- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.781
hareketlerde azalma oluyormuş bu hastadan sonra ama benimkinde bir azalma yok arkama yaslanıp biraz seviyim yeter hemen deli gibi oynamaya başlıyor...sevilmeyi çok seviyor şimdiden...ama artık iyice korku bastı beni nasıl bişey şu doğum bir bilsem
senin bebek kız mı bunlar neye göre veriyor hediyeyi bilmiyorum benim ki kız olsa o arabalı kıyafetler uymazdı allahtan wenicenin öyle takımlarını almıştım daha önce netten bunlarda takım oldu başlık önlük ve zıbın
Gunaydın bayanlar,
Nasılsınız bakalım?
Ben ne yazık kı cok yorgunum.
Dun esımın ııs oldugu ıcın evı temızleyemedı, banada 'sakın temızleme, haftaya temızlerım ben' dedı.
Ama ben durur muyum! Yıne her yerı sıldım, supurdum. Hatta abarttım, banyonun yerdekı fayanslarının derzlerını bıle teeeeeek teek sıldım.
Pırıl pırıl oldu ama canım cıktı.yınede butun gun ayakta kaldım gıbı.
Sonra Elıf'ımın elbıselerını utuledım, yerlestırdım oyle boyle derken saat 22:30 oldu ve ben artık bittim.
Ayaklarım resmen balon gıbı sıstı ınanın, esım bıraz ovdu ama nafıle.
Gece zor uyudum agrılarımdan, hem ellerım acıdı hem ayaklarım
Gun ıcınde bırde kayınvalıdemle konustuk.
Bana dıyor kı; 'sana yardım etmek ısterdım ama evden cıkamıyorum, ama canın bırsey yemek ıstıyorsa yapayım, gondereyım'
Tesekkur ettım sadece.
Boyle ıste, ınanın ıs yerımde daha cok dınlenıyorum.
Evde oldugum vakıt orayı temızle, burayı temızle dıye kendımı yıyıp, bıtırıyorum.
Ve su an hala ellerım sızlıyor
Canım ya seninki bayağı kötüymüş..
Allah yardıcmın olsun..
bebekte su kaybı gerçekten önemsenecek kadar mühim bir konu..
Çok fazla 0-3 aylıkta alma canım..
senin bebeğin şimdi kaç kilo?
ay Allah korusun canım benim değil, ben dr sıra beklerken ordaki bir kadının 35 haftalık bu sorunundan dolayı sezeryana giricekti, bende şükür sorun yok,
0-3 aylık yenidoğan almıcam ne alıcamki canım
canım bebek ilk 3 ayda zaten hızla büyüyyor ondan sdedim..
herkesee mrb...
nasılsın bakalım..
ayşeciiim mutlu yıllar ailenle ;uzun sağlıklı ,huzurlu ,yıllar geçirmen dileğimle
sağol sulatanım amin güzel dileklerin için
bu arada kimin doğumgünü bugün???
benim akyzümmmmmm
menimmmmmm:)))
günaydınnnn kızlarr..Nasılsınız bakalım?? ayşecim doğumgünün kutlu olsun canım nice nice yıllaraaa...sinemak,çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın??
elefara ,canım kendini okadar yorma .Allah muhafaza bebeğine birşey olur.Bırak kalsın ev öyle sizden değerli mi sanki ?? Bİliyorsun zaman geçtikçe bebeğin memesi küçülüyormuş ve oyüzden memeden kolayca düşüyomuş .Sonra da erken doğum zaten .Allah muhafaza...oyüzden kendine dikkat et canım..
teşekküğrler canım benimmm
Mutlu yıllar ailenle bebıslerınle esınle veeeeeeeeeee bızımleeeeeeeeeeeeeeeee
amin canımmmm:))))
amin güzel dileklerin için
iiki doğdun ayşebahar eşin ve çocuklarınla mutlu bir ömür geçirirsin inşallah...
amin güzel dileklerin için akyzümmmm
nice yıllara aysebahar:) çekirdek ailenle ve sevdiklerinle birlikte sağlıkla, mutlulukla, hzuur içinde yaşlan:)
ne koca çekirdek o....:)))
seviyorum ben çekirdeklerimi:)))
selam kızlar
hepinize iyi haftalar güzel haberler, derin nefes almalar, rahat uyumalar diliyorum :)
sinemcim çok geçmişolsun çok zor benimde başıma gelmişti inan ölmek istedim yani o kadar kötüydüm
elefera valla öyle orayı burayı siliim derken bi ters hareket yaparsın sonra saatlerce çekersin acısını allah korusun dikkat et
akyz bahsettiğin sinir sıkışması arkadaşıma olmuş ve doğumdan sonraki 1 ay falan tabak bile tutamadım diyo ama geçmiş sonra
ayşecim doğumgününü kutluyorum ve herşey gönlünce olsun inşallah :)))
özgecim bide denk gelmedik bu ara bi türlü adımı nasıl hatırlıyosun demişsin. bi kere forumda bi arkadaşa söylemiştin. benim 15 yıllık en yakın arkadaşımın adıda özge, dolayısıyla unutmama imkan yok :)))
sizlere çok alıştım kızlar iyiki varsınız
amin canım arkadaşım amin...
Ohhh dıleklere bak be, enerjı verdı valla.
Nerde artık o derın guzel uykular.
Sabah 4' ıtıbarı ıle uyandım.
Sonra belkı bır saat uyumusumdur, 10'ar dakıkaların toplamı ıle.
Esım benden daha hassas dusunuyor bu konuda, kabul edıyorum.
Dun resmen kızdı bana 'ıs yapmayacaksın, sen anne olacaksın, ne ısı!' dıye.
Bende salak gıbı ıs yapmama ızın vermıyor dıye, oturdum agladım.
'Evımı boyle pis gormek ıstemıyorum' dıye.
Ama yok, bır daha bu sekılde temızlık yapmam.
Gercekten cok fena yoruldum.
Yorulmamda bır yana Allah korusun, ya gercekten bebegıme bırsey olursa, kendımı hıc affedemem.
Baharcıgım, dogum gunun kutlu, yenı yasın hayırlı olsun ınsallah.
amin canım eleferam..
selamlar herkese ve miniş bebeklerine:)
ayşebahar doğumgünün kutlu olsun , yeni yaşın sana sağlık , huzur ve mutluluk getirsin..
geçmişi okurken denk geldim de kızlar memeden düşmek ne demek?
teşekkürler kahvekokumm..
Amın, sagol canım.
Evet, bir gun.
Ama bence kızım 17 subat gıbı dogacak
Senın ıcınde bır hıs var mı?
benimde 12 şubat gibi
öyle hissediyorum ama
selamm kızlarr nasılsınızz
sağol gülüm sen nasılsın
Eki Görüntüle 305730 Eki Görüntüle 305730 Eki Görüntüle 305730
slmlar kızlar nasılsınız?
iyiyiz aselkuzum..
sen nasılsın
herkese slm... yemekte heralde anneler... bende yakışıklı oluşumu gördüm yeni geldim işe ters dönmüş artık şimdilik normal doğum dedi... suyu biraz azalmış bol su iç dedi birde demir hapını 3'e çıkardı hala çok kansızım birde oluş 1709gr çıktı çok küçük değilmi yaa
hay maşallah kuzuna canım
musab değil mi adı değişmedi ya
özge okudunmu adını nerden hatırladığımı :)
canım okuyamaz belki diye
msjını kopyaladım
muhakkak okur inş.
inşallah msjlarım bu kez gider...............
neyse canım alıntıladın farzeledimiiki doğdun nice yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikte
Kızlar buklee den haberi olan var mı
kızlarrrrrr kocaman oldu bebislerimiz az kaldı dogumumuza....
ekstra bebek için yediginiz seyler var mı ? ben hurma yemege basladım bir de kabuklu bademe..
siz neler yiyorsunuz ?
benim gecen ay kusmalarım yine basladı diye hiç kilo alamamıştım ve bebeğim tam ilerden gidiyordu ki tekrar 3 gün geriden gelmeye başladı...
bu ay gerileme geçsin diye yiyeceklerime dikkat ediyorum... amaa kusmalarda sabahları devam ediyor.. o yüzden oglenleri bebişimi besleyecek gıdalar arıyorum ,var mı ekstra yediğiniz bir şeyler ? çevreden duydugunuz?
bu arada gögsümdeki soyulmalar geçti :)) yogun bir bakım yaptım.. rahatladılar :))
kızlarrrrrr kocaman oldu bebislerimiz az kaldı dogumumuza....
ekstra bebek için yediginiz seyler var mı ? ben hurma yemege basladım bir de kabuklu bademe..
siz neler yiyorsunuz ?
benim gecen ay kusmalarım yine basladı diye hiç kilo alamamıştım ve bebeğim tam ilerden gidiyordu ki tekrar 3 gün geriden gelmeye başladı...
bu ay gerileme geçsin diye yiyeceklerime dikkat ediyorum... amaa kusmalarda sabahları devam ediyor.. o yüzden oglenleri bebişimi besleyecek gıdalar arıyorum ,var mı ekstra yediğiniz bir şeyler ? çevreden duydugunuz?
bu arada gögsümdeki soyulmalar geçti :)) yogun bir bakım yaptım.. rahatladılar :))
Teşekkülrer canım benim
Üşenmedim gittim baştan yazdım valla:)))
hiç mi kilo almadın?
maşallah canım sana o zaman..
Miden için bir şurup vermedi mi doktorun?
Yoğurt sebze salata süt bunları ye canım
zaten yiyorsun sanırım,
hayır gecen ay hiç kilo alamadım,canım :)) bu ayda almak için gayretleniyorum işte :))
toplamda kendi kilomdan 7 kilo fazlayım canım.. sebze salata yiyorum .. hani boyle ekstra seyler olur ya ondan bahsettim mesela hurmaya başladım bademe başladım.. bademi dr um dedi, hurmayı halktan duydum.. ekstra yiyecekleri merak ediyorum var mı yediğiniz boyle seyler?
Vivaalesta evet ayşebahar kopyalayınca gördüm canım
yaa çok kötü oldu site yada benim bilgisayardan bilmiyorum sürekli dışarı atıyor beniii
kızlar günlük süt içmek lazımmış. aldığımız uzun ömürlü sütlerin hiçbir faydası yokmuş
allah yrdmcı olsn cnm..
allah kbl etsn
bende oruç tutmak istedim ama dayanamam diye cesaret edemedim iş yerinde çok susuyorum sen evdeysen rahat olur halsizleşirsen uzatırsın ayaklarını ohhh... Allah kabul etsin diyeyim
kızlar günlük süt içmek lazımmış. aldığımız uzun ömürlü sütlerin hiçbir faydası yokmuş
yaaaaaa(nnerden bulcaz ki günlük süt?
yaaaaaa(nnerden bulcaz ki günlük süt?
aynen öle bende 20. haftadan başladım fazla süt tüketmeye öyle söylemişti doktorum fakat özellikle günlüksüt al demişti çok para yatırdım şu süte yawww
marketlerde var artık sütaş ın sek in ama bakkalda bile bulabilirsin şişesi depozzitolu
hurma doğuma yardımcıymış galiba dimi?
Vivaalesta evet ayşebahar kopyalayınca gördüm canım
yaa çok kötü oldu site yada benim bilgisayardan bilmiyorum sürekli dışarı atıyor beniii
hayır gecen ay hiç kilo alamadım,canım :)) bu ayda almak için gayretleniyorum işte :))
toplamda kendi kilomdan 7 kilo fazlayım canım.. sebze salata yiyorum .. hani boyle ekstra seyler olur ya ondan bahsettim mesela hurmaya başladım bademe başladım.. bademi dr um dedi, hurmayı halktan duydum.. ekstra yiyecekleri merak ediyorum var mı yediğiniz boyle seyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?