- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.921
canım yarın bir gün laf ederlerse sende annem a dan z ye herşeyini aldı
kamyon tutup getirmesi gerekirdi 2 tulum almadı sonuçta
ozaman ben çocuğa ne giydirecektim dersin
ağzılarını kapatırsın
cnm işteydim baktım kimse pek yazmıyo çıktım bende napim.....yoksa sevindim ama kursağımda kaldı konu olmayınca
nasıl yani 28 ci haftada ikizler 760 gr mıçok az değilmi yaaa..normal tek bebekler bu dönem 1100 1300 civarı olmuyomu...yoksa ikizde azmı oluyo bu durum....şaşırdım şimdi yaa:44:
28 haftada değil 25 haftada 760 tı bana da az geldi ama doktor normal dedi
ama zaten tek çocuk gib, olmasına imkan yokki kilolarının
kız ben senin kızların takipçisiyim ya
yeyim ben seni yaaaaaa
[ı]aynen oyle.
Ama yapacak bırsey yok ıste.
Gercı o zaman bu kadar yogun olmam.
Eee olsam da kızım aglarken, onlarla ugrasamam.[/ı]
[ı]aleykum selam canım.
ıyı gunlerde kullan pıjamanı.
Bende dun elıf ın butun gıysılerını utuledım, yerlestırdım.
Hastane cantamız da hazır.
Bır tek bezlerımız kaldı.
Yalnız hastane ıcın ben bır tanede evde su an kullandıgım sıyah esofman altını koymayı dusunuyorum.
Ablam 'kanaman fazla olabılır, ılk gun onemsemedıgın bırsey gıyınsen daha ıyı olur' dedı.
Ee pıjamalarımı temız temız gıyınmek dururken, batırmıyorum kanla
Bende yemek yapmıycam, cok yoruldum dun.
Esıme lokantadan getır dedım, o da getırmıyor, herhalde yemek kalmadı
Ben yuzumu gectım, ellerım fecı sızlıyor.
Ya bırsey sorucam kızlar, sımdı benım annem kızımın cıcılerını almam ıcın bana epey bır para verdı.
Gorumcem + esım ve ben alıs-verıse cıktıgımızda, gorumcem 'ben hedıye alıyorum bunları' dedı ( bır kac esya almıstık o ana dek)
esımde 'hayır, anannesı alıyor, sen karısma abla' dedı.
Netıcede o gun aldıklarımızın parasını annemın verdıgı ıle odedık.
Tabıı sonradan bır kac esya daha aldım ben, onları da annemın verdıgı para ıle aldım dedım.
Sımdı annemle konustuk, 'ben bır tane ceyrek yaptım, belkı bır tane daha yaparım ama boyle elım kolum bos mu gelıcem' dıyor.
'anne sen alacaklarının parasını verdın, bende aldım' dıyorum ama dıyor kı 'laf ederler belkı' cekınıyor kadın yanı.
Benım kayınvalıdem ve gorumcem de kızıma cıcıler aldılar ama onlar dogumda getırecegız deyıp, vermedıler.
Annem, sımdıden vermıs oldu, acaba yanlıs mı oldu, annemın hıc bırsey yapmadıgını mı dusunurler?
Bunu nasıl telafı ederız?[/ı]
Yuzume demezlerde belkı, arkamızdan derler.
Ki, emınım dıyeceklerıne.
Cunku onlara gore butun ama butuuuuuuun herseyını annemın alması gerekıyordu.
Ama ben anneme sırf onlar oyle dıyor dıye ızın vermedım.
Cunku daha nısanlıydım basladılar bunu demeye.
Aynen oyle.
Ama yapacak bırsey yok ıste.
Gercı o zaman bu kadar yogun olmam.
Eee olsam da kızım aglarken, onlarla ugrasamam.
Aleykum selam canım.
ıyı gunlerde kullan pıjamanı.
Bende dun Elıf ın butun gıysılerını utuledım, yerlestırdım.
Hastane cantamız da hazır.
Bır tek bezlerımız kaldı.
Yalnız hastane ıcın ben bır tanede evde su an kullandıgım sıyah esofman altını koymayı dusunuyorum.
Ablam 'kanaman fazla olabılır, ılk gun onemsemedıgın bırsey gıyınsen daha ıyı olur' dedı.
Ee pıjamalarımı temız temız gıyınmek dururken, batırmıyorum kanla
Bende yemek yapmıycam, cok yoruldum dun.
Esıme lokantadan getır dedım, o da getırmıyor, herhalde yemek kalmadı
Ben yuzumu gectım, ellerım fecı sızlıyor.
Ya bırsey sorucam kızlar, sımdı benım annem kızımın cıcılerını almam ıcın bana epey bır para verdı.
Gorumcem + esım ve ben alıs-verıse cıktıgımızda, gorumcem 'ben hedıye alıyorum bunları' dedı ( bır kac esya almıstık o ana dek)
Esımde 'hayır, anannesı alıyor, sen karısma abla' dedı.
Tabıı sonradan bır kac esya daha aldım ben, onları da annemın verdıgı para ıle aldım dedım.
Sımdı annemle konustuk, 'ben bır tane ceyrek yaptım, belkı bır tane daha yaparım ama boyle elım kolum bos mu gelıcem' dıyor.
'Anne sen alacaklarının parasını verdın, bende aldım' dıyorum ama dıyor kı 'laf ederler belkı' Cekınıyor kadın yanı.
Benım kayınvalıdem ve gorumcem de kızıma cıcıler aldılar ama onlar dogumda getırecegız deyıp, vermedıler.
Annem, sımdıden vermıs oldu, acaba yanlıs mı oldu, annemın hıc bırsey yapmadıgını mı dusunurler?
Bunu nasıl telafı ederız?
canım yarın bir gün laf ederlerse sende annem a dan z ye herşeyini aldı
kamyon tutup getirmesi gerekirdi 2 tulum almadı sonuçta
ozaman ben çocuğa ne giydirecektim dersin
ağzılarını kapatırsın
cnm işteydim baktım kimse pek yazmıyo çıktım bende napim.....yoksa sevindim ama kursağımda kaldı konu olmayınca
nasıl yani 28 ci haftada ikizler 760 gr mıçok az değilmi yaaa..normal tek bebekler bu dönem 1100 1300 civarı olmuyomu...yoksa ikizde azmı oluyo bu durum....şaşırdım şimdi yaa:44:
28 haftada değil 25 haftada 760 tı bana da az geldi ama doktor normal dedi
ama zaten tek çocuk gib, olmasına imkan yokki kilolarının
kız ben senin kızların takipçisiyim ya
yeyim ben seni yaaaaaa
cnm o zaman normalse sorun yoktur..şaşırdım bende 760 diyince..şu dönem kilo almaları lazım çünkü....inş 2 2500 kg doğarlar ayrı ayrı cnm yaa inş....
yaa cnm ben senin bu benim gibi kafana taktığın şeyleri sormana ayrıca bayılıyorum yaaa....niye yanlış anlaşılsınki..sonuçta görümcen o gün zaten duymuş kulağı ile....hem onlara ne annenin bişey alıp almaması.....sen evladısın annende seni düşünüp al parayı kızım git ihtiyacını gör demiş..bu kimseyi ilgilendirmez....sende sana geldiklerinde annemin hediyesi dersin aldığın şeyleri olur biter..nerden bilcekler..bence çeyrek aldırıp bide kadını daha zora sokma çünkü altın çok çok pahalı..ama durumu iyiyse onu bilemem.... bence senin kaynanan ve görümcen kusura bakma ama milllet görsün derdinde oldukları için doğumda getirmek istiyolar....çok ayıp bişi bu... torununa alıyosun sonuçta el değilki..görgüsüzler sanırım biraz...annen onlara hiç uymasın bence...sen zaten ne yapıldığını biliyosun yavruna..hiç kafaya takma...bence onların getirdiklerini bile açma doğumda....keyfini çıkaramasınlar....
ayyy bu konular beni çok üzüyo kızlar
anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
ama anlatırken tansiyonum çıkıcak diye üzülüyorum ve korkuyorum
elefera bencede hiç alttan alma çak lafı çak lafı
ben öyle yapıyorum
ayyy bu konular beni çok üzüyo kızlar
anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
ama anlatırken tansiyonum çıkıcak diye üzülüyorum ve korkuyorum
elefera bencede hiç alttan alma çak lafı çak lafı
ben öyle yapıyorum
valla anltgının harfı harfını ben yaptım annemde verdı ben aldım benım evımde annmde ceyrek altın yapıcak kım ne derse desın bosver bence bırı bısey derse annenaneıs aldı alıcagı ona dersın cıkarsın ısın ıcınden ne gusel annenı nede kendını uzmeeee:))nede gobsın içindekı tatlı mınıgııı:))
aynısını benim kayınvalidemler yaptı oğlumda hiç birşey yapmadılar mevlütüne bohça yapmışlar battaniye eşofman ayakkabı koymuşlar herkesin içinde getirip serdiler hiç birini de kullanmadım battaniyeyi bile çok görgüsüzler gerçekten
Benım aslında gonlum rahat ama annem rahatsız olunca bende rahatsız oldum.
Esıme desem mı acaba, annem 'gelırken elım bos gelecegım' dıye dusunup, cekınıyor dıye.
En azından bırsey derlerse, oda annemın yaptıgını soyler.
allah iyiliğini versin emi..keşke benim oğlumada bişiler almak için yarışanlar olsada bende onlara kızsam ama yok
saol cnm bnm
bakayım eger hareket etmesse 1 2 saate
hemen arıcam hatta gıderım..
az once yıne kasıldı bıse yok san ırım acaba donuyormukı..
Esımde 'hayır, anannesı alıyor, sen karısma abla' dedı.
'Anne sen alacaklarının parasını verdın, bende aldım' dıyorum ama dıyor kı 'laf ederler belkı' Cekınıyor kadın yanı.
Bunu nasıl telafı ederız?
[ı]benım aslında gonlum rahat ama annem rahatsız olunca bende rahatsız oldum.
Esıme desem mı acaba, annem 'gelırken elım bos gelecegım' dıye dusunup, cekınıyor dıye.
En azından bırsey derlerse, oda annemın yaptıgını soyler.[/ı]
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?