2012 Şubat Anneleri

slm kızlar dün 50gr. şeker yüklemesi yaptırdım 180 çıktı dr.a bugün öğleden sonra göstercem.çok yüksek çıkmış bu durumda ne yapmam gerekir bilginiz varmı??

hamur ışı pilav kuru faasulye beyaz ekmek patates cıkolata seker vs.. yanı kısaca ıcerıgınde seker olan herseyı kısmalısın yoksa kalıcı olabılır allah korusun.
yuksek cıkmıs cunku.

Kıyamam ya ne zor ne çıkmaz bi durum
Bence herkesi karşısına alsın doğursun bebişini ve gönlüne göre bir kızı olsun
Uzaktan böyle demesi kolay belki ama içimden böyle dilemek geçti.

Kıyamam ya ne zor ne çıkmaz bi durum
Bence herkesi karşısına alsın doğursun bebişini ve gönlüne göre bir kızı olsun
Uzaktan böyle demesi kolay belki ama içimden böyle dilemek geçti.

Sanırım aldıracak..
Ben fena üzüldüm ama hayırlısı olsun

sabahtan doktorumuza gittik. 37+ ya kadar çalışabilir raporumu aldım.

Hayırlı olsun canım

37+0 da alacakmışız çalışamaz raporu arkadaşlar. Hastanedeki kız 37+2 olursa 2 gününüz yanar eklenmez dedi haberiniz olsun.

sgk için bu sanırım

Hoşgeldin..
Maşallah kızlarına canım..
Bol bol dinlen artık

hayır çok rahat edemiyorum yani o şekilde uyuyamıyorum, tv falan izlerken yatabiliyorum ancak.:44:

ya benım oglan karnımı parcalayacak gıbı yapıyo sankı cıkmaya calısıyo.nasıl agrı yapıyo anlatamam.cok guzel b ısey bebişimi hıssetmek ama korkuyorum erken gelecek dıye.daha 30haftanın ıcınde benım ogluşum cok kucuk

hamur ışı pilav kuru faasulye beyaz ekmek patates cıkolata seker vs.. yanı kısaca ıcerıgınde seker olan herseyı kısmalısın yoksa kalıcı olabılır allah korusun.
yuksek cıkmıs cunku.

çok teşekkür ederim biz kızımla çikolatayı çok seviyoduk ama artık yiyemiycez neyse hayırlısı artık sağlığımız için herşeyi kısmamız gerekicek.

yuksek cıkmıs cunku.

şekere dikkat bayanlar
Allah korusun çok kötü sonuçları olabilir
dikkat edin kendinize

bende felaket mıde yanması var bugun
olecem sankı..
bundan snra bu gıbı sorunlarla karsılasacaz galıba..
bırde bebek dogum yoluna donerken bulantı yaparmıs
kusma bıle yapabılırmıs..

neyse kızlar ben cıktım kendınıze ıyı bakın ,
en guzele emanet..

nevresımlerı dıkelım de eve gececem
evde gorusuruzz..
bash bash

kolay gele gorusruzz:))

canım doktoruna sorabilirsin, gaviscon surup bu konuda cok ıyı gelıyoo

cidden kızlar ya, şu ana kadar ka. kg aldınız? benim 17 oldu :)) size moral olsun yazayım dedm

Canım benim de 10 oldu sanırım...
Hantallaştım...
2 hafta sonra randevum benim..
Tartımın pilleri de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…