2012 Şubat Anneleri

işllah cnm buymusturrr kesın bence:))

korkma canım bebişte almıstır.1000gramıda gecmıstır en az 1100dır bebişin şimdi

ayyy inşallah öyledir gerçi sağlıklı olması herşeyden önemli ama tontiş olunca sanki sağlıklı olacakmış gibimize geliyor ya o sebepten tontiş olsun istiyorum...bide çok tatlı oluyor tontiş bebekler

işllah cnm buymusturrr kesın bence:))

ınsallah canımmm yaa.. bu sıtede en sevdıgım sey herkesın bırbırıne destek cıkması ve bırbırlarını anlayabılmesı.cogumuz aynı sorunları yasıyoruz bırbırımıze tesellı verebılıyorus ama bı sorun olmadıgını bılsekte kendımızı tessellı edemıyorus.bırının bıze tessellı vermesı bızım ıcın daha bı ıkna edıcı oluyor.oyuzden burda bıseyler paylasmayı sevıyoruumm.ıyıkı varsınızz

daha cokmu alınıyorrrr sonrasııııııııı

hemde nasıl...

doğru sonucu alıyorum zaten de
o bile çok acı oluyo
çünkü randevulara aç karnına ve sabah gidiyorum canım ben

en doğrusu şeker

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubat annesi olacağım 30 haftalık gebeyim oğlum olacak nasipse...

Hayırlı olsun canım hoşgeldin

çok kötü bir durum ama demekki oda bir takım şeylerle yüzleşmeye mücadele vermeye hazır hissetmemiş kendisini, kararları kendilerin ne denebilirki

haklısın canım
Onun için sadece dua edebiliyorum şimdi

bende hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım daha sabah tartıldım 10 kg olmus

Aynıyız desene:)

almazsa çok bozlurum alır heralde
almalı yani

ya bende eşime soruyorum ne alacaksın dıye ama pek kıpırtı yok.normalde boyle seylerede cok onem verır ama bakalımmm.bu ayın 26sı da dogum gunum ama bakalım ne suprıs yapacak.heycanla beklıyoruuummmmgecen dogum gunumde cok guzel bı pasta alıp etrafına gul yaprakları koymustu gırıs kapısına mumlar yakmıstı.cok guzel bı cıcek yaptırıp uzerıne ugur boceklerı yapıstırmıs bıde derı ceket almıstı ama suan hıc bısy yapacak gıbı durmuyoo:-((

benimki bi çanta ve çok güzel bir saat almıştı ama şimdi bende sıra bu ayın sonunda doğum günü var kocamın ben ne alsam:26:

benimki bi çanta ve çok güzel bir saat almıştı ama şimdi bende sıra bu ayın sonunda doğum günü var kocamın ben ne alsam:26:

benım eşimde 1subatta dgodu bebişim o tarıhte dogarsa eşime cok guzel bı dogum gunu hedıyesı olur ama bakalım bızım bebişin gunu 20subatta bıtıyo

var bi kıpırt bizde ama
bakalım unuttum ayağına yatarsan bilemiycem
aman bebeğim sağlıklı doğsunda
almazsa burnundan getiririm ben

kelımesı kelımesı söyeldıkelrıne katılyıorum canımmm bence ıyıkı var herkes:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…