- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.161
Saol canım cvp için. hareketinde pek sıkıntı yok içimde kasıldığını falan hissediyorum . Ama yine de herkes canımı acıtıyo derken benimkinde hiç öyle bişey yok . Bende sert vursun iyice hissedeyim diyorum
canım benim oğlumda da olmuyordu
annem dr a sormuş aşağıya vuruyor canını acıtıyor demiş
doktorda c vitamini alsın bolbol demiş suyuna bile limon koysun demiş
sanırım c vitamini eksikliğinden de oluyormuş
benim hamilelikte oldu canım 2 haftadır var doktor bana kalsiyum eksikliği dedi haftaya kontrolüm belki bi tahliller yapar bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz
o din adamı kafayımı yemiş...içi bozuk olan kendisi bence...sinir oldum yaaa..nimetleri neye benzetmiş...dangalak....
Yok yok, kötü birşey çıkmaz Allahın izniyle, B12 vitamini ve magnezyum vermişti bana da, faydasını gördüm...
benimki beceremez yaaa korkar..keşke öyle marifetli bi eşim olsa..en güzeli valla
güsel annlerr güsel bebıslerrr nasıllarrrr
ben geldım en sonunda gıttım yattım hastane cıktım geldım en cokta burasını özledım herkes ıyı negusell umarım benım bundan sonrası ıyı gecer:))
kız jiletle diyorum hiç traş olmamış mı senin eşin
beceremezse de ala ala öğrenir
kız jiletle diyorum hiç traş olmamış mı senin eşin
beceremezse de ala ala öğrenir
Saol canım cvp için. hareketinde pek sıkıntı yok içimde kasıldığını falan hissediyorum . Ama yine de herkes canımı acıtıyo derken benimkinde hiç öyle bişey yok . Bende sert vursun iyice hissedeyim diyorum
canım benim oğlumda da olmuyordu
annem dr a sormuş aşağıya vuruyor canını acıtıyor demiş
doktorda c vitamini alsın bolbol demiş suyuna bile limon koysun demiş
sanırım c vitamini eksikliğinden de oluyormuş
dr takviye veriyor zaten bol bolda meyve yedikmi tamamdır şimdi c vitamini meyveler bol, aşağı vurmasının nedeni eksikliktenmiymiş şimdi çok garip!
hani derler ya adamın fikri neyse zikri odur diye tam o hesap beyinsiz demek hep belden aşağıyı düşünüyor kendisi de portakal yemesin zinaya girer
:) :)
ben geldım en sonunda gıttım yattım hastane cıktım geldım en cokta burasını özledım herkes ıyı negusell umarım benım bundan sonrası ıyı gecer:))
bana b12 ve suda eriyen tablet kalsiyumlardan verdi
saol canım benim şimdi 28+4günlüğüm .çok fazla tatlı yiyorum belkide ondan böyle oluyo
kız ben güvenemem kendini traş ederken orasını burasını kesiyor
benim ki becerirde yapmaz
kesin bana mı kaldı bu iş der
kız ben güvenemem kendini traş ederken orasını burasını kesiyor
geçmiş olsun hayırdır neden yattın hastaneye?
muhabbete bak nereye uçtu
Hanımlar hepinize iyi akşamlar olsun, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Bugünlük bana müsaade. Görüşmek üzere...
hoşgeldin bbye:) yanlış hatırlamıyorsam amniyo sıvısı azalmıştı değil mi? şu anda herşey yolunda değil mi? gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?