- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.421
onemlı olan saglıklı olması zayıf olsun sorun degıl.benım oglanda masallah suana kadar cok ıyıydı.cok da hareketlı masallahhh..doktor zayıf olmasını hareketlıolmasından dolayıda olabılır demıstı zaten.o yuzden takmıyorum ama ınsallah annesı gıbı kılo almamamıslık yapmamıstır bı aydır bıraz daha buyumustur
merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubat annesi olacağım 30 haftalık gebeyim oğlum olacak nasipse...
kızlar eşlerınız dogum hedıyesı alacakmı)
korkma canım bebişte almıstır.1000gramıda gecmıstır en az 1100dır bebişin şimdi
işllah cnm buymusturrr kesın bence:))
daha cokmu alınıyorrrr sonrasııııııııı
doğru sonucu alıyorum zaten de
o bile çok acı oluyo
çünkü randevulara aç karnına ve sabah gidiyorum canım ben
Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubat annesi olacağım 30 haftalık gebeyim oğlum olacak nasipse...
çok kötü bir durum ama demekki oda bir takım şeylerle yüzleşmeye mücadele vermeye hazır hissetmemiş kendisini, kararları kendilerin ne denebilirki
bende hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım daha sabah tartıldım 10 kg olmus
almazsa çok bozlurum alır heralde
almalı yani
en büyük hediye zzaten bebişlerimiz değilmi daha ne hediyesi?
ya bende eşime soruyorum ne alacaksın dıye ama pek kıpırtı yok.normalde boyle seylerede cok onem verır ama bakalımmm.bu ayın 26sı da dogum gunum ama bakalım ne suprıs yapacak.heycanla beklıyoruuummmmgecen dogum gunumde cok guzel bı pasta alıp etrafına gul yaprakları koymustu gırıs kapısına mumlar yakmıstı.cok guzel bı cıcek yaptırıp uzerıne ugur boceklerı yapıstırmıs bıde derı ceket almıstı ama suan hıc bısy yapacak gıbı durmuyoo:-((
benimki bi çanta ve çok güzel bir saat almıştı ama şimdi bende sıra bu ayın sonunda doğum günü var kocamın ben ne alsam:26:
ya bende eşime soruyorum ne alacaksın dıye ama pek kıpırtı yok.normalde boyle seylerede cok onem verır ama bakalımmm.bu ayın 26sı da dogum gunum ama bakalım ne suprıs yapacak.heycanla beklıyoruuummmmgecen dogum gunumde cok guzel bı pasta alıp etrafına gul yaprakları koymustu gırıs kapısına mumlar yakmıstı.cok guzel bı cıcek yaptırıp uzerıne ugur boceklerı yapıstırmıs bıde derı ceket almıstı ama suan hıc bısy yapacak gıbı durmuyoo:-((
ayyy bu kk beni deli etti bugün
Bende doğru dürüst giremedim bugün...
ınsallah canımmm yaa.. bu sıtede en sevdıgım sey herkesın bırbırıne destek cıkması ve bırbırlarını anlayabılmesı.cogumuz aynı sorunları yasıyoruz bırbırımıze tesellı verebılıyorus ama bı sorun olmadıgını bılsekte kendımızı tessellı edemıyorus.bırının bıze tessellı vermesı bızım ıcın daha bı ıkna edıcı oluyor.oyuzden burda bıseyler paylasmayı sevıyoruumm.ıyıkı varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?