- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.181
evet sana kaldı çok şanslısın dersin :))
kızım ağdanın acısından iyidir
kesmeyen taraş bıçağı alırız bizde ne yapalım
saol canım cok sukur amnıyo sıvısı normal benım erkekıkım erken gelmye calsıyordu sımdı allah sukur hersey yolundaaa cok sukur allhım gunumuz de dogurmyaı nasıp etsın hepımızeee
kız ters mi yazdın yorumları ben yatmadım hastaneye iiyim çok şükür
saol canım cok sukur amnıyo sıvısı normal benım erkekıkım erken gelmye calsıyordu sımdı allah sukur hersey yolundaaa cok sukur allhım gunumuz de dogurmyaı nasıp etsın hepımızeee
bu gacıyı kaybettik bugün hadi git ateşliiiikızlar ben çıkıyorum servisi kaçırcam koştur koştur gidince de kan ter içinde kalıyorum hararretim soğumuyor
ağdayı gözde büyütmemek lazım
sonuç itibariyle doğum acısına katlanacaksak
yanında devede kulak kalır diye düşünüyorum
olabılır alıntıyı yanlıs yapmıs olabılırım
Ay iyi bari canım aman daha dursun, hayırdır sancılandınmı ne oldu
iyi akşamlar kızlar bende kaçar....yarın belki gelemem..evi biraz temizlim....haydin by byyyy cümleten ...:80:
raporunu alabıldınmı arkdasım mrk ettım umarım ıstedgın gıbı 37 haftaya kadr calsıbırsınnn:)ben ne yapıcam bakalımmmm
evet canım sancım oldu cok nst de sancı cıktı ama cok sukur su anda ııym allahım hepmıze gunumuzu beklmeı nasıp etsınnnn:)
Amin Amin, çok geçmiş olsun bazen böyle yalancı sancılar ortaya çıkabiliyormuş ama seninki farklı anladığım kadarıyla, aman dikkat et bol bol dinlen canım,
bende çıkıyorum bayanlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar hepinize
cok sukur canım saolll amın işlahh hepmıznkı zamnı beklerısn:)ay kusura bakma benim aklımda öyle kalmış. aman Allah'a şükür ki herşey iyi gitmeye başlamış. sen kendini sakın ola yorma, hayırlısıyla vaktinde gelsin oğlun inşallah
Hanımlar hepinize iyi akşamlar olsun, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Bugünlük bana müsaade. Görüşmek üzere...
kızlar ben çıkıyorum servisi kaçırcam koştur koştur gidince de kan ter içinde kalıyorum hararretim soğumuyor
ağdayı gözde büyütmemek lazım
sonuç itibariyle doğum acısına katlanacaksak
yanında devede kulak kalır diye düşünüyorum
bbye geçmiş olsun cnm...kızlar bende kaçarım birzdan..yeter bugünlük..
iyi akşamlar kızlar bende kaçar....yarın belki gelemem..evi biraz temizlim....haydin by byyyy cümleten ...:80:
evet canım sancım oldu cok nst de sancı cıktı ama cok sukur su anda ııym allahım hepmıze gunumuzu beklmeı nasıp etsınnnn:)
kzılar bende erken kaçıyorum
biliyosunuz midem devam ediyo
eşim almaya geldi beni
herkese iyi akşamlar..
cok sukur canım saolll amın işlahh hepmıznkı zamnı beklerısn:)
Evet cnm aldım raporumu bir sorun olmadı çok şükür. Sen nasılsın, ne yapmayı düşünüyorsun çalışacakmısın 37.haftaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?