2012 Şubat Anneleri

kızlar ben valziimi hazırlamadım bebişin eşyalarını yıkamadım bile geç mi kaldım yani onları hazırlayınca hemen doğuruverekmişim gibi geliyor

kızlar ben valziimi hazırlamadım bebişin eşyalarını yıkamadım bile geç mi kaldım yani onları hazırlayınca hemen doğuruverekmişim gibi geliyor

anaaa kız doğurcan nasıl yıkayıp ütülemedin abowww ne ayıp

aman bu dediklerini oyelken görmesin
çok kızar..
Yok canım geç kalmadın ama yavaştan başla istersen
bende geçen hafta bitirdim

gördüm bile gördümmmmm ve kızdımmmm

hoşgeldin canım bebeğin kız mı erkekmı kaç haftalıksın çok soru sordum
bu ağrılar normal hepimizde var :13: sabredeceğiz artık

:))30.haftadayım bi oğlumuz olcak inş.yok çalışmıyorum şuan hazırlık yapıyorum bende daha erkenmi diye düşünüyorum ama sanırım değil :))zaman geçmiyo gibi dimi artık bu arada kızlar daha yeni olduğum için pek anlamıyorum yazışmalardan ama hepinizin ilgisine teşekkür ederim hepinize birden hoşbulduk

aman bu dediklerini oyelken görmesin
çok kızar..
yok canım geç kalmadın ama yavaştan başla istersen
bende geçen hafta bitirdim

anaaa kız doğurcan nasıl yıkayıp ütülemedin abowww ne ayıp

gördüm bile gördümmmmm ve kızdımmmm

valla aldığım gibi duruyor hepsi kutularında poşetlerinde bi iki hafta daha geçsin o zaman başlarım

hosgeldın alısırsın aynı haftadayız benımd eoğlum olucak burasını cok sevıceksın sayet ben öle oldummm

bende 30.haftadyım canım allah sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin konuya cvp ver de yaz gerisini boşver zamanla öğreniyorsun zaten sana bilen arkadaşlar tckers yapsın bende onu bilmiyorum

sağolun yardımlarınız için :) inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Valla aldığım gibi duruyor hepsi kutularında poşetlerinde bi iki hafta daha geçsin o zaman başlarım

bende senınle anıyım hıc bısyeı yıkamdım daha öle beklıyorum neyı beklıyorsammm

bende bende ölece duruyorlarrrrrrrr

kız sizin saçlarınızı çekerim heee
onları yıkayıp kurutmak ütülemek kolay mı
ne bekliyonuz dahaaa onları kurutmak kaç gün alıyor
hemen bugün eve gidiyorsunuz herşeyi kutularından çıkarıyorsunuz etiketlerini kesiyorsunuz tek tek
sonra makinaya atıp yıkıyorsunuz
haftasonuna kadar onlar kuruyor haftasonuda ütülüyorsunuz
sonra da hastaneye gideekleri ayırıyorsunuz
yoksa alırım elime oklavayı

ayyy korkmak lazım
eli maşalı valla
gırtlaklayıverir
yapın kız sizde yıkamanınız ütünüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…