2012 Şubat Anneleri

kızlarrrrrr kocaman oldu bebislerimiz az kaldı dogumumuza....

ekstra bebek için yediginiz seyler var mı ? ben hurma yemege basladım bir de kabuklu bademe..

siz neler yiyorsunuz ?

benim gecen ay kusmalarım yine basladı diye hiç kilo alamamıştım ve bebeğim tam ilerden gidiyordu ki tekrar 3 gün geriden gelmeye başladı...

bu ay gerileme geçsin diye yiyeceklerime dikkat ediyorum... amaa kusmalarda sabahları devam ediyor.. o yüzden oglenleri bebişimi besleyecek gıdalar arıyorum ,var mı ekstra yediğiniz bir şeyler ? çevreden duydugunuz?

bu arada gögsümdeki soyulmalar geçti :)) yogun bir bakım yaptım.. rahatladılar :))

kız benimki de hep uyuyormu napıyor hiç tık yok babası sana çekmiş diye dalga geçiyor tembelmi nedir benim oğlum:26:

erkek canım benim tepikoğlan:))

Canım bu 4. sana cevap verisişim..
gerçekten fena gerildim bu nete beni neden msjlarımla dışa attıyoooooooooooooo

Bırak evin pis kalsın
senden önemli mi tatlkım ya
canını sıkma

neyse canım alıntıladın farzeledim iiki doğdun nice yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikte

Teşekkülrer canım benim
Üşenmedim gittim baştan yazdım valla:)))

Kızlar buklee den haberi olan var mı

Yok canım evet bugün girmedi bu kız ne oldu kiii
bu arada ben 30 aralık gününe randevu aldım kızlar.....:)))

hiç mi kilo almadın?
maşallah canım sana o zaman..
Miden için bir şurup vermedi mi doktorun?
Yoğurt sebze salata süt bunları ye canım
zaten yiyorsun sanırım,

benim midem ilk üç ay bulandı ama şimdilik bişey yok maşallah yememiz de kilomuz da yerindeben de urma yiyorum bademde çok yenmesi halinde zararlı bi şey varmış onda onu salgılıyormuş abartmadan ye bende yiyorum ayrıyeten potakal, mandalina, muz yiyorum haftada 1 gün balık süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum öyle işte bakalım elimden geldiğince bebeğimi sağlıklı beslemeye çalışıyorum hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Vivaalesta evet ayşebahar kopyalayınca gördüm canım
yaa çok kötü oldu site yada benim bilgisayardan bilmiyorum sürekli dışarı atıyor beniii

hayır gecen ay hiç kilo alamadım,canım :)) bu ayda almak için gayretleniyorum işte :))
toplamda kendi kilomdan 7 kilo fazlayım canım.. sebze salata yiyorum .. hani boyle ekstra seyler olur ya ondan bahsettim mesela hurmaya başladım bademe başladım.. bademi dr um dedi, hurmayı halktan duydum.. ekstra yiyecekleri merak ediyorum var mı yediğiniz boyle seyler?

hurma doğuma yardımcıymış galiba dimi?

allah yrdmcı olsn cnm..
allah kbl etsn

bende oruç tutmak istedim ama dayanamam diye cesaret edemedim iş yerinde çok susuyorum sen evdeysen rahat olur halsizleşirsen uzatırsın ayaklarını ohhh... Allah kabul etsin diyeyim

sağolun kızlar evet evde olduğum için
rahat geçiyo dahada ağırlaşmadan mecbur kazalarımı tutim dedim

hurma doğuma yardımcıymış galiba dimi?

evet hemde kursun dengesini falan kuruyormuş.. bir de Meryem süresinde geçiyor.. Hz Meryem hamileyken Allah tarafından hurma ikramı var..(detaylı anlatmıyorum yanlış birşey yazmamak için ,Meryem süresine bakarsınız ) doguma da yardımcıymış...

Vivaalesta evet ayşebahar kopyalayınca gördüm canım
yaa çok kötü oldu site yada benim bilgisayardan bilmiyorum sürekli dışarı atıyor beniii

CAnım ya al benden de o kadar
Benim de pc bi garip bugün
habire bir şantaj hissediyorum ama:)))))

MAşalalh canım sana o zaman
NAzar değmesin sana
yok canım ben valal ne bulsam yerim..
yemek ayırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…