2012 Şubat Anneleri

seninkiler ikiz diye uzun sürmüştür canım çok gözümde büyütmüyorum ben nedense hastane için önce bi küçük valiz almam lazım ayy oyelken telaşa kapıldım bak şimdi eksiklerim var benim :44::96::96:

benım bı de erken dogum rıskım var sözde allahım ya hemn annmeı arıyorummm baslasınnn malum ben calsıyorumm

çalışırken zor oluyodur canım ya allah yardımcın olsun bide bel ağrın varsa allah sabır versin.erken doğum olmaz inş.gönlünü ferah tut.annelerimizde olmasa naparız bilmiyorum iyiki varlar insan artık daha iyi anlıyo annelerinin değerini değilmi?

tamam bacım aman hemn yıkıyorum oğlusmun elbıleserını annemı aradım bıle maulm calsıyorumm anneme dedım bızm gelının butun hastane cıkısları bavulu hazırmıs cabuk oğlumuznkınıde hazır et

ÖZgem kız valla:))
Bi bana kızmadı daha..
Bende torpilliyim..
Haftasonu 3 makina normla yıkadım kızlar..
Ancak kuruyor
Dün topladım yerleştirdim..
Bende bugün başlayacağım inşallah ya da yarın
Önce evi bir temizleyeyeim
HAfta sonu yapamadım valla
her yer çamaşır oluyor bizde
eşim kurutma makinası alacağım olmuyor böyle dedi..
Acele etme dedim seneye bakalım hayırlısıyla inş..

hemde cokkk zor oluyorr canımm malesef dogru söluyorsun allh annelerımzıdan razı olsun erken dogum rıskım vardı malesef su an ıyım ama işllh olmazzzz

hemde cokkk zor oluyorr canımm malesef dogru söluyorsun allh annelerımzıdan razı olsun erken dogum rıskım vardı malesef su an ıyım ama işllh olmazzzz

benimde öyle canım erkekn doğum riskim vardı...çalışıyorum bide ayaklarım şişmeye başladı artık akşamları davul gibi oluyor...bel ağrısı desen o aşırı var...benimde anneciiimmm gelecek birlikte yapacağız kısmetse annem de olmasa peşimi toplayanım yok zaten

ya bişey sorucam ama valizi hazırlamak için erken değilmi valizin içinde yine beklerken kırışmıycakmı onlar kızlar :)

benimde öle sabah bi kalkıyorum ellerim ayaklarım şişmiş hissetmiyorum ya magnezyumla bi ilgisi varmı bu şişmelerin

benim annem hafta sonu geliyo çok mutluyum
bu zamana kadar arkamıda kendim topluyodum
yazık kadına kalıcak şimdi

hay allahım yaa kıza bak annesini bekliyo gelmiş 30 uncu haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…