- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.381
Mideyi boş tutmak bulantıya sebep oluyor.
Ama sık yiyince benim de midem yanıyor.
Taze minik kabuklu salatalık ve elma tavsiye ederim onlar mideyi yakmıyor.
canım senin komşunda abartmış bence:)) sonra o kilolarla nasıl alışveriş yapmayı planlıyor:S
evet bana da salatalık çok iyi geliyor, normalde de çok yerdim salatalığı ama şimdi hayatımda yemediğim kadar salatalık yedimdüşünün sabah daha yataktayken eşimden tuzlu salatalık istiyorum
bazıları nasıl olsa hediye gelir diye almıyor valla..
salatalık kokusu,yumuşatıcı kokusu parfüm,fıstığın kokusu,ter sigara kokusu midemi ağzıma getiriyor benim leblebi atıyorum bi kaç tane o biraz iyi geliyor..bide magnum dondurma oda bazen..normal dondurma hiç sevmiyorum..off kokularla başım dertte ama hiç kusmam olmadı çok şükür..inşta olmaz..maşallah diyin hee..
evet bana da salatalık çok iyi geliyor, normalde de çok yerdim salatalığı ama şimdi hayatımda yemediğim kadar salatalık yedimdüşünün sabah daha yataktayken eşimden tuzlu salatalık istiyorum
Ben de kendimi bildim bileli kusmaktan korkarım :26:Belki de gerçekten bu yüzden kusmuyoruz.
Benim görümcelerimden biri de ilk hamileliğimde eşim arayıp hamile olduğumu haber vermesine rağmen beni arayıp kutlamadı.
Bebeğim düşünce arayıp Bir şey duydum ama doğrumu demişti…
Gözün aydın diyesim geldi de, edebime sığmadı demedim.
Ben kesinlikle bunun etkisi olduğuna inanıyorum canım Etrafıma bakıyorum kolay kusabilen arkadaşlarım çıkarıveriyorlardı hemen Kusmaktan benim gibi korkan arkadaşlarım hiç kusmadılar hamileliklerinde.
Bir arkadaşım bana eğer o kadar çok miden bulansa tutamazsın, kusarsın, o senin elinde değil dedi ama ben kendimi biliyorum. Ayrandan zehirlendim ben, günlerce kusmayacağım diye sırt üstü yattım ölüyordum nerdeyse. Kafamı kaldırsam çıkacak pozisyondaydı ama kusamadım
Hamileliğimde de birkaç kez sırt üstü yattım baktım kusacağım :26::26:
Kendi canları kanları olucak ya, nasıl bu kadar duyarsız oluyorlar anlamıyorum.
Benimkiler çıldırdı sevinçten o gün kaç kez aradılar sayamadım bile.
Halada öyleler,
ararlar bıdıklar nasıl, sen nasılsın, canın birşey istiyormu diye.
Haklarını ödeyemem vallahi.
benn cok rahatt kusarımm ve arabada otobüste herseyde midem bulanır normaldee.. ama bebükten bu yanaa ne mide bulanıoo ne kusuyorummmm cok relax bi gebelikk yasıorum valla nazarr degmesinn hiçç bişeim yokk.. bi tek hep uykum varr
kizlar gülsem mi aglasam mi diger ablamda hamileymis.. aramizda 1 ay var..
tuhafima geldi,loww.. 75 dogumlu kendisi ben sonradan cikma oldugum icin sülalenin kücügügüm :)) 87 liyim..
onunda 2. cocugu olacak :)) tuhafima geldi yahu :)) ben zaten erkenden yapiyorum bir de onunla birlikte dogurmak ayy saka gibi müjde geldi.. :))
neyse hayirlisi olsunn..
Hayırlı olsun tatlım ne güzel işte...
Ben annesiyle birlikte doğuranlar gördüm seninki garip değil ki
Ben de ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kayınvalide ve kayınpederimle rahat edemeyeceğimi düşünenlerdenim.
Aynı şey benim annem için de geçerli…Annemle de oturamayacağımı düşünüyorum mesela…Herkes kendi evinde huzurlu olsun derler ya…
Kendi annemle de rahat edemem, eşimle doğal olamayız, samimi de davranamayız, yeri gelir kavga da edemeyiz. Kayınvalide kayınpederle de aynı şekilde.
Bir arada oldukça ilişkiler de laçkalaşır, gerilir, alınganlıklar artar, saygı azalır diye düşünüyorum…
Tabi benim fikrim bu, benim ve ailelerimizin yapılarına göre getirdiğim kanaatim…Aksi durumda da çok huzurlu, mutlu ve rahat olanlar var.Allah bozmasın…
Ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin Yüce Rabbim…Kimse istemediği durumda yaşamak zorunda kalmasın.
Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?