2012 Şubat Anneleri

kız akraba çıkmayalım bende alibeyköyde oturuyorum
gop a çok yakın hastanemde gopta
sen hangi hastaneye gidiyorsun

dediğim gibi ben yıllarca karşıda oturduğum için hala kopamadım oradan
doktorumda kozyatağında:)
amaa gaziosmanpaşadaki hastaneleri biliyorum hangi hastaneye gidiyosun

hoşgördük arkadaşlar çok teşekkürler.
herşey yolunda kızım biraz minikmiş ama sorun görünmüyor bunun dışında

ben zülal ve nazenin isimlerini çok beğeniyorum eşimde eylem diyor. bir türlü orta noktayı bulamadık

avrupa şafak hastanesi esra alkana gidiyorum
ee acil bişi olsa nasıl gitçen kozyatağına

ALLAH KORUSUN:)
umarım acil bişi olmaz... ama doktorum süperr.. ne zaman olursa olsun atlar gelir, gelir derken
ben acıbademe gidiyorum dolayısıyla bakırköy acıbadem, maslak acıbadem, fulya acıbadem
hangisinde olsa gelir müdahale eder yani:)
o konuda güvenim tamam..
avrupa şafaktan aşşa inen yokuş varyaa...
işte o yokuşun bitiminde küçükköyde oturuyorum..

benim kızım olsa ismi başak olurdu
ama ben bu konuda eşinden yana oy kullansam
kızmazsın dimi

isim konusu çok göreceli bir kavram
bir diğerinin beğendiğini diğeri beğenmiyor maalesef

benim evime ordan da gidiliyor
çok yakın sayılırız aslında

mrb iyi akşamlar acıbadem hangisine gidiyorsun acaba doktorun kım .ben de kadıköy acıbademe gidiyorum.

Arkadaşlar merhaba...Sizlere bişey soracağım akıntınız varmı?varsa ne derece cok mu az mı?bende bir haftadır artan bi akıntım varda korktum kafama takıldı normalmidir acaba???

Selam yavru ceylanlarım.
Yoksunuz gercı ama ben yazayım yınede.

Eve gelırken soylemesı ayıptır, kestane gordum, canım cektı, sımdı yaptım yıyorum.
Bundan once de ayva yedım.

Hamılelıgımde hıc yemedıgım kadar ayva, kestane ve nar yedım.

Bıraz once acaba ayvanın benım mınnosuma faydası var mıdır, dıye bır bakayım dedım.
Megerse ayva yıyenın cocugu gamzelı ve de guzel olurmus.
Bakın su forumda yazılanlara.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ayva-suyu-icin-bebeginiz-cok-guzel-olsun.html

Acep benım yavrucugum cok mu guzel olacak?
Cok merak edıyorum onu yafff.

Neyse canlar, kestanelerım sogumadan devam edeyım yemeye.
Bırazdan dadlum gelecek, dısarı cıkıcaz.

Sevıyorum sızı.
Optum, bye.

Arkadaşlar merhaba...Sizlere bişey soracağım akıntınız varmı?varsa ne derece cok mu az mı?bende bir haftadır artan bi akıntım varda korktum kafama takıldı normalmidir acaba???

benım var hep vardı hamılelıkten once.gecen hafta test yaptırdım ıltıhap varmış ama cok degıl dedı .ıltıhap erken doğumada neden oluyor dedım .senınkı o kadar degıl dedı.

benım var hep vardı hamılelıkten once.gecen hafta test yaptırdım ıltıhap varmış ama cok degıl dedı .ıltıhap erken doğumada neden oluyor dedım .senınkı o kadar degıl dedı.

merhaba canım ben bugün yeniyim :) aynı sorun bende de var iltihap vardı çok önemsemedim geçer diye şimdi kum döküyorum üşütmekten dolayı kuma çevirmiş,çok dikkat edin bol su için en iyisi buymuş (

elefera allah iyiliğini versin senin emi akşam akşam güldürdün beni yine...kız anada babada gamze yoksa bi ayvadan gamzemi olur hiç..ama ailede gamzesi olan biri varsa o başka.bende yedim ama ailede gamzeli yok hiç bizde....bu arada bizim mahallede kaza oldu şimdi arabanın vurma sesi geldi uzaktan...:26:...inş ölen yoktur yavv......kestane ben hiç sevmiyorum yaa..olmasa hiç aramam valla..yarın benim eşimde evde gezmeye gidicez inş....kızlar bu arada prima yahudi malı imiş yaa....dahanda prima almam..onlar ellerinden gelse bizi bi kaşık suda boğar..biz onlara niye para kazandıralım ki....ama molfix nerenin bulamadım yahu..off off..zaten biz türkler kendi ürünümüzü kaliteli yapsak satsak şaşarım yani.....hep dışardan hep dışardan..onlar zengin olsun hep....

canım bende o kdar çok yiyorum ki hemde her akşam
sırf gamzeli yakışıklı oğluşum olsun diye
ama bunlar batıl inançsa da sorun olmaz
bayılıyorum ayvaya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…