- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.901
bence çok iyi canım kilosu
ben 2 aralıkta gittiğimde 760 gr dı düşün yaniii
slm kızlar.....selamün aleyküm hepinizeeeeeeeeeee.......öncelikle dün bütün gün neredeyse yanlızdık bukle ile burda kimsecikler yoktu.....naptınız bakim dün....keyifler yerindemi....bende dün ikinci pijama takımımı aldım kendime..iki takım olsun kan man olur dedim...leoparlı gibi..şimdi ona uygun şal ve hastane için terlik almam gerek....yavaş yavaş bitmek üzere herşeyim çok şükür....allahıma şükürler olsun..bide oğlumun yatağını alsam içim hepten rahat etcek....bakalım onuda bu ay sonu halletmemiz lazım..eklerim inş alınca....oğlum dün gece mübarek karnımı yıktı desem yeridir...çok aşırı salladı..hatta açtım göbeğimi eşim bile dışardan gördü yani... gözle görülür bi tepinme içindeydi...etsiz çiğ köfte yemiştim söylemesi ayıp omu dokundu bilmiyorum ama bi ağrımda olmadı....artık iyice içimde dönmelerini vücudunu falan hisseder oldum çok net....resmen içimde bi insan var yarabbim öyle güzel bi duyguki bu....allahım isteyen herkese yaşatsın inş... onun dışındailerisi için iki numara bebek bezi aldım bugün..indirimdeydi...sonuçta kırkı çıkınca 2 numaraya geçer sanırım...oyelken cnm 2 numara yani 3 6 kg ne zaman lazım olur?:44 ndan aldım...2 5 kg bi paketi vardı bi paket daha almam lazım..zira doğduklarında cırt cırt çok pisliyolar malum... .....yetmez. .....bu akşam yemek yapmadım kızlar valla....çay yapcam patates kızartıcam bide börek yeter....bıktım yemek yap yap yahuu ..bugün bide yüzümdeki şişlikte inmişti..ben sanırım farkında olmadan tuzu kaçırıyorum ondan şişiyo yüzüm..bugün eskisi gibiydi suratım...şişman hissetmedim ilkkez kendimi.. aman sizde dikkat edin.....benden haberler böyle...sizler naptınız bakemmmm:44:.
bence çok iyi canım kilosu
ben 2 aralıkta gittiğimde 760 gr dı düşün yaniii
benim mesela sabah yataktan ilk kalktığım zaman oluyo, yani ne diyim herhalde bi 8-10 damla falan şeffaf bi akıntı, beraberindede beyaz ve koyu bi akıntı
ten rengini söyleyen drlarda oluyomuş sana söyledi mi esra hanım
ben sordum dr güldü bana bişey demedi
760 gr olan ne kızz:44:
slm kızlar.....selamün aleyküm hepinizeeeeeeeeeee.......öncelikle dün bütün gün neredeyse yanlızdık bukle ile burda kimsecikler yoktu.....naptınız bakim dün....keyifler yerindemi....bende dün ikinci pijama takımımı aldım kendime..iki takım olsun kan man olur dedim...leoparlı gibi..şimdi ona uygun şal ve hastane için terlik almam gerek....yavaş yavaş bitmek üzere herşeyim çok şükür....allahıma şükürler olsun..bide oğlumun yatağını alsam içim hepten rahat etcek....bakalım onuda bu ay sonu halletmemiz lazım..eklerim inş alınca....oğlum dün gece mübarek karnımı yıktı desem yeridir...çok aşırı salladı..hatta açtım göbeğimi eşim bile dışardan gördü yani... gözle görülür bi tepinme içindeydi...etsiz çiğ köfte yemiştim söylemesi ayıp omu dokundu bilmiyorum ama bi ağrımda olmadı....artık iyice içimde dönmelerini vücudunu falan hisseder oldum çok net....resmen içimde bi insan var yarabbim öyle güzel bi duyguki bu....allahım isteyen herkese yaşatsın inş... onun dışındailerisi için iki numara bebek bezi aldım bugün..indirimdeydi...sonuçta kırkı çıkınca 2 numaraya geçer sanırım...oyelken cnm 2 numara yani 3 6 kg ne zaman lazım olur?:44 ndan aldım...2 5 kg bi paketi vardı bi paket daha almam lazım..zira doğduklarında cırt cırt çok pisliyolar malum... .....yetmez. .....bu akşam yemek yapmadım kızlar valla....çay yapcam patates kızartıcam bide börek yeter....bıktım yemek yap yap yahuu ..bugün bide yüzümdeki şişlikte inmişti..ben sanırım farkında olmadan tuzu kaçırıyorum ondan şişiyo yüzüm..bugün eskisi gibiydi suratım...şişman hissetmedim ilkkez kendimi.. aman sizde dikkat edin.....benden haberler böyle...sizler naptınız bakemmmm:44:.
ten rengi nasıl anlaşılır ki.....o zaman saçınıda anlamaları lazım...hiç duymadım vallakeşke deseler..merakımız gider ama gülerler doktorlar kesin buna
ay canım kusura bakma görmemişim çok güzel güle güle kullansın bebişin
canım hoşgeldin bende tüm gün giremedim işyerinde acaip yavaş net.. yeni girdim sayılır iyiyiz canım...
sen naptın dün çalıştın ya bugün zor gelmiştir ev sana
ten rengini söyleyen drlarda oluyomuş sana söyledi mi esra hanım
ben sordum dr güldü bana bişey demedi
760 gr olan ne kızz:44:
ikizlerin kilosu 760 biri 760 biri canım bi tanesinin kilosu değil yani..
kız valla arkadaşıma demiş dru bembeyaz bi oğlan demiş anlaşılıyo demek ki
oda zor ama izindeyken bile rahat yok
yok kızz...iyikide çalışmıyorum valla..ilk işten çıktığımda ev beni boğuyordu resmen çok zor gelmişti ama insanın karnı büyüdükçe ve ağırlaştıkça iş çok zor..çok zevksiz geldi....bi günlüğüne kafa dağıtmak için çok iyi ama devamlı şahsen şu dönem ben çalışmak istemezdim...çalışabilir raporu alanlarıda alkışlarım valla....çok zor yoksa...yürürken resmen nefes nefeseyim yaaa...ama evde ohh uzatıyorum ayaklarımı..alıyorum battaniyemi açıyorum tvmi....gel keyfim gel...iş yerimdekiler bana bunlar iyi günlerin iyi değerlendir diyolar...bebek yaramaz çok aksi olursa yandın inş uslu olur dediler...inş uslu olur kuzularımızda bu günleri aramayız .....elefera sen işine çok tölörans veriyosun..bence birazda kendine ve kızına zaman ayır..izindeykende iş peşinde olursan yandın cnm işin çok zor..keşke baştan hiç alıştırmasaydın buna onları..zırt pırt rahatsız ederler söylim cnm....bence onlara bu kadar yüz vermeki seni rahatsız etmesinler...yoksa en gereksiz şeyde telin çalar zır zırrr .
cnm işteydim baktım kimse pek yazmıyo çıktım bende napim.....yoksa sevindim ama kursağımda kaldı konu olmayıncahg ıyız sen nasılsınnn
dun ben geldım okdar sesevınmısın sonra bırkap gıtttınnnn(
nasıl yani 28 ci haftada ikizler 760 gr mıikizlerin kilosu 760 biri 760 biri canım bi tanesinin kilosu değil yani..
kız valla arkadaşıma demiş dru bembeyaz bi oğlan demiş anlaşılıyo demek ki
anaaaaaaaa
bebiklerin kiloları canım
aferin akıllı arkidişim benim mucks
anaa ilginç belkide tahmin etmiştr :)
benim_olan hoşgeldin canım.
Güzel anneler hepinize iyi akşamlar, bebişlerinize iyi bakın, Allaha emanet olun. Başbaaaşş...
benim_olan hoşgeldin canım.
Güzel anneler hepinize iyi akşamlar, bebişlerinize iyi bakın, Allaha emanet olun. Başbaaaşş...
yok kızz...iyikide çalışmıyorum valla..ilk işten çıktığımda ev beni boğuyordu resmen çok zor gelmişti ama insanın karnı büyüdükçe ve ağırlaştıkça iş çok zor..çok zevksiz geldi....bi günlüğüne kafa dağıtmak için çok iyi ama devamlı şahsen şu dönem ben çalışmak istemezdim...çalışabilir raporu alanlarıda alkışlarım valla....çok zor yoksa...yürürken resmen nefes nefeseyim yaaa...ama evde ohh uzatıyorum ayaklarımı..alıyorum battaniyemi açıyorum tvmi....gel keyfim gel...iş yerimdekiler bana bunlar iyi günlerin iyi değerlendir diyolar...bebek yaramaz çok aksi olursa yandın inş uslu olur dediler...inş uslu olur kuzularımızda bu günleri aramayız .....elefera sen işine çok tölörans veriyosun..bence birazda kendine ve kızına zaman ayır..izindeykende iş peşinde olursan yandın cnm işin çok zor..keşke baştan hiç alıştırmasaydın buna onları..zırt pırt rahatsız ederler söylim cnm....bence onlara bu kadar yüz vermeki seni rahatsız etmesinler...yoksa en gereksiz şeyde telin çalar zır zırrr .
Aynen oyle.
Ama yapacak bırsey yok ıste.
Gercı o zaman bu kadar yogun olmam.
Eee olsam da kızım aglarken, onlarla ugrasamam.
Aleykum selam canım.
ıyı gunlerde kullan pıjamanı.
Bende dun Elıf ın butun gıysılerını utuledım, yerlestırdım.
Hastane cantamız da hazır.
Bır tek bezlerımız kaldı.
Yalnız hastane ıcın ben bır tanede evde su an kullandıgım sıyah esofman altını koymayı dusunuyorum.
Ablam 'kanaman fazla olabılır, ılk gun onemsemedıgın bırsey gıyınsen daha ıyı olur' dedı.
Ee pıjamalarımı temız temız gıyınmek dururken, batırmıyorum kanla
Bende yemek yapmıycam, cok yoruldum dun.
Esıme lokantadan getır dedım, o da getırmıyor, herhalde yemek kalmadı
Ben yuzumu gectım, ellerım fecı sızlıyor.
Ya bırsey sorucam kızlar, sımdı benım annem kızımın cıcılerını almam ıcın bana epey bır para verdı.
Gorumcem + esım ve ben alıs-verıse cıktıgımızda, gorumcem 'ben hedıye alıyorum bunları' dedı ( bır kac esya almıstık o ana dek)
Esımde 'hayır, anannesı alıyor, sen karısma abla' dedı.
Netıcede o gun aldıklarımızın parasını annemın verdıgı ıle odedık.
Tabıı sonradan bır kac esya daha aldım ben, onları da annemın verdıgı para ıle aldım dedım.
Sımdı annemle konustuk, 'ben bır tane ceyrek yaptım, belkı bır tane daha yaparım ama boyle elım kolum bos mu gelıcem' dıyor.
'Anne sen alacaklarının parasını verdın, bende aldım' dıyorum ama dıyor kı 'laf ederler belkı' Cekınıyor kadın yanı.
Benım kayınvalıdem ve gorumcem de kızıma cıcıler aldılar ama onlar dogumda getırecegız deyıp, vermedıler.
Annem, sımdıden vermıs oldu, acaba yanlıs mı oldu, annemın hıc bırsey yapmadıgını mı dusunurler?
Bunu8 nasıl telafı ederız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?