- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.401
bacimla aradamda iki gun vari benim velet sezeryan oldu erken geldi 3 hafta eltinlede oglumun arasinda 3 gun var hem kardesim hamileydi hemde eltim ayyyyy ne guzelllll simdi kimse yokkkkk:84:kizlar gülsem mi aglasam mi diger ablamda hamileymis.. aramizda 1 ay var..
tuhafima geldi,loww.. 75 dogumlu kendisi ben sonradan cikma oldugum icin sülalenin kücügügüm :)) 87 liyim..
onunda 2. cocugu olacak :)) tuhafima geldi yahu :)) ben zaten erkenden yapiyorum bir de onunla birlikte dogurmak ayy saka gibi müjde geldi.. :))
neyse hayirlisi olsunn..
oluyor yat dinlen canim hele ben bide yol yuruyeyim zanedersinki kostum nefes nefese kaliyorumkızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:
kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:
kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:
Sabah da bi arkadaş sormuştu, benim oluyor. Hele yol yürürsem, merdiven çıkarsam.
Hamilelerin nabızları normale göre 15-20 atım artıyormuş dakikada bugün netten baktım.
Bende öyle düşünüyorum ve bunu yapabilen arkadaşları da takdir ediyorum.
Ne kadar iyi olursalar olsunlar insan kendi evi gibi rahat edemiyor.
Biz eşimle rahatımıza çok düşkünüz, yemekten sonra tek koltuğa ikimiz beraber sıkışır uykuya dalana kadar omzunda yatarım.
Bunu yapmak mümkün olmayacak :) ve ben bundan vazgeçemem hem hiç de rahat durmam, yaramazlık konusunda üstüme yok.
Ara verince başıma ağrılar girer :)) ah ah bu aralar ne ağrıoo bi bilseniz
şaka bir yana, şimdi kayınvalidemlerde kalıyoruz, Allah razı olsun yediğim önümde yemediğim arkamda ama insan evini özlüyor yinede.
Kendi annemlede aynı apartmandayız ama o şimdi yeğenime bakıyor.
Bu ana kadar annemle aynı apartmanda olmak bile zorladı bazen,
komşularla beraber aniden kapıya gelip zile çalmadan anahtarı çevirmesi :)) anahtar takılı olmasa neler olucaktı düşünemiyorum.
Ama şimdi iyiki evi ordan almışız diyorum, iki bebişiminde benimde yanımda olacak inşallah...
Benimkiler lafı yedikten sonra aramaya başladılar.Bir de eşşek kadar bir kanama bölgesi olduğunu eşimin de gözüne sokunca doktor, durumun ciddiyetini anladılar....
Bir de annem, kardeşim bana gelip temizliği, yemeğimi yaptıklarında arayacakları gelir...
Bize ihtiyacın oldugunda çağır bizi diyorlar...Ben çağırdıktan sonra ne hükmü var...
galiba öyle cnm ama rahatsız ediyo yaaaaaaa(
2 kat aşağıda yemekhane var, normal koşmadan çıkıyorum yerime, ama nefes nefese kalıyorum tıkanıyorum ben de.
Geçen bir müşterimiz sordu hatta telefonda, bblau hanım koştunuz mu nefesiniz daralmış dedi
Biz de eşimle sıkış sıkış aynı koltukta oturur Tv izleriz, uyuruz
Normalde eşim çok sevgi doludur, ten temasını sever ama özellikle kendi ailesinin yanında odun gibi oturur, küsmüşüz gibi uzak durur
Önceden dışardan geldiğinde bile öpmezdi ailesinin yanında, yeni yeni başladı
Ev ev üstüne olmaz diyorum ben ama tabi başaran arkadaşlara da saygım, hürmetim var.Kalabalık aile de güzeldir.
Doğrusu rahmetli dedemlerle,anneannemlerle cümbür cemaat geçirdiğimiz zamanları filan da özlüyorum....Allah yattıkları yerde dinlendirsin...
Annemle, babamla, kardeşimle daha hiç ayrılmadığımız, aynı aile içerisinde olduğumuz o gençlik dönemlerini de özlüyorum...
Rabbim babacığıma da gani gani Rahmet eylesin....
Her şeyin bir artısı, bir eksisi var işte.Yaşam şeklimizi tercihlerimiz belirliyor sonuçta.Net bir doğru yok, herkese göre değişir.
e peki sorarım sana sevgili hamiş arkadaşım son aylarda n e olacak bizim halimizzzzz
ilerleyen dönemlerde alaturka wc sorunuda olucak benim işyerimde ne yapıcam bilmiyorum. göbüş kocaman olunca,sıkışmaz inşallah bebişlerim.
10 adımda bir dinlenicez herhalde
Rabbim göstersin bize o güzel günleri inşallah
10 adımda bir dinlenicez herhalde
Rabbim göstersin bize o güzel günleri inşallah
Daha yukardan yaparsın canım tam oturmadan
Hamileler karpuz yesin
Yaz günlerinin bol sulu ve serinletici meyvesi karpuzun hamileler için önemli faydaları olduğunu belirten uzmanlar, hamilelere günde 300 gramlık, bir dilim karpuz yemelerini tavsiye ediyor.
Karpuzun hamileler için sağladığı faydalardan bazıları şöyle sıralanıyor: Karpuz, mide yanmasını hafifletir. Vücutta su toplanmasını önlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek sıvı ve meyve şekerleri, bulantıları hafifletir ve vücudun susuz kalması önler. İçerdiği mineraller, gebeliğin son üç ayda sık yaşanan krampları önlemeye yardımcı olur. İyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenler. Karpuz, domatesten daha fazla likopen içeriyor. Bir antioksidan madde olan likopen ise kanserden ve kalp-damar hastalıklarından korunmaya yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir ve cildin doğal güneş koruma faktörünü artırır. Ayrıca likopen hamilelikte karşılaşılan ciddi sorunlardan biri olan preeklempsi riskini önemli ölçüde azaltır. Karpuzun 100 gramında 4 miligram likopen bulunur. A, C ve B6 vitaminleri ile potasyum ve magnezyum minerallerini de bol miktarda içerdiğinden anne karnındaki bebeğin beynin, sinir sisteminin ve bağışıklık sisteminin gelişimi açısından büyük önem taşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?