2012 Şubat Anneleri

oda doğru ama son aylardada çok zor olur alışverişe çıkmak ağırlaşacağız çünkü ben hem sabredemem hemde işten çıkmadan son maaşımı ona harcamak istiyorum..

Al canım birşey olmaz, iyi düşün iyi olsun..7. ayda almamak için çok geç bence.Ben de cinsiyetini öğrendiğim gibi başlayacağım, hem hamileliğin tadı başka nasıl çıkar dimi ama :) İçini ferah tut doya doya yap alışverişini.

Ben de bunlara itibar etmiyorum.Annem kardeşimde de bende de kasalarca ayva yemiş, oldum olası ayvayı sever zaten, bizde gamzeden eser yok
Kardeşimde şeftali de yemişti hayal meyal hatırlıyorum, şöyle diyeyim size, kardeşim bayanların bikini bölgesinde tüy olduğunu bilmiyormuş, ev arkadaşından duyduğunda şok olmuş "Abla biliyomusun B....'ın bikini bölgesinde tüy varmış!" demişti bana. Üniversiteye gidiyordu bunu dediğinde Kendinde olmadığı için....
87 doğumlu, maşallah diyeyim daha hiç bacaklarını almadı, bikini bölgesini zaten anlattım.
Bir tek koltuk altını alıyor ona da zamanında jilet vurduğu için....
Yüzünde filan tüyden eser yok.

Son düzenleme:

sağol azelyam valla dayanamam zaten.. annemde benden hevesli mağazayı alırım herhalde..çıtçıtlı BADİLERE BİTİYORUM..

ne şanslı bişey mi? yemiş annen özel olarakta kılsız olmuş..benim kayınvalidemde öyle..kıl nedir bilmem diyo..

Benim de gorumcem bu sene subatta dogum yaptı benim de subata geliyor dedigin gibi bizim de kıyafetler hazır erkek olursa, kız olursa da esimin teyzesinin oglunun esi dogum yaptı kızı oldu o da bu sene martta dogdu her turlu kıyafetlerimiz hazır bizim. Ben de bir besik ve bez krem vs. alırım herhalde.. Ama son aylara dogru gene birkac parca esya alırım cok kusuyorlar cunku hic ust yetismiyor

Kızlar biz çıkıyoruz dua edin bebişime sağlıcakla göstersin kendini tahliler iyi çıksın akşam hastaneden 9 10 gibi geliriz galiba girerim buraya akşam kimseler girmiyo burda olunda konuşalım olmazmıııı

oda doğru ama son aylardada çok zor olur alışverişe çıkmak ağırlaşacağız çünkü ben hem sabredemem hemde işten çıkmadan son maaşımı ona harcamak istiyorum..

Aslında bende sabredebılecegımı sanmıyorum.

Evet, saglıkla gelsın de eksıklerı tamamlanır nasıl olsa.
Bende daha dune kadar kendıme cok gıysı alırdım ama sanırım artık kendıme bırsey almam.
Hem bır kac ay sonra gıyınemeyecegım ıcın, hemde artık bebısım ıcın yatırım yapmam gerektıgını dusundugum ıcın.

ınsallah guzel haberlerle gelırsın canım.

Bız bebısımle aksamları ayaklarımızı uzatup dınlenıyoruz.
Butun gun oturunca eve zor atıyorum kendımı.
o nedenle aksamları pek takılamıyoruz bebısımle

Hadi ya :26:sürekli ağzıma birşey atmak zorunda kalıyorum, aç olmama rağmen 2 saat birşey yemesem midem bulanıyor, yiyince de yanıyor :97:

Benim canım hicbisey yemek istemiyor valla sabah kustugum icin de kahvaltı da yapamıyorum kusucam gene diye anca meyve yiyorum arada bi ama aksam da oturup guzelce bir yemek yiyorum o kadar aclıktan sonra Hamile kaldıgımda 54.4 kg dım. gecen hafta 55 kg geldim. dun tartıldım 54.1 kg geldim sanırım yemek yiyemedigim icin kilo vermeye basladım

ne şanslı bişey mi? yemiş annen özel olarakta kılsız olmuş..benim kayınvalidemde öyle..kıl nedir bilmem diyo..

Benim annem de tüysüzdür, rahmetli babam da bir erkeğe göre tüysüz sayılacak bir adamdı.
Rahmetli anneannem de, dedem de…Bizim genetik miras sağlam da ben de hiç kafa yok. Zamanında jilete başvurduğum için kıl popülasyonu coşmuş vaziyette
(Gerçi yine de onca jiletlenmeye rağmen, vasattır öyle diyeyim)
Bu tip konularda genetik miras belirleyici olan… Bir kelaynak kuşundan maymın doğmasını bekleyemeyiz heralde…
Anne baba olmasa bile birkaç kuşak evveli tüylüyse risk var kızlar, şeftaliyi evinize sokmasanız da kar edeceğini hiç sanmıyorum

Hadi ya :26:sürekli ağzıma birşey atmak zorunda kalıyorum, aç olmama rağmen 2 saat birşey yemesem midem bulanıyor, yiyince de yanıyor :97:

Mideyi boş tutmak bulantıya sebep oluyor.
Ama sık yiyince benim de midem yanıyor.
Taze minik kabuklu salatalık ve elma tavsiye ederim onlar mideyi yakmıyor.

Bızde bebısımle evımıze gıdıyoruz teyzelerı.
ıyı bakın kendınıze ve bebıslerınıze.
ınsallah yarın guzel haberlerle burada oluruz yıne.
Allah a emanet olun.

Bende cok heveslenıyorum.
Ama ust katta bır komsum 7 aylık hamıle, henuz bırsey almamıs.
'Eger bırsey olursa, onalra bakar kafayı yerım, dıye almadım' dıyor.
Sanırım bende bırsey almayacagım.

canım senin komşunda abartmış bence:)) sonra o kilolarla nasıl alışveriş yapmayı planlıyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…