2012 Şubat Anneleri

bbye cnm bende seni bekliyorudum.
Şu merak ettiğin sorular varya onları sordum cnm.
37. haftaya kadar çalışırsan herhangi bir kesinti olmuyormuş aldığın parada.

saol canım cok sukur amnıyo sıvısı normal benım erkekıkım erken gelmye calsıyordu sımdı allah sukur hersey yolundaaa cok sukur allhım gunumuz de dogurmyaı nasıp etsın hepımızeee

ay kusura bakma benim aklımda öyle kalmış. aman Allah'a şükür ki herşey iyi gitmeye başlamış. sen kendini sakın ola yorma, hayırlısıyla vaktinde gelsin oğlun inşallah

kız ters mi yazdın yorumları ben yatmadım hastaneye iiyim çok şükür

olabılır alıntıyı yanlıs yapmıs olabılırım

saol canım cok sukur amnıyo sıvısı normal benım erkekıkım erken gelmye calsıyordu sımdı allah sukur hersey yolundaaa cok sukur allhım gunumuz de dogurmyaı nasıp etsın hepımızeee

Ay iyi bari canım aman daha dursun, hayırdır sancılandınmı ne oldu

kızlar ben çıkıyorum servisi kaçırcam koştur koştur gidince de kan ter içinde kalıyorum hararretim soğumuyor
bu gacıyı kaybettik bugün hadi git ateşliiii..bende çıkcam şimdi
ağdayı gözde büyütmemek lazım
sonuç itibariyle doğum acısına katlanacaksak
yanında devede kulak kalır diye düşünüyorum

oda doğru valla..aklıma onu getirim cnm yanarsa bari :18:

raporunu alabıldınmı arkdasım mrk ettım umarım ıstedgın gıbı 37 haftaya kadr calsıbırsınnn:)ben ne yapıcam bakalımmmm

Evet cnm aldım raporumu bir sorun olmadı çok şükür. Sen nasılsın, ne yapmayı düşünüyorsun çalışacakmısın 37.haftaya kadar.

evet canım sancım oldu cok nst de sancı cıktı ama cok sukur su anda ııym allahım hepmıze gunumuzu beklmeı nasıp etsınnnn:)

Amin Amin, çok geçmiş olsun bazen böyle yalancı sancılar ortaya çıkabiliyormuş ama seninki farklı anladığım kadarıyla, aman dikkat et bol bol dinlen canım,
bende çıkıyorum bayanlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar hepinize

Hanımlar hepinize iyi akşamlar olsun, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Bugünlük bana müsaade. Görüşmek üzere...

iyi akşamlar canım yine gel

nasıl durdurdular canım sancıyı

kızlar ben çıkıyorum servisi kaçırcam koştur koştur gidince de kan ter içinde kalıyorum hararretim soğumuyor

iyi akşamlar canım sanada

ağdayı gözde büyütmemek lazım
sonuç itibariyle doğum acısına katlanacaksak
yanında devede kulak kalır diye düşünüyorum

evet o doğru işte

bbye geçmiş olsun cnm...kızlar bende kaçarım birzdan..yeter bugünlük..

aa sende miii

iyi akşamlar kızlar bende kaçar....yarın belki gelemem..evi biraz temizlim....haydin by byyyy cümleten ...:80:

hadi iyi akşamlar canım

evet canım sancım oldu cok nst de sancı cıktı ama cok sukur su anda ııym allahım hepmıze gunumuzu beklmeı nasıp etsınnnn:)

ee nasıl durdurdular canım sancıyı serumla falan mı

kzılar bende erken kaçıyorum
biliyosunuz midem devam ediyo
eşim almaya geldi beni
herkese iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım

cok sukur canım saolll amın işlahh hepmıznkı zamnı beklerısn:)

inşallah hepimizin ki

Evet cnm aldım raporumu bir sorun olmadı çok şükür. Sen nasılsın, ne yapmayı düşünüyorsun çalışacakmısın 37.haftaya kadar.

aslında calısmam lazım senın gıbı ama acaba senın gıbı dogumdan sonraya alabılrımyımm kı bu kdar anlayıslımıkı patronumm bırazda rahatsızlnadım bılmemkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…