- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.441
kızlaaaarrr
bugün gittim bebişimi gördüm ayaklarını kollarını poposunu oynatıyoduuuuuuu
çokk tatlıydı yaa çok garip oldum bugüne kadar böyle hissetmemiştim hareket ettiğini görünceye kadar..
gayet iyimiş, büyümüşçok mutlu oldum.darısı herkesin başına..
dahada bu gece hiçbişey moralimi bozamaz
kızlaaaarrr
bugün gittim bebişimi gördüm ayaklarını kollarını poposunu oynatıyoduuuuuuu
çokk tatlıydı yaa çok garip oldum bugüne kadar böyle hissetmemiştim hareket ettiğini görünceye kadar..
gayet iyimiş, büyümüşçok mutlu oldum.darısı herkesin başına..
dahada bu gece hiçbişey moralimi bozamaz
çok güzel maşallah yaaa yirim yirimbenimkide böyle gözüküyor ama yükleyemiyorum bilgisayara daha sonra yükleyebilirsem yüklerim inşallah..
bu arada avatarı değiştirmişsin :)
kızlar bebeklerinize maşşallahhhhhepimizinkine tabiii ya bende görmek istiyorum ama işte bu hafta 3 kez girdim ultrasona zarar veriri mi diye korkuyorum:44::44::44:ama bir yandan da sabredemiyorummmmmmm
kızlar bebeklerinize maşşallahhhhhepimizinkine tabiii ya bende görmek istiyorum ama işte bu hafta 3 kez girdim ultrasona zarar veriri mi diye korkuyorum:44::44::44:ama bir yandan da sabredemiyorummmmmmm
Bu hafta 3 kere girdiysen daha ne diye acele ediyorsun canım bekle biraz daha
sorun da o zaten doymuyorum işteartık utanıyorum valla rica minnet ultrasona girmeye bıktılar benden
rahat ol ses dalgasıyla çalışıyomuş zarar vermiyomuşş.. bende eve alayım diyorumm
bacimla aradamda iki gun vari benim velet sezeryan oldu erken geldi 3 hafta eltinlede oglumun arasinda 3 gun var hem kardesim hamileydi hemde eltim ayyyyy ne guzelllll simdi kimse yokkkkk:84:
Bu hafta 3 kere girdiysen daha ne diye acele ediyorsun canım bekle biraz daha
doppler ultrasonda radyasyon yokmus galiba..ütüden azmis radyasyon orani.. ben damarlarim icin ultrasona girecektim ayni ultrasonmus bu bebisi bakilanindan :)) doktor radyasyon yok dedi dopplerde..
ama haftada 3 kezde abarti kijj :)) ne cok özlüyon bebisini..
bende ptesi baktirdim dr 2 hafta sonra gel dedi.. merak ediyorum simdi hersey yolunda mi diyee :))
tanıdıklar var heralde o yüzden ikide bir giriyorum galibaama abartıyorum evettttt
selam kızlar ...foruma yeni üye oldum herkese merhabaya doğum cetvellerinize bayıldım ama nasıl yapılıyo amlamadım
anlatabilecek olan varmı?????
ayy masallah bebisine canımbak nasıl yatmıs yaramass (kız bu sağda acaba kız mı? )
ayy masallah bebisine canımbak nasıl yatmıs yaramass (kız bu sağda acaba kız mı? )
sagda olunca kiz mi oluyoo kijj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?