2012 Şubat Anneleri

canım yarın bir gün laf ederlerse sende annem a dan z ye herşeyini aldı
kamyon tutup getirmesi gerekirdi 2 tulum almadı sonuçta
ozaman ben çocuğa ne giydirecektim dersin
ağzılarını kapatırsın

Yuzume demezlerde belkı, arkamızdan derler.
Ki, emınım dıyeceklerıne.
Cunku onlara gore butun ama butuuuuuuun herseyını annemın alması gerekıyordu.
Ama ben anneme sırf onlar oyle dıyor dıye ızın vermedım.
Cunku daha nısanlıydım basladılar bunu demeye.

valla anltgının harfı harfını ben yaptım annemde verdı ben aldım benım evımde annmde ceyrek altın yapıcak kım ne derse desın bosver bence bırı bısey derse annenaneıs aldı alıcagı ona dersın cıkarsın ısın ıcınden ne gusel annenı nede kendını uzmeeee:))nede gobsın içindekı tatlı mınıgııı:))

bence görümcen zaten annesine yetiştirmiştir bile sizinle alışverişteyse
sende lafın arasında söylersin artık

yaa cnm ben senin bu benim gibi kafana taktığın şeyleri sormana ayrıca bayılıyorum yaaa....niye yanlış anlaşılsınki..sonuçta görümcen o gün zaten duymuş kulağı ile....hem onlara ne annenin bişey alıp almaması.....sen evladısın annende seni düşünüp al parayı kızım git ihtiyacını gör demiş..bu kimseyi ilgilendirmez....sende sana geldiklerinde annemin hediyesi dersin aldığın şeyleri olur biter..nerden bilcekler..bence çeyrek aldırıp bide kadını daha zora sokma çünkü altın çok çok pahalı..ama durumu iyiyse onu bilemem....bence senin kaynanan ve görümcen kusura bakma ama milllet görsün derdinde oldukları için doğumda getirmek istiyolar....çok ayıp bişi bu...torununa alıyosun sonuçta el değilki..görgüsüzler sanırım biraz...annen onlara hiç uymasın bence...sen zaten ne yapıldığını biliyosun yavruna..hiç kafaya takma...bence onların getirdiklerini bile açma doğumda....keyfini çıkaramasınlar....

canım yarın bir gün laf ederlerse sende annem a dan z ye herşeyini aldı
kamyon tutup getirmesi gerekirdi 2 tulum almadı sonuçta
ozaman ben çocuğa ne giydirecektim dersin
ağzılarını kapatırsın

ayyy bu konular beni çok üzüyo kızlar
anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
ama anlatırken tansiyonum çıkıcak diye üzülüyorum ve korkuyorum
elefera bencede hiç alttan alma çak lafı çak lafı
ben öyle yapıyorum

aynısını benim kayınvalidemler yaptı oğlumda hiç birşey yapmadılar mevlütüne bohça yapmışlar battaniye eşofman ayakkabı koymuşlar herkesin içinde getirip serdiler hiç birini de kullanmadım battaniyeyi bile çok görgüsüzler gerçekten

allah iyiliğini versin emi..keşke benim oğlumada bişiler almak için yarışanlar olsada bende onlara kızsam ama yok

ya sen delimisin onlar yüzünden kendini hasta ediyorsun
bu kadar kafana takıyorsun gitme görüşme bence çok fazla
sakin ol senden ve bebeğinden daha önemli kimse yok unutma

Benım aslında gonlum rahat ama annem rahatsız olunca bende rahatsız oldum.
Esıme desem mı acaba, annem 'gelırken elım bos gelecegım' dıye dusunup, cekınıyor dıye.
En azından bırsey derlerse, oda annemın yaptıgını soyler.

bunlar varya hep millet görsün diye yapılan davranışlar....hani babannesi bir sürü şey almış desinler diye......halbuki iyi bi kayınvalide olsa....ben olsam alırım gelinimi derim kızım bebek mağazasına sokup ne ihtiyacın varsa al parası benden babanne olarak derim.....o alsın beğendiğini kullanacağını..yada sorarım neyi eksik torunumun alayım diye en kötüsü...ama alıp son güne bırkıpta ulu orta sergilemek pek iyi niyetlice iş değil...yada al altını tak gitsin..kıyafet zaten kenara kalıyo büyüdükçe..dimi....nıhle duysaydı keşke gelinime ne yapacağımı...ama yok çıkmış.

olabilir tabi desen daha iyi olur..sonuçta eşinde biliyo ne olduğunu.....ahhhhhhh ahhhhhhhh ne iyi analarınız var

allah iyiliğini versin emi..keşke benim oğlumada bişiler almak için yarışanlar olsada bende onlara kızsam ama yok

ya cnm benim kayınvalidem ankarada şuan miras kalmış babasından onu almaya gitti
ve bebeğe aldığı 1 tane hastane çıkışıyla bir battaniye
vede eşim şakasına diyo ki annesine '' paralandın artık bi doğum hediyesi alırsın bilezik falan ''
diyo
kadın dan cevap '' o benim kefen param ''
afedersiniz meblayı söylemiyim kaç kişinin kefen parası çıkar töbe estafirullah
ne alduysa canım annem aldı
bazen diyorum ki neden alıyo ki
almasın ben evlatsam
eşimde evlat nasıl bişey bu ya

saol cnm bnm
bakayım eger hareket etmesse 1 2 saate
hemen arıcam hatta gıderım..
az once yıne kasıldı bıse yok san ırım acaba donuyormukı..

canım benim de geçen gün çok kasılıyodu hatta dr. gittim nst ye aldılar benim.Ama çok şükür bişey çıkmadı.Sen de korkma.Ama arkadasların dediği gibi hareketlerini kontrol et.
kasıldığını hissetmemiz karnımızın gerildiğinden de olabiliyormuş .

Canım ben annemin aldıklarını hemen almadım ve çeyiz gibi yapıp (hurca koydurup) göndermesini istedim.Görümcelerim ve kaynanamın olduğu gün ( yani geçen gün ) bakın oğluşumun çeyizini size göstereyim diye çıkardım onlara gösterdim .İki gün sonra bişey yapmadı demesinler diye.Onun dışında annem çok masraf yaptığı için ona biriktirmiş olduğum parayı verdim bana altın alıcak .Bizimkilerde lafçıdır sonra laf edip benim sinirimi bozmasınlar ve annem üzülmesin diye ben böyle bir yol buldum. istersen sen de aldıklarını güzelce odasını düzenleyip sonra da benim gibi bi çay ortamında odasını göster ve arada aldıklarınız için annemin bebiş için yaptıkları diye söyle . Eğer kenarında para varsa sen al,annen takıyomus gibi yap.Aslında bunlara hiç gerek yok ama ne yazık ki bazen mecbur kalıyoruz..

bencede canım esıne ızah ettt o lafı gerken yere söyler ıletırr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…