- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.401
elefera allah iyiliğini versin senin emiakşam akşam güldürdün beni yine...kız anada babada gamze yoksa bi ayvadan gamzemi olur hiç..ama ailede gamzesi olan biri varsa o başka.bende yedim ama ailede gamzeli yok hiç bizde....bu arada bizim mahallede kaza oldu şimdi arabanın vurma sesi geldi uzaktan...:26:...inş ölen yoktur yavv......kestane ben hiç sevmiyorum yaa..olmasa hiç aramam valla..yarın benim eşimde evde gezmeye gidicez inş....kızlar bu arada prima yahudi malı imiş yaa....dahanda prima almam..onlar ellerinden gelse bizi bi kaşık suda boğar..biz onlara niye para kazandıralım ki....ama molfix nerenin bulamadım yahu..off off..zaten biz türkler kendi ürünümüzü kaliteli yapsak satsak şaşarım yani.....hep dışardan hep dışardan..onlar zengin olsun hep... .
canım bende çok takıntılıyım bu israil amerika mallarına ama şunuda kabul etmek gerekiyo ki
kaliteliyi onlar üretiyo primadanda daha iyi marka yok
daha bilmediğimiz ve kullandığımız o kadar çok şey vardır ki
o bakımdan kaçınılmaz bence
ben ilk bezlerini molfix aldım bi tane büyük olanda prima aldım 3 6 kg dan ama molfix nedense daha iyi geldi bana..prima ince ama kakayı sızdırır sanırsam..şimdilik molfixle başlıcam ben..zaten prima premiumcare yeni doğan her markette farklı fiyatta ve çok pahalı..üstelik gideceği en fazla 10 15 gün bi paketin..molfix ona göre daha uygun ve daha iyi geldi bana..inş bezlere karşı hassasiyetleri olmazda bizde istediğimiz zaman marka değiştirebiliriz....zira erkek çocuğu çok nazlı ve çok çabuk bezi değişince pişik olabiliyo...kardeşimde yaşamıştık bunu...inş erkek annesi olarak böyle bişey yaşamayız...bide alt temizliği için ılık su ve pamuk önerende çok ıslak mendil yerine..ben ilk zaman için unibaby ıslak pamuklu ıslak mendillerinden aldım..yeni doğan için..inş pişik yapmaz yumuşak ama..:44: ...zeytinyağı aldım ben bide..erkek kardeşimde annem her bezden sonra pamukla ince bi tabaka sürüyodu pişik olmuyo hiç..pudrayıda artık hiç önermiyolar bebelere...oysa eskiden ne modaydı....
evet erkek bebeklerin poposu hassas oluyomuş ama nasıl alıştırırsak öyle gider diye düşünüyorum..bende bi paket molfix alıyım o zaman kıyaslamış olurum hemde ..
ben yatıyorum canım hadi iyi geceler ..
selam kızlar ıı akşamlar nasılsınız?? kımse varmı?
a.s cnm bı ben varım bend eıyım cok sukur sen nasılsınnn
Arkadaşlar merhaba...Sizlere bişey soracağım akıntınız varmı?varsa ne derece cok mu az mı?bende bir haftadır artan bi akıntım varda korktum kafama takıldı normalmidir acaba???
elefera allah iyiliğini versin senin emiakşam akşam güldürdün beni yine...kız anada babada gamze yoksa bi ayvadan gamzemi olur hiç..ama ailede gamzesi olan biri varsa o başka.bende yedim ama ailede gamzeli yok hiç bizde....bu arada bizim mahallede kaza oldu şimdi arabanın vurma sesi geldi uzaktan...:26:...inş ölen yoktur yavv......kestane ben hiç sevmiyorum yaa..olmasa hiç aramam valla..yarın benim eşimde evde gezmeye gidicez inş....kızlar bu arada prima yahudi malı imiş yaa....dahanda prima almam..onlar ellerinden gelse bizi bi kaşık suda boğar..biz onlara niye para kazandıralım ki....ama molfix nerenin bulamadım yahu..off off..zaten biz türkler kendi ürünümüzü kaliteli yapsak satsak şaşarım yani.....hep dışardan hep dışardan..onlar zengin olsun hep... .
canım bende o kdar çok yiyorum ki hemde her akşam
sırf gamzeli yakışıklı oğluşum olsun diye
ama bunlar batıl inançsa da sorun olmaz
bayılıyorum ayvaya ya
kızlar bide ben milupaya üye olmuştum hamileyim paketi için....ne gelen var ne giden..nede sms gönderiyolar yaa..sinir oldum adresim falanda tamamdı..anlamadım neden gelmedi..mail attım danışmasına ama bakalım inş cevap gelir....sizlerde paketi gelen var mı yavvv:26:.
bende kçar..iyi akşamlar kızlar...kocacımm geldi.....:80:diyoki esadın babası geldi de....yazdım hee
herkese günaydın, iyi sabahlar :)
Gunaydın karmacıgım
Nasılsın?
günaydınlarrrrrr :119::118::129:nasılsınız şeker anneler
Aslında ben ıyı degılım ama ıste ıyıymısım gıbı rol yapıyorum.
Sen nasılsın canım?
Gunaydın karmacıgım
Nasılsın?
Anaaam, 30. haftaya gırmıs kızım.
Gebelık org.a gore 31. hafta ama :26:
Neyse ya, anlamıyorum bu hesaplamalardan, hangısı dogru.
Bu arada fena uykum var.
Gece 02:00 ye kadar uyuyamadım, agrım vardı.
Sonra da ara ara uyandım ve 06:30 gıbı uyandım yıne.
günaydınlarrrrrr :119::118::129:nasılsınız şeker anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?