2012 Şubat Anneleri

bacimla aradamda iki gun vari benim velet sezeryan oldu erken geldi 3 hafta eltinlede oglumun arasinda 3 gun var hem kardesim hamileydi hemde eltim ayyyyy ne guzelllll simdi kimse yokkkkk:84:

kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:

Sabah da bi arkadaş sormuştu, benim oluyor. Hele yol yürürsem, merdiven çıkarsam.
Hamilelerin nabızları normale göre 15-20 atım artıyormuş dakikada bugün netten baktım.

Biz de eşimle sıkış sıkış aynı koltukta oturur Tv izleriz, uyuruz
Normalde eşim çok sevgi doludur, ten temasını sever ama özellikle kendi ailesinin yanında odun gibi oturur, küsmüşüz gibi uzak durur
Önceden dışardan geldiğinde bile öpmezdi ailesinin yanında, yeni yeni başladı
Ev ev üstüne olmaz diyorum ben ama tabi başaran arkadaşlara da saygım, hürmetim var.Kalabalık aile de güzeldir.
Doğrusu rahmetli dedemlerle,anneannemlerle cümbür cemaat geçirdiğimiz zamanları filan da özlüyorum....Allah yattıkları yerde dinlendirsin...
Annemle, babamla, kardeşimle daha hiç ayrılmadığımız, aynı aile içerisinde olduğumuz o gençlik dönemlerini de özlüyorum...
Rabbim babacığıma da gani gani Rahmet eylesin....
Her şeyin bir artısı, bir eksisi var işte.Yaşam şeklimizi tercihlerimiz belirliyor sonuçta.Net bir doğru yok, herkese göre değişir.

çok haklısın hayatım, insan bekliyor. aman inşallah hepinizinki düzelir canlarım, kıymetlerinizi bilirler.

e peki sorarım sana sevgili hamiş arkadaşım son aylarda n e olacak bizim halimizzzzz

Aynen öyle hayatım doğru söylüyorsun kalabalık ailede güzel, içten ve sıcak olunca..
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bizimde evlerimiz öyle kalabalık olur ilerde inşallah.
Tüm kaybettiğin sevdiklerin içinde Allah rahmet eylesin canım

ilerleyen dönemlerde alaturka wc sorunuda olucak benim işyerimde ne yapıcam bilmiyorum. göbüş kocaman olunca,sıkışmaz inşallah bebişlerim.

Hamileler karpuz yesin
Yaz günlerinin bol sulu ve serinletici meyvesi karpuzun hamileler için önemli faydaları olduğunu belirten uzmanlar, hamilelere günde 300 gramlık, bir dilim karpuz yemelerini tavsiye ediyor.

Karpuzun hamileler için sağladığı faydalardan bazıları şöyle sıralanıyor: Karpuz, mide yanmasını hafifletir. Vücutta su toplanmasını önlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek sıvı ve meyve şekerleri, bulantıları hafifletir ve vücudun susuz kalması önler. İçerdiği mineraller, gebeliğin son üç ayda sık yaşanan krampları önlemeye yardımcı olur. İyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenler. Karpuz, domatesten daha fazla likopen içeriyor. Bir antioksidan madde olan likopen ise kanserden ve kalp-damar hastalıklarından korunmaya yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir ve cildin doğal güneş koruma faktörünü artırır. Ayrıca likopen hamilelikte karşılaşılan ciddi sorunlardan biri olan preeklempsi riskini önemli ölçüde azaltır. Karpuzun 100 gramında 4 miligram likopen bulunur. A, C ve B6 vitaminleri ile potasyum ve magnezyum minerallerini de bol miktarda içerdiğinden anne karnındaki bebeğin beynin, sinir sisteminin ve bağışıklık sisteminin gelişimi açısından büyük önem taşır.

Son düzenleme:

Benim mideme cidden iyi geldi, ben çok faydasını gördüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…