- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.801
canım sen de 2 haftada bir mi gidiyorsun doktora doktorum benden birkaç tahlil istedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı
CAnım ya al benden de o kadar
Benim de pc bi garip bugün
habire bir şantaj hissediyorum ama:)))))
BENDE ANLAMADIM GİTTİ
C
MAşalalh canım sana o zaman
NAzar değmesin sana
yok canım ben valal ne bulsam yerim..
yemek ayırmam
BENİ HALA AYDA BİR KERE ÇAĞRIYOR
28 HAFTADAN SONRA ÇOK SIK GÖRÜŞÜCEZ DEDİ AMA
BENDE ANLAMADIM GİTTİ
sen aldın mı prima paketini?
BENİ HALA AYDA BİR KERE ÇAĞRIYOR
28 HAFTADAN SONRA ÇOK SIK GÖRÜŞÜCEZ DEDİ AMA
BENDE ANLAMADIM GİTTİ
Düzeldi mi?
neyse ya:))
ben yazayım bakalım da inşalah düzelmiştir..
senin ikiz sonuçta
bence daha sık göürüşmeniz lazım evet...
senin randevun ne zaman
benim 30 unda
elefera seninle aramızda 1 gün var doktor muhtemelen ne zaman doğar dedi bebeğin için sana...
bu arada bende hala ayda bir gidiyorum.. yani en son 28. haftamda gittim .. 32.haftada cagırdı.. ???
ne testi istedi bir de ? benden test falan da istenmedi...
ayyyy kızlar ben bu saate kadar giremedim ya resmen işyerim engelliyo sandım ama sonunda oldu çok kaynattınız eminim nasılsınız?
Ooo ben arayı cok acmısım demek. En son 24. haftadaydık.
Sımdı 29 haftalık oldu ve doktoruma ulasmaya calısıyorum.
32. haftada gelsem olmaz mı, dıyecegım
Ya ben bırde sunu anlamıyorum.
Gebelık org. da kacıncı haftada oldugumu hesapladıgımda, su an 30. hafta bıtıyor gorunuyor.
31. haftaya gırecegım. Boyle mı yanı, gercektende ben 31. haftaya mı gırıyorum?
ayyyy kızlar ben bu saate kadar giremedim ya resmen işyerim engelliyo sandım ama sonunda oldu çok kaynattınız eminim nasılsınız?
HAMİLELİKTE HURMA YEMENİN FAYDALARI
Hurmada, hamilikte kadınların alması gereken bir B vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir.
Bu yüzden hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç iki katına çıkar. Hurma, folik asit açısından çok zengin bir besin türüdür.
Hurmanın içerdiği demir, kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin sentezini kontrol eder ve bu da hamilelikte kansızlığın engellenmesini ve bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyan kandaki alyuvarlar dengesinin uygun hale gelmesini sağlar
Bu içerik denizaslim.blogcu.comdan çalınmıştır. Hurma ile kolay doğum,Doğum yapmayı kolaylaştıran yiyecekler,Med - Aklına geleni yazan blog... - Blogcu
Ooo ben arayı cok acmısım demek. En son 24. haftadaydık.
Sımdı 29 haftalık oldu ve doktoruma ulasmaya calısıyorum.
32. haftada gelsem olmaz mı, dıyecegım
Ya ben bırde sunu anlamıyorum.
Gebelık org. da kacıncı haftada oldugumu hesapladıgımda, su an 30. hafta bıtıyor gorunuyor.
31. haftaya gırecegım. Boyle mı yanı, gercektende ben 31. haftaya mı gırıyorum?
Bende bazen bır sıteye gıremeyınce ıs yerımden bılıyorum hemen.
Ama genelde masum cıkıyorlar.
HAMİLELİKTE HURMA YEMENİN FAYDALARI
Hurmada, hamilikte kadınların alması gereken bir B vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir.
Bu yüzden hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç iki katına çıkar. Hurma, folik asit açısından çok zengin bir besin türüdür.
Hurmanın içerdiği demir, kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin sentezini kontrol eder ve bu da hamilelikte kansızlığın engellenmesini ve bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyan kandaki alyuvarlar dengesinin uygun hale gelmesini sağlar
Bu içerik denizaslim.blogcu.comdan çalınmıştır. Hurma ile kolay doğum,Doğum yapmayı kolaylaştıran yiyecekler,Med - Aklına geleni yazan blog... - Blogcu
bu arada bende hala ayda bir gidiyorum.. yani en son 28. haftamda gittim .. 32.haftada cagırdı.. ???
ne testi istedi bir de ? benden test falan da istenmedi...
Nerdesin kız sen
merak ettik özgemle sseni valla
sağol edanım..
evet canım....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?