2012 Şubat Anneleri

Canım benim de 10 oldu sanırım...
Hantallaştım...
2 hafta sonra randevum benim..
Tartımın pilleri de yok..

kız ben bilerek pil almıyorum tartıya psikolojim bozulmasın diye
ama elbiseleri giymeden önce o kilotlu çorabi giymeye çalışırken verdiğim çaba
bana çok şey anlatıyo

cok mu kı acaba dıcem ama doktor cok dmeıstıı banaaa

Boşverrrrrrrrr alalım alaım veririz sonra:)))))

kız ben bilerek pil almıyorum tartıya psikolojim bozulmasın diye
ama elbiseleri giymeden önce o kilotlu çorabi giymeye çalışırken verdiğim çaba
bana çok şey anlatıyo

Canım aç karna ve çıplak çık tartıya aslında..
Sabah saatlerinde daha doğru sonuç alırsın

Kızlar..............
Bu arada arkadaşım malesef bebeğini aldırmaya karar verdi..
Çok kızdım ona çok...
Çaresizim deyişi hala kulaklarımda zonkluyor ama..
29 temmuz 2012 dedim..
Bu tarihte çekeceğin vicdan azabıyla yüzleşmeye hazır mısın?
Sustu...
Kapattı tlfu....

boşverrrrrrrrr alalım alaım veririz sonra:)))))

canım aç karna ve çıplak çık tartıya aslında..
Sabah saatlerinde daha doğru sonuç alırsın

bencde:))) canım sen tecrubelsın gercı bılıyorsundur ama ben yıyıyorumm onumden alıyorlar ama sanırm bana kızmakta haklı 57 kılo ıle kaldım ya 54 dustum sonra ılk 6 ay hıc almadım sonra 40 gunde 65 sonra 10 gun 68 ondan hızlıyım snaırmm

Bende senin gibi son 3 ayda hızla alanlardanım canım..
Bünyem bu değiştiremiyorum işte...

Daha 32. hafta ve sonrası var...
Aaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

ben 48le hamıle kaldım en son 17sınde tartıldım 56kıloydum.sadece 8kılo aldım.doktorum cok zayıfsın dıyor bana da.onumde voleybol topu var gıbı.persembe kontrolum var ama ben en cok bebişimin kılosunu merak edıyorum...insallah oğlusumun kılosu ıyıdır.okadar yıyorum oğlusum kılo alsın dıye ama bakalım.27.haftasına gırdıgınde 1000gramdı doktorum bebısım ıcınde gelısımı yavas demıstı

banada 26 .haftasında bebegım 1000 kılosu cok ıyı dedı doktorlarında bı dedgı bı dedıgnı tutmuyor sen zayıfsın ama :)ne gusellamam bebgın ıyı bencee

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubat annesi olacağım 30 haftalık gebeyim oğlum olacak nasipse...

banada 26 .haftasında bebegım 1000 kılosu cok ıyı dedı doktorlarında bı dedgı bı dedıgnı tutmuyor sen zayıfsın ama :)ne gusellamam bebgın ıyı bencee

onemlı olan saglıklı olması zayıf olsun sorun degıl.benım oglanda masallah suana kadar cok ıyıydı.cok da hareketlı masallahhh..doktor zayıf olmasını hareketlıolmasından dolayıda olabılır demıstı zaten.o yuzden takmıyorum ama ınsallah annesı gıbı kılo almamamıslık yapmamıstır bı aydır bıraz daha buyumustur

çok kötü bir durum ama demekki oda bir takım şeylerle yüzleşmeye mücadele vermeye hazır hissetmemiş kendisini, kararları kendilerin ne denebilirki

kızlar bitiğim valla bitsin şu hafta bi uyuyayım yawww yarın 12 de randevumuz var doktor amcayla bakalım bebeğimin sağlığı nasıl bide kilosunu merak ediyorum 24. haftada 850 gr dı şimdi 1000 gr olmuşmudur acaba yoksa hep anasımı almıştır kiloları:18:

korkma canım bebişte almıstır.1000gramıda gecmıstır en az 1100dır bebişin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…