2012 Şubat Anneleri

kalp atışımızı gördük kızlar
ALLAHIM inş sağlıklı ilerler tüm bebişlerimiz
ayy ben bebğimi benzetemedim hiçbirşeyini ya ne kolunu ne kafasını anlıyamadım nedense :44:
1 ay sonra 2li taramamız var inş oda güzel çıkar

gözünaydınnn olsun bişey anlayamasanda iyi olması da yeter di mi
bende yaklaşık 1 ay sonra gidicem 2li test için.. yaklaştıkça sterse girerim artık

Eşimle kavga etmekten bıktım ya.. Para istedim doktora giidicem diye.
Yok abartıyomusum doktor isini yok millet ne dermis.. Sıcıcam böyle isin icine yaa.. Herseyime kızıyo

yakın zamanda mı gittin yine doktora?millete ne ayrıca bütün işlerimizi millet ne der diye düşünerek yapıyoruz. benimde annem dalga geçti benle görmemişin oğlu olmuş hesabı yaptı, durmadan gidilmezmiş doktora.eskiden ultrason mu vardı şimdiki durumları pek bilmediği için dalga geçti benle doktor çağırıyo şu zaman gel diyo bende gidiyorum dedim napiim.

Bizimki 6+4 de apacik gorundu kalbi de atiyordu,hepi topu 6 mm idi, masallah, hakkaten resimden bisey alasilmiyor bir koca kafasi var simdilik Tutuyorum kendimi doktora gitmemek icin merak ediyorum napiyo diye ama doktor ilk gidisimde bile garipsedi sikayetim yoksa neden gelmisim, cok bilmis nolucak merak ediyoruz heralde...:82:

Son düzenleme:
Eşimle kavga etmekten bıktım ya.. Para istedim doktora giidicem diye.
Yok abartıyomusum doktor isini yok millet ne dermis.. Sıcıcam böyle isin icine yaa.. Herseyime kızıyo

canımmmmm sakin ol yaaaa anlayamıyorum şu kocalarımızı yaaa niye abartalım kardeşim sıradan bi heyecan değil ki bu mesela ben 24 saat boyunca görmek istiyorum benimki de ofalaya poflaya geliyo hastaneyebugün yine çok abartıyosun dedi hep tartışma halindeyiz yaniii ruhsuz şeyler nolcak

Kızlarrr merhaba nasıl gidiyor bakalım hamilelik?
Bende acayip bir nefes daralması, kalp çarpıntısı ve hamilelik klasiklerinden mide bulantısı ve baş dönmesi var.
Siz mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız faydasını görüyor musunuz? Bi de benim gibi nefesi dralıp burnu tıkanan var mı?

ben ben ben ..mesela şu an burnum tıkalı rahat nefes alamıyorum ve çarpıntım var hamilemiyim hastamı belli değil gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…