2012 Şubat Anneleri

canım sen de 2 haftada bir mi gidiyorsun doktora doktorum benden birkaç tahlil istedi ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı

BENİ HALA AYDA BİR KERE ÇAĞRIYOR
28 HAFTADAN SONRA ÇOK SIK GÖRÜŞÜCEZ DEDİ AMA

CAnım ya al benden de o kadar
Benim de pc bi garip bugün
habire bir şantaj hissediyorum ama:)))))

BENDE ANLAMADIM GİTTİ

kızlar e-bebekte kendi üretimleri oyun parkları çok uygundu haberiniz olsun...70/110 olan sallanmıyor o 119 tl 60/120 olanda sallanma özelliği var o 129 lira

elefera seninle aramızda 1 gün var doktor muhtemelen ne zaman doğar dedi bebeğin için sana...

Canım doktorum sat.a gore hesapladı.
22 Subat dedı.
Ama ' 37. hafta ıtıbarı ıle bekleyecegız' dıye de ekledı.
Bu hafta ıcın randevu ayarlamaya calısıyorum, belkı o zaman daha net bır yorum yapar.
O vakıt sana yazarım, unutmazsam tabı.
Malum, aklım cok karısık bu aralar.

bu arada bende hala ayda bir gidiyorum.. yani en son 28. haftamda gittim .. 32.haftada cagırdı.. ???

ne testi istedi bir de ? benden test falan da istenmedi...

ayyyy kızlar ben bu saate kadar giremedim ya resmen işyerim engelliyo sandım ama sonunda oldu çok kaynattınız eminim nasılsınız?

HAMİLELİKTE HURMA YEMENİN FAYDALARI

Hurmada, hamilikte kadınların alması gereken bir B vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir.

Bu yüzden hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç iki katına çıkar. Hurma, folik asit açısından çok zengin bir besin türüdür.

Hurmanın içerdiği demir, kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin sentezini kontrol eder ve bu da hamilelikte kansızlığın engellenmesini ve bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyan kandaki alyuvarlar dengesinin uygun hale gelmesini sağlar

Bu içerik denizaslim.blogcu.comdan çalınmıştır. Hurma ile kolay doğum,Doğum yapmayı kolaylaştıran yiyecekler,Med - Aklına geleni yazan blog... - Blogcu

bu arada bende hala ayda bir gidiyorum.. yani en son 28. haftamda gittim .. 32.haftada cagırdı.. ???

ne testi istedi bir de ? benden test falan da istenmedi...

Ooo ben arayı cok acmısım demek. En son 24. haftadaydık.
Sımdı 29 haftalık oldu ve doktoruma ulasmaya calısıyorum.
32. haftada gelsem olmaz mı, dıyecegım

Ya ben bırde sunu anlamıyorum.
Gebelık org. da kacıncı haftada oldugumu hesapladıgımda, su an 30. hafta bıtıyor gorunuyor.
31. haftaya gırecegım. Boyle mı yanı, gercektende ben 31. haftaya mı gırıyorum?

yokk artık özlemedin mi kıjj bebişini :)) ben meraktan catlıyorum.. :))

hee evet hesap soyleymis bana da sacma geliyor... 29 artı 0 ve 29 artı 6. günler 30. haftaymış..
ama ben soylerken iste x haftalık x günlük deyip iletişim kuruyorum..
mesela ben haftaya ptesi 32 olucam yaa ona da 8. ayı doldurdun diyorlar ben x aylık ya da x bucuk aylık diyorum.. doldurma olaylarını falan anlamıyorum :))

niye 32. haftayı bekliyorsun ki canım ? merak ettim :)

ayyyy kızlar ben bu saate kadar giremedim ya resmen işyerim engelliyo sandım ama sonunda oldu çok kaynattınız eminim nasılsınız?

Nerdesin kız sen
merak ettik özgemle sseni valla

sağol edanım..

evet canım....:)))

SELAM BUKLEEM. ttatlım bak ne diycem sana, bebek resmi koymuşsun , ya iş yerinde oyy oyyy oyyy diye diye çığlık attım resmen. Allahım yarabbim o bezi, o zıbını o ne şeker öyle yaaa. yemin ederim böyle tatlı bişey yok

Günde kaç tane yemek lazım acaba keşke bu konuda da bilgi verselermiş.

Selam kızlar, görüyorum ki çoğumuz berbat haftasonları geçirmişiz. Bel ağrıları, soğuk algınlıkları, nefes darlıkları.... Rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Ben de doktordan geldim, bebiş iyi çok şükür. Ama radyolog beyefendi(!) ultrason probunu bir bastırdı ki karnıma, doğum yaptıracak sandım. Belim de kopuyor ağrıdan :2: Kuyruksokumuma bıçak saplanıyor sanki...
Ayşebaharcığım doğum günün kutlu olsun, evlatlarınla nice mutlu yıllar görmenizi dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…