- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.461
canım öyle bir geyik var.. ultrason resmi sağda gibiyse kız.. solda gibiyse erkek diyolar.. fala inanma falsız kalma misali.. iste eğleneyoruz böle böle..
( ne oldugu anca Allah bilir tabii ki)
7 haftalık ultrason fotosunda kesenin soluna yapışık resmen fikir değiştirdi heralde
offf kızlar morlaim cok bozuk
Konusacak kimsem de yok icime atmaktan cıldırıcam
noldu canımmmmmm anlatsana hayırdır inşallah?
maşallah bebişine canımburda kaç haftalık???
kalp atışımızı gördük kızlar
ALLAHIM inş sağlıklı ilerler tüm bebişlerimiz
ayy ben bebğimi benzetemedim hiçbirşeyini ya ne kolunu ne kafasını anlıyamadım nedense :44:
1 ay sonra 2li taramamız var inş oda güzel çıkar
gözünaydınnnolsun bişey anlayamasanda iyi olması da yeter di mi
bende yaklaşık 1 ay sonra gidicem 2li test için.. yaklaştıkça sterse girerim artık
Eşimle kavga etmekten bıktım ya.. Para istedim doktora giidicem diye.
Yok abartıyomusum doktor isini yok millet ne dermis.. Sıcıcam böyle isin icine yaa.. Herseyime kızıyo
kalp atışımızı gördük kızlar
ALLAHIM inş sağlıklı ilerler tüm bebişlerimiz
ayy ben bebğimi benzetemedim hiçbirşeyini ya ne kolunu ne kafasını anlıyamadım nedense :44:
1 ay sonra 2li taramamız var inş oda güzel çıkar
tabiki öle en iri olan yeri kafası sanırım :)))) ALLAHIM herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin
Eşimle kavga etmekten bıktım ya.. Para istedim doktora giidicem diye.
Yok abartıyomusum doktor isini yok millet ne dermis.. Sıcıcam böyle isin icine yaa.. Herseyime kızıyo
Kızlarrr merhaba nasıl gidiyor bakalım hamilelik?
Bende acayip bir nefes daralması, kalp çarpıntısı ve hamilelik klasiklerinden mide bulantısı ve baş dönmesi var.
Siz mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız faydasını görüyor musunuz? Bi de benim gibi nefesi dralıp burnu tıkanan var mı?
ben ben ben ..mesela şu an burnum tıkalı rahat nefes alamıyorum ve çarpıntım var hamilemiyim hastamı belli değil gerçekten
Anam ölüyor gibiyim duşa girdim sonra kendimi zor attım dışarı. Sen nasıl başediyorsun bunlarla?
bende bide panik atak var düşün artık halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?