- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.361
oda doğru ama son aylardada çok zor olur alışverişe çıkmak ağırlaşacağız çünkü ben hem sabredemem hemde işten çıkmadan son maaşımı ona harcamak istiyorum..
Ama bak soyle dusun erkek ama eger gercekte boyle oluyorsa esimin daha fazla kıllı olması gerekmez miydi
Yalancı durumuna gelince de yalancı durumuna dusmezsin canım benim cunku ben de senin gibi biliyorum annemlerden oyle duymustum.
Ama olacagı varsa zaten olur ki kıllı sonucta baska tuylu seyler de yiyoruz. Mesela kabak da tuylu gibi gibi..
Al canım birşey olmaz, iyi düşün iyi olsun..7. ayda almamak için çok geç bence.Ben de cinsiyetini öğrendiğim gibi başlayacağım, hem hamileliğin tadı başka nasıl çıkar dimi ama :) İçini ferah tut doya doya yap alışverişini.
Ben de bunlara itibar etmiyorum.Annem kardeşimde de bende de kasalarca ayva yemiş, oldum olası ayvayı sever zaten, bizde gamzeden eser yok
Kardeşimde şeftali de yemişti hayal meyal hatırlıyorum, şöyle diyeyim size, kardeşim bayanların bikini bölgesinde tüy olduğunu bilmiyormuş, ev arkadaşından duyduğunda şok olmuş "Abla biliyomusun B....'ın bikini bölgesinde tüy varmış!" demişti bana. Üniversiteye gidiyordu bunu dediğindeKendinde olmadığı için....
87 doğumlu, maşallah diyeyim daha hiç bacaklarını almadı, bikini bölgesini zaten anlattım.
Bir tek koltuk altını alıyor ona da zamanında jilet vurduğu için....
Yüzünde filan tüyden eser yok.
bende heveslenirim saniyordum ama hic hikk yok..daha önce hamile kalsam da bebek magazalarina girsem diyordumm..
sadece onun saglikla gelmesi umudum..
hatta normalde cok kiyafet alan biri degilim ögrendim ögreneli kendimi daha cok giydiriyorum..esime de diyorum kiyafete aserdim..
bir de ablam gecen yil subatta dogurdu,benimki de 2012 subat olunca bir de erkek tutarsa herseyimiz hazir olacak..
bir besik bir de kozmetigini,kisisel malzemlerini aliriz son ayda diyorum :))ama alanlar aldiklarini yayinlasin resimlerini topic cossun :))
İlk kez bugün mide bulantısı hissediyorum yanmayla beraber
Benim de 8+1 de basladı bulantılarım ve sabah kahvaltısından sonra kusmalarım..
Sadece bugun kusmadım henuz ama bulantım var gene :26:
oda doğru ama son aylardada çok zor olur alışverişe çıkmak ağırlaşacağız çünkü ben hem sabredemem hemde işten çıkmadan son maaşımı ona harcamak istiyorum..
bende heveslenirim saniyordum ama hic hikk yok..daha önce hamile kalsam da bebek magazalarina girsem diyordumm..
sadece onun saglikla gelmesi umudum..
hatta normalde cok kiyafet alan biri degilim ögrendim ögreneli kendimi daha cok giydiriyorum..esime de diyorum kiyafete aserdim..
bir de ablam gecen yil subatta dogurdu,benimki de 2012 subat olunca bir de erkek tutarsa herseyimiz hazir olacak..
bir besik bir de kozmetigini,kisisel malzemlerini aliriz son ayda diyorum :))ama alanlar aldiklarini yayinlasin resimlerini topic cossun :))
Benimde sat 22 mayıs :) keseyi görebilirsin ama kalp atışlarını 7 haftada görebiliyoruz diye biliyorum
Doğrumu kızlar ???
Kızlar biz çıkıyoruz dua edin bebişime sağlıcakla göstersin kendini tahliler iyi çıksın akşam hastaneden 9 10 gibi geliriz galiba girerim buraya akşam kimseler girmiyo burda olunda konuşalım olmazmıııı
Hadi ya :26:sürekli ağzıma birşey atmak zorunda kalıyorum, aç olmama rağmen 2 saat birşey yemesem midem bulanıyor, yiyince de yanıyor :97:
ne şanslı bişey mi? yemiş annen özel olarakta kılsız olmuş..benim kayınvalidemde öyle..kıl nedir bilmem diyo..
Hadi ya :26:sürekli ağzıma birşey atmak zorunda kalıyorum, aç olmama rağmen 2 saat birşey yemesem midem bulanıyor, yiyince de yanıyor :97:
Bende cok heveslenıyorum.
Ama ust katta bır komsum 7 aylık hamıle, henuz bırsey almamıs.
'Eger bırsey olursa, onalra bakar kafayı yerım, dıye almadım' dıyor.
Sanırım bende bırsey almayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?