2012 Şubat Anneleri

ilerleyen dönemlerde alaturka wc sorunuda olucak benim işyerimde ne yapıcam bilmiyorum. göbüş kocaman olunca,sıkışmaz inşallah bebişlerim.
o tür wc leri kutuya sey ettigim muddetce seviyorum
onun disinda beceremiyorum isemesini bennn
biim burada zaten yok klozet varrr

Benim mideme cidden iyi geldi, ben çok faydasını gördüm gerçekten.
esime surekli ismarliyorum sagolsun getiriyor midem yaniyordu buz gibi yedim iyi geldiii bide sey wc ye oturunca valla resmen cesme yaaaa habire idrar geliiiii kabizlik da kalkti cok sukur tavsiye olunur bundan kolay ne var

ayyy 2011 subat bebeklerininn fotograflarına baktımmmm.. hepsii birbirindenn güzellerrr.. insallahh bizedee koymakk nasip olurrr kızlarr bebişlerimizi

benim esimde baskasının yanında daha uzak davranır, yapı iste.. ayy kayınvalide ile bir yasam benim için mümkün degil (Allah korusun) esime bile zor geliyor degilki ben.. nekadar uzak okadar yakın.. (ama daha yakın olsun isterdim doğrusu,) yapı meselesi demek ki; o soğuk kadın ben ona daha soğuk...

doğadan form çayları varya kayısılı fln onlardan içiyordum artık keseyimmi içmeyi? zarar werirmi?

bence içme tatlım, pek tavsiye edilmiyor bitki cayları.. genede bir doktoruna danis istersen..

Ayy ben de 9+2 de yani p.tesi girmek istiyorum utrasona nasıl oldu merak ediyorum. bi daha 12. haftada gidicez 2li test icin o zamana kadar olurum meraktan zaten.
Kızlar dua edin de kocisi kandırayım da izin versin gitmeme. Cok aceleci davrandıgımı dusunuyo :97:

valla bende dün gittim... birsonraki için 3 hafta sonraya randevu verdi banada 2'li test için... ama ben 2 hafta sonraya geleyim dedim kontrol için kabul etti doktor... ama tabii cok ta gitmemek lazım aslında... ama benim gibiler icin zor...

Evet fazla gitmemek lazım. p.tesi gidersem eger 2 haftanın ustune gormus olucam bebisimi. Sonra da 3 hafta sonra gidip gorucem Allah nasip ederse..

Kızlar ben cıkıyorum evde kimse yok canım sıkılıyor herkes mesaiye kalıyormus teyzemlere gidiyim biraz oturayım..
Hepinizi opuyorum kocamanından Bir ara gene ugrarım burda olan olursa muhabbet ederiz.

selam kızlar ...foruma yeni üye oldum herkese merhaba ya doğum cetvellerinize bayıldım ama nasıl yapılıyo amlamadım
anlatabilecek olan varmı?????

kızlaaaarrr
bugün gittim bebişimi gördüm ayaklarını kollarını poposunu oynatıyoduuuuuuu
çokk tatlıydı yaa çok garip oldum bugüne kadar böyle hissetmemiştim hareket ettiğini görünceye kadar..
gayet iyimiş, büyümüş çok mutlu oldum.darısı herkesin başına..
dahada bu gece hiçbişey moralimi bozamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…