- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.141
kızlar ben valziimi hazırlamadım bebişin eşyalarını yıkamadım bile geç mi kaldım yani onları hazırlayınca hemen doğuruverekmişim gibi geliyor
ya ben toplu alıntı yapamıyorum cvplar için kızlar ya...
kızlar ben valziimi hazırlamadım bebişin eşyalarını yıkamadım bile geç mi kaldım yani onları hazırlayınca hemen doğuruverekmişim gibi geliyor
aman bu dediklerini oyelken görmesin
çok kızar..
Yok canım geç kalmadın ama yavaştan başla istersen
bende geçen hafta bitirdim
hoşgeldin canım bebeğin kız mı erkekmı kaç haftalıksın çok soru sordum
bu ağrılar normal hepimizde var :13: sabredeceğiz artık
aman bu dediklerini oyelken görmesin
çok kızar..
yok canım geç kalmadın ama yavaştan başla istersen
bende geçen hafta bitirdim
anaaa kız doğurcan nasıl yıkayıp ütülemedin abowww ne ayıp
gördüm bile gördümmmmm ve kızdımmmm
ben de aynı senin gibiyim
:))30.haftadayım bi oğlumuz olcak inş.yok çalışmıyorum şuan hazırlık yapıyorum bende daha erkenmi diye düşünüyorum ama sanırım değil :))zaman geçmiyo gibi dimi artık bu arada kızlar daha yeni olduğum için pek anlamıyorum yazışmalardan ama hepinizin ilgisine teşekkür ederim hepinize birden hoşbulduk
:))30.haftadayım bi oğlumuz olcak inş.yok çalışmıyorum şuan hazırlık yapıyorum bende daha erkenmi diye düşünüyorum ama sanırım değil :))zaman geçmiyo gibi dimi artık bu arada kızlar daha yeni olduğum için pek anlamıyorum yazışmalardan ama hepinizin ilgisine teşekkür ederim hepinize birden hoşbulduk
sağolun yardımlarınız için :) inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
neyi beklicez bebeğin doğmasını bekliyoruzbende senınle anıyım hıc bısyeı yıkamdım daha öle beklıyorum neyı beklıyorsammm
bende bendeölece duruyorlarrrrrrrr
hosgeldın alısırsınaynı haftadayız benımd eoğlum olucak burasını cok sevıceksın sayet ben öle oldummm
Valla aldığım gibi duruyor hepsi kutularında poşetlerinde bi iki hafta daha geçsin o zaman başlarım
bende senınle anıyım hıc bısyeı yıkamdım daha öle beklıyorum neyı beklıyorsammm
bende bendeölece duruyorlarrrrrrrr
neyi beklicez bebeğin doğmasını bekliyoruzHele bi doğsun dimi
aynennnnn
kız sizin saçlarınızı çekerim heee
onları yıkayıp kurutmak ütülemek kolay mı
ne bekliyonuz dahaaa onları kurutmak kaç gün alıyor
hemen bugün eve gidiyorsunuz herşeyi kutularından çıkarıyorsunuz etiketlerini kesiyorsunuz tek tek
sonra makinaya atıp yıkıyorsunuz
haftasonuna kadar onlar kuruyor haftasonuda ütülüyorsunuz
sonra da hastaneye gideekleri ayırıyorsunuz
yoksa alırım elime oklavayı
alıştım bile sanki,sen hazırlıkları yaptınmı telaş başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?