2012 Şubat Anneleri

cnm bazıları gerçekten düşünemiyo düşünemiyo..ihtiyacı varmı sorsammı diye....gerçekten bak..yada senden hoşlanmadığı için işine gelmiyo en kötüsü...ama hiç üzme kendini..allaha şükür kimseye muhtaç değil yavrularımız...hepimizin eli ekmek tutuyo....ben bigün işe giderek o gün para alıyorum müdürümden sadece onunla çoğu eksiğimi tamamladım....eşimden bişi bile istemiyorum ki çocuk çok yük olcak diye korkusu olmasın diye...kimseden bi fayda gördüğümüz yok..doğuma tamam çoğu kişi hediye getircek hepimize ama önemli olan şu dönem yanımızda maddi olmasa bile manevi destek olmaları en azından..ama onu bile göremiyoruz yeri geldimi..onun için üzüpte kendini yıpratma varsın almasın..alıpta millete hava atacağına seni sinir edeceğine varsın almasın boşver....zaten alsada zevkine uygun olmicaktır..hiç sıkıntı etme kendine....altın takar belki doğuma....ama kimseden bişi beklememek daha iyi biliyomusun bekleyipte karşılığını görmeyince daha çok üzülüyo insan....boşveerrrrr.

bizimkiler de öyle yapacak :) hatta ben anneme dedim ,o öyle yapıo sen de ozaman getir diye.Ama benim gururlu annem kabul etmedi.O ne öyle ,ben bunları senin için yapıorum kimse görsün diye yapmıyorum dedi. Yine de ben en azından görümceler ve kaynana dilinden kurtulmak için annemin aldıklarını onlara gösterdim .İki gün sonra laf edeceklerinden şüphem yok çünkü...

Benimki de aynı .Tek gelinin var artık bi altın takarsın diyorum .Sanki bütün malını istemişim gibi bas bas çığırıyo Bana mı doğurdun falan demesi cabası .Sonra da oğlu olunca maddi durumum olsaydı ben alırdım herşeyi diyo Anneciğim ise oyun battaniyesi,pikesi,alt açma bezi hepsini hasta haliyle dikti,aldıkları da cabası...

bencede canım esıne ızah ettt o lafı gerken yere söyler ıletırr:))

Valla kocası benim gibi kör bi kocaysa yeri gelsede iletmez. Erkeklerin hep aileleriyle ilgili sorunlarda onları koruyacak bahaneleri oluyor.

yok canım takmıyorum zaten almadığı halde ele güne alıyo gibi anlatıyo ona kızıyorum..
ama boşverdim artık ben kendime yetiyorum çok şükür..
herkeste yeter elbette..

2 kere yazmsın ya pardon ıyı aksamlar dıyee

ama bugun sıstem kotu :)

amma hem kız hemd eıkız olunca oglum asılıyor sanırım ondna olabılrrrrr :)

elden ayaktan düşünce de gelinler bakıyo nedense kaynanalarına..
çünkü görümcenin eşi elin adamı oluyo

bosverın ya gercı ban asölemsı kolay benım kaynanam yok 3 tane gorumcem onlardna cok bısye beklmıyorumm zatennn :)))

valla siz annem şöyle yapıyo böyle yapıyo şunu aldılar yavrum bunu aldılar dedikçe..benim ciğerim yanıyo..ben öz ve öz annemden hiçbişi görmedim...görüşüyo olsam yaparlardı eminim ama iki gün sonra onlarda sizin eşlerinizin tarafı gibi millete hava atarlardı şunu aldık toruna bunu yaptık diye....eşimide yerin dibine sokarlardı.... şu yaşıma kadar gördüğüm şeylerde yeri geldi kafam kakıldı zaten ailem tarafından..en son ki kavgamızda herşeyi kesip attığım noktada babam düğünde taktığı bileziği geri istedi düşünün o derece yani......onun için hani kendi öz ailesinden bişi görmemiş biri olarak kaynanam ha bişi yapmış ha yapmamış görümcem getirmiş getirmemiş hiiiççç umrumda değil...çünkü insan kendi ailesinden bişi görmeyince ve şu dönem yanlız bırakılınca başka kimseye ihtiyacı olmadığını anlıyo...birindende bi küçük hediye görsem dünyalar benim oluyo ve diyorumki kendime bak bu insan bin kat yabancı ama seni düşünmüş diyorum ..o dahada acı yani....onun için beni hiç acıtmıyo bu okuduklarım çok daha acılarını gördüm çünkü kendi tarafımdan ve belkide bu beni ayakta tutan şuan...sizlerede tek bi nasihatim var kimseden bişey beklemeyin hayatta.....dönüp dolaşıp yapılan o iyilik başa kakılıyo bigün kesinlikle...eliniz tutduğu sürece herşeyi siz yapın...

yok ya o kişiden kişiye değişir bence benim ailem inan hiç yaptıklarını sağda solda söylemez çünkü yapsalar ta nişanlılıktan bu yana yaparlardı..
sende üzülme ama canım ailen eğer böyle yapacaksa hiç yapmasın o bakımdan sanada kendince hak veriyorum..

bu arada ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar hepimize görüşürüz..
evden gelirim belki yine

beni yaşayan bilir tabi orası öyle....iyi akşamlar cnm....

iyi aksmalrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende gideyim birazdan börek ypayım....peynirde tuzlu sanırsam. tansiyonum çıkarmı acaba :44:.bu akşam tvdede bişi yok sanırsam....al yazmalımmı vardı..oda iyice sıktı....

üff yaaa benim kocam çarşamba izinliymiş yarın değil..yarında hayallerim suya düştü..pazarada tek gidicem artık

ne pazarı varmış bakiim yarın ???
çok severim çarşı pazar gezmeyi
normalde ağırlaştım diyip yürüyemiyorum ama dün alışveriş yapalım dedi eşim
hayret ettim hayatta demez
ben tabi koşa koşa gidiyorum, nooluyo yaaa diyo yavaş yürü biraz
dedim bugün iyi hissediyorum kendimi

fink fink gezdim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…