2012 Şubat Anneleri

ayy canımm iste dünde ben aynı öyleydim... masallah canım masallah... sende resmini koysana mümkünse... ben koydum birkac sayfa önce mevcut...

kızlar bebeklerinize maşşallahhhhhepimizinkine tabiiiya bende görmek istiyorum ama işte bu hafta 3 kez girdim ultrasona zarar veriri mi diye korkuyorum:44::44::44:ama bir yandan da sabredemiyorummmmmmm

Resmini ekler misin biz de gorelim bilgi sahibi olalım

çok güzel maşallah yaaa yirim yirim benimkide böyle gözüküyor ama yükleyemiyorum bilgisayara daha sonra yükleyebilirsem yüklerim inşallah..
bu arada avatarı değiştirmişsin :)

saol canım..seninkinede masallah

hehe değistirdim kuzu.. pişti pişti dolaşmayalım diye

kızlar bebeklerinize maşşallahhhhhepimizinkine tabiiiya bende görmek istiyorum ama işte bu hafta 3 kez girdim ultrasona zarar veriri mi diye korkuyorum:44::44::44:ama bir yandan da sabredemiyorummmmmmm

e ozaman cekilmisi yok mu güzelcim... evet cok sık girmemekte fayda var canım...
seninkinede masallah

bacimla aradamda iki gun vari benim velet sezeryan oldu erken geldi 3 hafta eltinlede oglumun arasinda 3 gun var hem kardesim hamileydi hemde eltim ayyyyy ne guzelllll simdi kimse yokkkkk:84:

Bu hafta 3 kere girdiysen daha ne diye acele ediyorsun canım bekle biraz daha

doppler ultrasonda radyasyon yokmus galiba..ütüden azmis radyasyon orani.. ben damarlarim icin ultrasona girecektim ayni ultrasonmus bu bebisi bakilanindan :)) doktor radyasyon yok dedi dopplerde..
ama haftada 3 kezde abarti kijj :)) ne cok özlüyon bebisini..
bende ptesi baktirdim dr 2 hafta sonra gel dedi.. merak ediyorum simdi hersey yolunda mi diyee :))

tanıdıklar var heralde o yüzden ikide bir giriyorum galibaama abartıyorum evettttt

selam kızlar ...foruma yeni üye oldum herkese merhaba ya doğum cetvellerinize bayıldım ama nasıl yapılıyo amlamadım
anlatabilecek olan varmı?????

Hosgeldin :) ben buralarin ticker'ci basisi oldum baska forumda yazmistim nasil yapildigini, kopyaliyorum aynen.
Ticker icin,
Burayi tikla direk hamilelik ile ilgili olanlara goturur seni:
Pregnancy and Due Date Ticker
Sonra istedigin ticker'i sec, next tusuyla ilerle,bebegin dogum tarihini falan doldur, en son sayfada HTML yazan kutucuk icinde yazilarin icinden "http" ile baslayip sonu ".png" ile biten cumleyi kopyalayip kadinlar kulubundeki profilim sayfasindaki "Cizelge" kutucuguna yapistir kaydet.
Umarim yardimci olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…