- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.421
o tür wc leri kutuya sey ettigim muddetce seviyorumilerleyen dönemlerde alaturka wc sorunuda olucak benim işyerimde ne yapıcam bilmiyorum. göbüş kocaman olunca,sıkışmaz inşallah bebişlerim.
esime surekli ismarliyorum sagolsun getiriyor midem yaniyordu buz gibi yedim iyi geldiii bide sey wc ye oturunca valla resmen cesme yaaaa habire idrar geliiiii kabizlik da kalkti cok sukur tavsiye olunur bundan kolay ne varBenim mideme cidden iyi geldi, ben çok faydasını gördüm gerçekten.
Biz de eşimle sıkış sıkış aynı koltukta oturur Tv izleriz, uyuruz
Normalde eşim çok sevgi doludur, ten temasını sever ama özellikle kendi ailesinin yanında odun gibi oturur, küsmüşüz gibi uzak durur
Önceden dışardan geldiğinde bile öpmezdi ailesinin yanında, yeni yeni başladı
Ev ev üstüne olmaz diyorum ben ama tabi başaran arkadaşlara da saygım, hürmetim var.Kalabalık aile de güzeldir.
Doğrusu rahmetli dedemlerle,anneannemlerle cümbür cemaat geçirdiğimiz zamanları filan da özlüyorum....Allah yattıkları yerde dinlendirsin...
Annemle, babamla, kardeşimle daha hiç ayrılmadığımız, aynı aile içerisinde olduğumuz o gençlik dönemlerini de özlüyorum...
Rabbim babacığıma da gani gani Rahmet eylesin....
Her şeyin bir artısı, bir eksisi var işte.Yaşam şeklimizi tercihlerimiz belirliyor sonuçta.Net bir doğru yok, herkese göre değişir.
doğadan form çayları varya kayısılı fln onlardan içiyordum artık keseyimmi içmeyi? zarar werirmi?
Anammmm yesinler onuuuuuuuuuuuuu
Maşallahhhh
ayyy masallahh kuzucugaaa
Ayy ben de 9+2 de yani p.tesi girmek istiyorum utrasona nasıl oldu merak ediyorum. bi daha 12. haftada gidicez 2li test icin o zamana kadar olurum meraktan zaten.
Kızlar dua edin de kocisi kandırayım da izin versin gitmeme. Cok aceleci davrandıgımı dusunuyo :97:
valla bende dün gittim... birsonraki için 3 hafta sonraya randevu verdi banada 2'li test için... ama ben 2 hafta sonraya geleyim dedim kontrol için kabul etti doktor... ama tabii cok ta gitmemek lazım aslında... ama benim gibiler icin zor...
selam kızlar ...foruma yeni üye oldum herkese merhabaya doğum cetvellerinize bayıldım ama nasıl yapılıyo amlamadım
anlatabilecek olan varmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?