2012 Şubat Anneleri

kızlar bide ben milupaya üye olmuştum hamileyim paketi için....ne gelen var ne giden..nede sms gönderiyolar yaa..sinir oldum adresim falanda tamamdı..anlamadım neden gelmedi..mail attım danışmasına ama bakalım inş cevap gelir....sizlerde paketi gelen var mı yavvv:26:.

canım bende çok takıntılıyım bu israil amerika mallarına ama şunuda kabul etmek gerekiyo ki
kaliteliyi onlar üretiyo primadanda daha iyi marka yok
daha bilmediğimiz ve kullandığımız o kadar çok şey vardır ki
o bakımdan kaçınılmaz bence

ben ilk bezlerini molfix aldım bi tane büyük olanda prima aldım 3 6 kg dan ama molfix nedense daha iyi geldi bana..prima ince ama kakayı sızdırır sanırsam..şimdilik molfixle başlıcam ben..zaten prima premiumcare yeni doğan her markette farklı fiyatta ve çok pahalı..üstelik gideceği en fazla 10 15 gün bi paketin..molfix ona göre daha uygun ve daha iyi geldi bana..inş bezlere karşı hassasiyetleri olmazda bizde istediğimiz zaman marka değiştirebiliriz....zira erkek çocuğu çok nazlı ve çok çabuk bezi değişince pişik olabiliyo...kardeşimde yaşamıştık bunu...inş erkek annesi olarak böyle bişey yaşamayız...bide alt temizliği için ılık su ve pamuk önerende çok ıslak mendil yerine..ben ilk zaman için unibaby ıslak pamuklu ıslak mendillerinden aldım..yeni doğan için..inş pişik yapmaz yumuşak ama..:44: ...zeytinyağı aldım ben bide..erkek kardeşimde annem her bezden sonra pamukla ince bi tabaka sürüyodu pişik olmuyo hiç..pudrayıda artık hiç önermiyolar bebelere...oysa eskiden ne modaydı....

evet erkek bebeklerin poposu hassas oluyomuş ama nasıl alıştırırsak öyle gider diye düşünüyorum..bende bi paket molfix alıyım o zaman kıyaslamış olurum hemde ..
ben yatıyorum canım hadi iyi geceler ..

tabi çalışıyosun ya yatman lazım erkenden dimi..hadi iyi geceler sana..benim eşim gelir şimdi...yarın onla zaman gçircem artık...tatlı uykular....

Arkadaşlar merhaba...Sizlere bişey soracağım akıntınız varmı?varsa ne derece cok mu az mı?bende bir haftadır artan bi akıntım varda korktum kafama takıldı normalmidir acaba???

iyi geceler bende de akıntı oluyordu iki aydır dr um femi nix diye intim önerdi onu günlük kullanınca akıntım gidiyordu bi kullanmayayım yanıyodum çok akıntım oluyordu iltihabımda vardı ama bayadır düzenli kullanıyorum bugün sağlık ocağı kontrole çağırdı iltihapta yok jele devam dedi bitmek üzereyken yine aldım napayım bence dr sor o çok iyi geliyor .

Ama oyle yazıyor
Hem olsun, bi kaybımız olmayacak nasılsa, yesek de.
Ben zaten canım ıstedıgı ıcın yıyorum

Kestaneyı yıllarca yemesem canım cekmezdı.
Ama sımdı aksam gıderken bır yerde kestane pısırıyorlar, her aksam ama.
Canım cekıyor o zaman.
Ama uc bes tane kestane alıyorsun, 5 TL verıyorsun.
Bende dun cıg aldım, kendım pısırıp, afıyetle yedım.

canım bende o kdar çok yiyorum ki hemde her akşam
sırf gamzeli yakışıklı oğluşum olsun diye
ama bunlar batıl inançsa da sorun olmaz
bayılıyorum ayvaya ya

Dimi ya, batıl ınanc olsun ısterse, zaten ıstemesek yıyemeyız kı.
Ama kızım gamzelı ve de cok guzel olursa da vermıycem benım_olan'ın ogluna

Yok yav, bana da gelmedı.
Bende mesaj yazdım, yok yenı uyesınız gelır fılan dıye agız yaptılar.
Ama bebegı doguracam nerdeyse, hala ortada bırsey yok!

bende kçar..iyi akşamlar kızlar...kocacımm geldi.....:80:diyoki esadın babası geldi de ....yazdım hee

Cok alemsınız
Benım kocam hıc demıyor, 'Elıf ın babası' dıye.

Anaaam, 30. haftaya gırmıs kızım.
Gebelık org.a gore 31. hafta ama :26:
Neyse ya, anlamıyorum bu hesaplamalardan, hangısı dogru.

Bu arada fena uykum var.
Gece 02:00 ye kadar uyuyamadım, agrım vardı.
Sonra da ara ara uyandım ve 06:30 gıbı uyandım yıne.

Aslında ben ıyı degılım ama ıste ıyıymısım gıbı rol yapıyorum.
Sen nasılsın canım?

iyiyim çok şükür akşam benimde çok ağrım vardı bacaklarımda 9 da yattım dinlenmişim şimdi iyi hissediyorum...ama sabah evden çıkarken dişlerimi fırçaladım karnımda açtı midem fena halde bulandı kahvaltı yapayım belki geçer

Gunaydın karmacıgım
Nasılsın?

Günaydın eleferacım :) iyiyim sen nasılsın, elif naz nasıl:) 30+0 dan itibaren aslında 31. hafta oluyormuş.
artık ağrılar sızılar başladı, sağdan sola dönemiyorum bile... Allahtan yaz ayında değiliz, bir de sıcaklarda ne eziyet olurdu.

günaydınlarrrrrr :119::118::129:nasılsınız şeker anneler

Günaydınlar kırmızıçilek, iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…