni öpüp basina koyar herhalde :)) ben kalktim kahvalti ettik o cikti ben evimi temizledim kizimi uyuttum simdi kizim kalkinca onu doyurucam abime gidicem esimde oraya gelicek beraber dönucez :))
benimki bişi demez onada diyorum çünkü...
ne güzel yaa herkes genç maşallah
32 yaşındayım ben
depresyon için bir nedenim daha var yani
o gelsin bi hele bi alışveriş yapıyımda bebişime
pişman ediyim onu
ay konuda gerıde kaldım kocıs meyve kesıp getırmıstenasıl yedıgımı bılmıyorum esım dıyokı az yavas
ba ba baaaaa bitane daha hava atan kocasıyla..yalancıı dünürrr....
oglusunun pek hamarat kynpederı olck kız beraber cam bıle sılerler
kizim uyandi kucagimda suan, atesli.. yani hastalik basliyo yine 10gun uyku yok kres yok gelde hamileyim diye nazlanaman o ii olsunda..
ilk dogumum normaldi ve 11gun gecikmeli.. zor bi dogumdu ama yinede iyiki normaldi , sezeryan hicbizmn aklimdan gecmedi simdide ins mecbur kalmam. bebek icinde anne icinde en sagliklisi normali. nys size ii muhabbetler kizimi dusa ates dusurucu verimkendinize ii bakin
kizim uyandi kucagimda suan, atesli.. yani hastalik basliyo yine 10gun uyku yok kres yok gelde hamileyim diye nazlanaman o ii olsunda..
ilk dogumum normaldi ve 11gun gecikmeli.. zor bi dogumdu ama yinede iyiki normaldi , sezeryan hicbizmn aklimdan gecmedi simdide ins mecbur kalmam. bebek icinde anne icinde en sagliklisi normali. nys size ii muhabbetler kizimi dusa ates dusurucu verimkendinize ii bakin
bizimkinin en son yapacağı iş....cam silmek...
saçmalama yaaatakma herşeyi kafaya rahat ollll kızıyorum bakkkk.. .bebekte stresli olcak sonra..doğduğunda çok huzursuz olur söylimmm
sende şimdi bizden gaz alıp yalandan alışverişe çıkmak için bahane arama.....adam çalışıyo napsın..akşama kadar dizinin dibinde oturamazya(benimkinin lafı bu buarada)....haftaya gezersin..bol bol..zaten her akşam yürütüyon adamı..illallah etti işte....
alnına koltuk altlarına sirkeli bez koy..ılık suyla duş aldır..eğer ateşi düşmezse yükselirse acile götür antibiyotik al muhakak....geçmiş olsun...
gusel annlerrrr napıyorsunuzzzzzzzzzzzz bittim valla carsının altınıustune getırdım oğlusuma cıcıler aldım kendıme pıjamlarım eksıktı onlarıda tamamladımmm cok sukurr az bı eksıkelrımız kaldıı
sizler napıyorsunzz benım kocamda geldı bıraktı benı gıttı macı varmısss.8
sagol cnm:) usta oldum artik ateys ve hastalik konusunda.. kizim cok atesli bi kiz ayda iki kez ateslenir alistik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?