2012 Şubat Anneleri

Mideyi boş tutmak bulantıya sebep oluyor.
Ama sık yiyince benim de midem yanıyor.
Taze minik kabuklu salatalık ve elma tavsiye ederim onlar mideyi yakmıyor.

evet bana da salatalık çok iyi geliyor, normalde de çok yerdim salatalığı ama şimdi hayatımda yemediğim kadar salatalık yedim düşünün sabah daha yataktayken eşimden tuzlu salatalık istiyorum

evet bana da salatalık çok iyi geliyor, normalde de çok yerdim salatalığı ama şimdi hayatımda yemediğim kadar salatalık yedim düşünün sabah daha yataktayken eşimden tuzlu salatalık istiyorum

salatalık kokusu,yumuşatıcı kokusu parfüm,fıstığın kokusu,ter sigara kokusu midemi ağzıma getiriyor benim leblebi atıyorum bi kaç tane o biraz iyi geliyor..bide magnum dondurma oda bazen..normal dondurma hiç sevmiyorum..off kokularla başım dertte ama hiç kusmam olmadı çok şükür..inşta olmaz..maşallah diyin hee..

bazıları nasıl olsa hediye gelir diye almıyor valla..

İyiymiş.. Kısmetse 7. ayıma girdiğimde hazırladığım odaya şöyle bir bakıp "çok şükür herşeyi hazır" demek istiyorum.4. ayda başlasam zaten 7de anca biter.Son iki ayda da dinlenirim, odasına girer ordaymış gibi hayal kurarım Hem mobilya ne kadar erken gelirse o kadar iyi.Mobilya kokusu gitmiş olur.

Ben de erken alışveriş taraftarı değilim pek…Beşiğini filan 7.-8. Aylarda düşünüyorum Allah nasip ederse. Rabbim hepimize sağlıkla göstersin o günleri inşallah

Benim kokularla fazla sıkıntım yok...Daha doğrusu parfüm, yumuşatıcı filan gibi kokularla...
Ama yemek kokularından rahatsız oluyorum...Şirketteki yemekhanedeki kokuya hiç gelemiyorum...
Evde mutfakta bazen ıslak/nemli bez kokusu burnuma çalınıyor işte ona dayanamıyorum...
Ama hiç kusmadım.Zaten ömrü hayatımda -kendimi bildikten sonra- 1 veya 2 kez kustum...Sonuncunun üstünden bi rahat 10 sene geçti...
Kusmaktan korkuyorum.Çocukken kusarsam iç organlarım da çıkacak sanırdım, kusamazdım bulantıdan gebersem de, sonra o duygu yerleşti fobi halini aldı.
Kusmaya korkuyorum...Yoksa bu bulantıyla çıkarabilirdim bi kaç kez

Ben de kendimi bildim bileli kusmaktan korkarım :26:Belki de gerçekten bu yüzden kusmuyoruz.

Ben kesinlikle bunun etkisi olduğuna inanıyorum canım…Etrafıma bakıyorum kolay kusabilen arkadaşlarım çıkarıveriyorlardı hemen…Kusmaktan benim gibi korkan arkadaşlarım hiç kusmadılar hamileliklerinde.
Bir arkadaşım bana eğer o kadar çok miden bulansa tutamazsın, kusarsın, o senin elinde değil dedi ama ben kendimi biliyorum. Ayrandan zehirlendim ben, günlerce kusmayacağım diye sırt üstü yattım ölüyordum nerdeyse. Kafamı kaldırsam çıkacak pozisyondaydı ama kusamadım…
Hamileliğimde de birkaç kez sırt üstü yattım baktım kusacağım :26::26:

Kendi canları kanları olucak ya, nasıl bu kadar duyarsız oluyorlar anlamıyorum.
Benimkiler çıldırdı sevinçten o gün kaç kez aradılar sayamadım bile.
Halada öyleler,
ararlar bıdıklar nasıl, sen nasılsın, canın birşey istiyormu diye.
Haklarını ödeyemem vallahi.

benn cok rahatt kusarımm ve arabada otobüste herseyde midem bulanır normaldee.. ama bebükten bu yanaa ne mide bulanıoo ne kusuyorummmm cok relax bi gebelikk yasıorum valla nazarr degmesinn hiçç bişeim yokk.. bi tek hep uykum varr

Benimkiler lafı yedikten sonra aramaya başladılar.Bir de eşşek kadar bir kanama bölgesi olduğunu eşimin de gözüne sokunca doktor, durumun ciddiyetini anladılar....
Bir de annem, kardeşim bana gelip temizliği, yemeğimi yaptıklarında arayacakları gelir...
Bize ihtiyacın oldugunda çağır bizi diyorlar...Ben çağırdıktan sonra ne hükmü var...

Son düzenleme:
kizlar gülsem mi aglasam mi diger ablamda hamileymis.. aramizda 1 ay var..
tuhafima geldi,loww.. 75 dogumlu kendisi ben sonradan cikma oldugum icin sülalenin kücügügüm :)) 87 liyim..
onunda 2. cocugu olacak :)) tuhafima geldi yahu :)) ben zaten erkenden yapiyorum bir de onunla birlikte dogurmak ayy saka gibi müjde geldi.. :))
neyse hayirlisi olsunn..

Hayırlı olsun tatlım ne güzel işte...
Ben annesiyle birlikte doğuranlar gördüm seninki garip değil ki

Bende öyle düşünüyorum ve bunu yapabilen arkadaşları da takdir ediyorum.
Ne kadar iyi olursalar olsunlar insan kendi evi gibi rahat edemiyor.
Biz eşimle rahatımıza çok düşkünüz, yemekten sonra tek koltuğa ikimiz beraber sıkışır uykuya dalana kadar omzunda yatarım.
Bunu yapmak mümkün olmayacak :) ve ben bundan vazgeçemem hem hiç de rahat durmam, yaramazlık konusunda üstüme yok.
Ara verince başıma ağrılar girer :)) ah ah bu aralar ne ağrıoo bi bilseniz
şaka bir yana, şimdi kayınvalidemlerde kalıyoruz, Allah razı olsun yediğim önümde yemediğim arkamda ama insan evini özlüyor yinede.
Kendi annemlede aynı apartmandayız ama o şimdi yeğenime bakıyor.
Bu ana kadar annemle aynı apartmanda olmak bile zorladı bazen,
komşularla beraber aniden kapıya gelip zile çalmadan anahtarı çevirmesi :)) anahtar takılı olmasa neler olucaktı düşünemiyorum.
Ama şimdi iyiki evi ordan almışız diyorum, iki bebişiminde benimde yanımda olacak inşallah...

kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…