- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.421
elefera allah iyiliğini versin senin emiakşam akşam güldürdün beni yine...kız anada babada gamze yoksa bi ayvadan gamzemi olur hiç..ama ailede gamzesi olan biri varsa o başka.bende yedim ama ailede gamzeli yok hiç bizde....bu arada bizim mahallede kaza oldu şimdi arabanın vurma sesi geldi uzaktan...:26:...inş ölen yoktur yavv......kestane ben hiç sevmiyorum yaa..olmasa hiç aramam valla..yarın benim eşimde evde gezmeye gidicez inş....kızlar bu arada prima yahudi malı imiş yaa....dahanda prima almam..onlar ellerinden gelse bizi bi kaşık suda boğar..biz onlara niye para kazandıralım ki....ama molfix nerenin bulamadım yahu..off off..zaten biz türkler kendi ürünümüzü kaliteli yapsak satsak şaşarım yani.....hep dışardan hep dışardan..onlar zengin olsun hep... .
kızlar bide ben milupaya üye olmuştum hamileyim paketi için....ne gelen var ne giden..nede sms gönderiyolar yaa..sinir oldum adresim falanda tamamdı..anlamadım neden gelmedi..mail attım danışmasına ama bakalım inş cevap gelir....sizlerde paketi gelen var mı yavvv:26:.
herkese günaydın, iyi sabahlar :)
Ama oyle yazıyor
Hem olsun, bi kaybımız olmayacak nasılsa, yesek de.
Ben zaten canım ıstedıgı ıcın yıyorum
günaydın canım
günaydınlarrrrrr :119::118::129:nasılsınız şeker anneler
günaydın canım
Anaaam, 30. haftaya gırmıs kızım.
Gebelık org.a gore 31. hafta ama :26:
Neyse ya, anlamıyorum bu hesaplamalardan, hangısı dogru.
Bu arada fena uykum var.
Gece 02:00 ye kadar uyuyamadım, agrım vardı.
Sonra da ara ara uyandım ve 06:30 gıbı uyandım yıne.
nihayet 3 lü rakamlara yaklaştık artık
iyiyim çok şükür akşam benimde çok ağrım vardı bacaklarımda 9 da yattım dinlenmişim şimdi iyi hissediyorum...ama sabah evden çıkarken dişlerimi fırçaladım karnımda açtı midem fena halde bulandıkahvaltı yapayım belki geçer
Günaydın eleferacım :) iyiyim sen nasılsın, elif naz nasıl:) 30+0 dan itibaren aslında 31. hafta oluyormuş.
artık ağrılar sızılar başladı, sağdan sola dönemiyorum bile... Allahtan yaz ayında değiliz, bir de sıcaklarda ne eziyet olurdu.
Günaydınlar kırmızıçilek, iyiyiz sen nasılsın?
saol cnm gec gordum kacırdım sanırım senı gebelık sıtelerınde dogum vs hakkında yazılar okuyordum ıns bı avazda dogurururzzz
günaydın canım
günaydınnnnnnnnnnn annıslerrrrrrrrrr bebısler nasıl ?sız nasılsınız?
günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum ben kendi adıma sen nasılsın
Evet, nıhayet
Bende dun bırden senı anımsadım, nerden dustuyse aklıma, acaba nasıl bır yerde calısıyor dıye gecırdım ıcımden
Turk malı dıyebılır mıyız yanı Molfıx ıcın?
Bende ıyı olmaya calısıyorum.
Ama yok olamıyorum, cok uykum var benım ):
Sen ıyı mısın?
ınsallah guzel bır uyku almıssındır gece.
saol bacım bende ıdare eder bı derdım yataktan kalkamamako kdar
canım ben sneı o oglusnu yerımmmmm ne gusel bısey oo masllahh allhım nazalrdan saklasınn
sağol canım allah o sevgiyi herkese tattırsın
insan yanındayken bile özlüyo onu alıp içine sokası geliyor
aminnnnnnnnnnnnnn işallhhhhhhh allh ısteyen herkesı versın aratmasın
Gunaydın kuzucugum.
Elıf Naz ıyıdır herhalde tizesi, ama anası pek ıyı degıl.
Hem uykusuz, hem yorgun.
Evet, aslında 31 hafta olması lazım, mantıken de.
Yanı 31. haftaya gırdık demelıyım sımdı.
Oyle dıyım en ıyısı, zaman daha cabuk gecıyor o zaman
Aynen bende, zorla donuyorum.
Bazen esım yardım edıyor ama uyku esnasında ona da kıyamıyorum.
Dun cok agrım vardı, tam sessızce salona geceyım dedım, onu rahatsız etmemek ıcın.
Uyandı 'hayır, gıtme' dedı sonra sarıldı bana.
Cok etkılendım yaaa
Evet, hamdolsun kıs ayındayız.
Dusun ben ofıstekı petegı kapatıyorum, camı da actım, uzerımde ıse sadece bır penye var.
Ve hala bunalıyorum.
Günaydın oyelken:) şey diyorlar bebeği hangi beze alıştırırsan öyle devam etmek iyiymiş, sonra değiştirince pişik yapıyomuş.canım molfıx i bizim şirket üretiyor hacı şirketi alabilirsin :)
benimki de gelmedi
günaydın canım
Aman bebeklerimiz iyi olsun da biz nasılsa doğuma kadar böyle oflaya puflaya zaman geçiricez:)
Ay maşallah eşine:) napalım azıcık eziyetimizi de çeksinler di mi? bizim kadar nazı cazı olmayan, kendi işini kendi yapan hamile zor bulunur bence
ben de normalde donardım, boğazlı kazaklarla, kat kat lahana gibi gezerdim. şimdi bahar ayşesi gibi gölke, ince bir hırka ancak giyiyorum:)
Günaydın oyelken:) şey diyorlar bebeği hangi beze alıştırırsan öyle devam etmek iyiymiş, sonra değiştirince pişik yapıyomuş.
Evet evet:) artık ocaktan itibaren geri sayım başlasın:) bu seneki yılbaşı hediyelerimiz
Günaydın bbye:) iyiyiz sen nasılsın?
bizim holding iki şirketten oluşuyor canım
holdıng burası
bir tarafı hayat kimya orda molfix,molped,bingo,papia,falan üretiliyor ama yeniköyde
diğer tarafı kastamonuentegre orda da amerikan kapı paneli ve parke üretiliyor tabii bunlarda çeşitli şehirlerde
aslında çok ama çok büyük bir firma çoğu ilde de var şirketleri tabii çeşitli ülkelerde de
bende ıyıım cok sukru bacım saol ama yatkatdan kalmak cok zorrrr gelıyorrr destek allmam gekrıyor
amin canım bizlere de kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Vay be hep holdıngte calısmak ıstemısımdır.
Adı cok havalı duruyor, holdıng.
Bayagı buyuk anladıgım kadarı ıle.
ısten ayrılacak olmana uzulmuyor musun pekı?
Ben done done kalkmaya calısıyorum.
Rabbım yardımcımız olsun valla.
Artık ısımız daha zor.
Vay be hep holdıngte calısmak ıstemısımdır.
Adı cok havalı duruyor, holdıng.
Bayagı buyuk anladıgım kadarı ıle.
ısten ayrılacak olmana uzulmuyor musun pekı?
işyeri olarak çok rahat bir iş yeri
kimse kimseye karışmaz ama maaş yönünden biraz düşük
yani bu maaşa nerde olsa iş bulurum ben
ama alışkanlık var tabii 8 yıl olacak arkadaşlarım var
ama şöyle de düşünüyorum bir daha mı geleceğim dünyaya çalış çalış nereye kadar
çocuklarımdan ayrı kalmaya değer mi
birde tek çocuk olsa belki çalışmaya devam ederdim ama 2 bebeğe annem bakamaz
bakıcı parası oğluma kreş parası aldığım maaş yapar zaten
ama tabii yine de çalışmaya çok ihtiyacım olursa izinlerim bitene kadar
ozaman çalışırım belkide büyük konuşmak istemem
zaten şirkettekiler beni çalışacağım dönecek olarak biliyorlar
Aman bebeklerimiz iyi olsun da biz nasılsa doğuma kadar böyle oflaya puflaya zaman geçiricez:)
Ay maşallah eşine:) napalım azıcık eziyetimizi de çeksinler di mi? bizim kadar nazı cazı olmayan, kendi işini kendi yapan hamile zor bulunur bence
ben de normalde donardım, boğazlı kazaklarla, kat kat lahana gibi gezerdim. şimdi bahar ayşesi gibi gölke, ince bir hırka ancak giyiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?