2012 Şubat Anneleri

yaguzel sohbetınızı kesıcem ama benım oğlanın sancılı hareketlerı var belımde agrıyo zaten:-(((

Nasıl sancılı?
Ama sımdı hareketlerı daha guclu, o nedenle canın acıyabılır.
Benım de oluyor bazen.

yok anam sneın kız baskasıan tekme atınca ben degıstım yoksa nazlı oluma nazlı kız arıyorumm:)

Emınım kızım yeterınce nazlı olacaktır.
Hele anasına cektıyse, yandı damat adayı.

girdim çıktım bilg.kapadım açtım farketmedi
hadi görüşürüz canım

Gorusuruz tatlım.
(cıkamadım gercı bır turlu ama)

yok tatlım ben insan kaynaklarına verdim onlar bizim şirkete fakslayacak bizim şirketin muhasebesi ilgilenecek

Hiihihii o zaman kendıme verıcem ben.
Saka bı yana, nerenın ik.sına verdın?
Kendı calıstıgın yerın degıl anladıgım kadarı ıle.

Neyse bu kez gercekten kactım.
Gorusuruk fistuklar.

biz razıyızz:))
gorusruz cnm

kızlar akşamda beri benim zilli kızım aşırı hareketli sırt üstü yatınca karnımda tepecikler oluşturuyor maşaalllaaahhhh

tatlım kendi insan kaynakları müdürlüğüme verdim. ama şirkete bağlıyım ben , o yüzden onlar şirkete yolluycak raporumu. benim biraz karışık. sen direk insan kaynaklarına ver. onlar halleder zaten

iyi gunlerde kullanın cnm
saol cnm
kızlar akşamda beri benim zilli kızım aşırı hareketli sırt üstü yatınca karnımda tepecikler oluşturuyor maşaalllaaahhhh

ne sanslısın bnm kız dık durdugu ıcın bırde ıc karnım genıs oldugu ıcın ole tekmeler kasılmaları hıssetmıyorum.
sadece kasıklarıma asırı baskı yapıyor o kadar..

saol cnm

ne sanslısın bnm kız dık durdugu ıcın bırde ıc karnım genıs oldugu ıcın ole tekmeler kasılmaları hıssetmıyorum.
sadece kasıklarıma asırı baskı yapıyor o kadar..

benimki hep yan yatıyor hep de solda hissediyorum tekmelerini yada ara sıra aşağı doğru...
bu arada kızlar yarın bebeğim için tekrar alışverişe gideceğim.tırnak makası,bebek çantası,şampuanı sabunu,vs alacağım siz neler aldınız?

kız ben sırt üstü yatamıyorum göbek deliğim bi garip oluyo karnımda sivriliyo
böle içerde garip bişeyler oluyo sankim niye ki?
rahat edebiliyo musun peki sırt üstü

kızlarrrrr selammmm ben geldimmm, artık evdeyimmmmm....

az önce doktordan geldik,, kızlarım 1800 gr olmuslar... bazen karnım sivriliyor acıyor dedim, meğer o rahim kasılmasıymış.
istirahat et dedi, kendini yorma dedi. zaten artık evdeyim ama insan evde daha bir hamarat oluyor, herşey batıyor gözüne yaaa

kız ben sırt üstü yatamıyorum göbek deliğim bi garip oluyo karnımda sivriliyo
böle içerde garip bişeyler oluyo sankim niye ki?
rahat edebiliyo musun peki sırt üstü

hayır çok rahat edemiyorum yani o şekilde uyuyamıyorum, tv falan izlerken yatabiliyorum ancak.:44:

slm kızlar dün 50gr. şeker yüklemesi yaptırdım 180 çıktı dr.a bugün öğleden sonra göstercem.çok yüksek çıkmış bu durumda ne yapmam gerekir bilginiz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…