- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.821
selam kızlar, görüyorum ki çoğumuz berbat haftasonları geçirmişiz. Bel ağrıları, soğuk algınlıkları, nefes darlıkları.... Rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Ben de doktordan geldim, bebiş iyi çok şükür. Ama radyolog beyefendi(!) ultrason probunu bir bastırdı ki karnıma, doğum yaptıracak sandım. Belim de kopuyor ağrıdan :2: Kuyruksokumuma bıçak saplanıyor sanki...
Ayşebaharcığım doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla nice mutlu yıllar görmenizi dilerim...
ayyyy kızlar ben bu saate kadar giremedim ya resmen işyerim engelliyo sandım ama sonunda oldu çok kaynattınız eminim nasılsınız?
SELAM BUKLEEM. ttatlım bak ne diycem sana, bebek resmi koymuşsun , ya iş yerinde oyy oyyy oyyy diye diye çığlık attım resmen. Allahım yarabbim o bezi, o zıbını o ne şeker öyle yaaa. yemin ederim böyle tatlı bişey yok
slm
nedne öle canını yaktıkı?
yokk artık özlemedin mi kıjj bebişini :)) ben meraktan catlıyorum.. :))
hee evet hesap soyleymis bana da sacma geliyor... 29 artı 0 ve 29 artı 6. günler 30. haftaymış..
ama ben soylerken iste x haftalık x günlük deyip iletişim kuruyorum..
mesela ben haftaya ptesi 32 olucam yaa ona da 8. ayı doldurdun diyorlar ben x aylık ya da x bucuk aylık diyorum.. doldurma olaylarını falan anlamıyorum :))
niye 32. haftayı bekliyorsun ki canım ? merak ettim :)
hakikaten günahlarını almışım
Merhaba, bilmiyorum ki, gücünü mü denedi üzerimizde acabaUltrason ünitesinden çıkan tuta tuta gezdi karnını... Yorgunlukluklarının hıncını bizden mi çıkarıyorlar ki. Bir de özel hastahane güya![/QUOT
COK AYIP YA BIZ ÖZEL İNSANALRIZ SU ANDA BEBK TASYORUZ DAHA HASSAS DAHA SICAK KANLI OLMALILAR :
BOSVER UNTMYA CALSI BEBGINI DUSUN ALLH BUUYKTUR ONUN YNAINA KLMAZ BU
Merhaba, bilmiyorum ki, gücünü mü denedi üzerimizde acabaUltrason ünitesinden çıkan tuta tuta gezdi karnını... Yorgunlukluklarının hıncını bizden mi çıkarıyorlar ki. Bir de özel hastahane güya![/QUOT
COK AYIP YA BIZ ÖZEL İNSANALRIZ SU ANDA BEBK TASYORUZ DAHA HASSAS DAHA SICAK KANLI OLMALILAR :
BOSVER UNTMYA CALSI BEBGINI DUSUN ALLH BUUYKTUR ONUN YNAINA KLMAZ BU
Aman ne suratsızlar, rica minnet amme hizmeti yapıyor sanki! Allah şu hemşire, doktor kısmına güler yüz versin :)
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrbi arkadaşımın suyu çok azalmış hemen doğuma almışlarrrr
baya seyler paylasmıssınız..
bende dus aldım
dus sırasında karnıma kramp gırdı neden bılmıyorum.
karnımda top gıbı oldu kız.
hemencıcık cıktım
bı baktım bıraz burnum kanamıs..
neden kı acaba :S:S
bıse olurmukı
ay bir avazda kurtulsun inşallah ikisi de sağlıkla :) kaçıncı haftasındaydı arkadaşın?
39 sanırım ama hiç kalmamış 0 su yani anlıycağınız....çok korktum ayyyyyy:18::18::18::18:
Allah yardımcısı olsun
39 sanırım ama hiç kalmamış 0 su yani anlıycağınız....çok korktum ayyyyyy:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?