- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.521
Evet, esımı cok sevıyorum.
Sırf o uzulmesın dıye cok kez gururumu hıce saydım.
Hem dedım, 'benı anlar, onlardan farklı oldugumu gorur'
Ama sırf onlar gıbı olmadıgımı gostermek ıcın, kendımı ne kadar zaman daha uzecegım kı.
Bende kendımı bılıyorum Baharım, ıstemedıgım bırseyı yapmak benı cok mutsuz eder.
Ben mutsuz oldugum gıbı, bunu esıme yansıtarak, onu da mutsuz ederım.
[/COLOR][/B]
kusura bakma ama senin eşinde de çok kabahat var
benim eşimin yanında beni öpmeseler onu öpüp
benim eşim ağızlarına eder
benimde eşimin yanında bana çok yalakalık yaparlar
benim eşim beni asla ezdirmez onlara
Saol cnm darısı başına.
Sen 32 de mi çıkacaksın yoksa çalışabilir raporumu alacaksın.
Bende anlatamadığım tarif edemediğim bir ağırlık bir baskı oluyor üzerimde yorgunluktan ölsem dahi gece gözlerim kapansa dahi uyuyamıyorum...
Bakalım bizim oğlanın totosuda hassas mı olacak :))
ben cok laovoaya klakıyorum gece yoksa uyuyorumda işte bu çişolayı bozuyorr uykumuu
Bende artık mumkun oldugunca onlarla konusmuyorum.
Kabahatten fazlası var esımde.
Esım, dun dıyor kı 'sana nasıl deger verdıgımı anlamıyorsun, benım ıcın cok kıymetlısın ama bunu sana hıssettıremıyorum'
Boyle yaparsa nasıl hıssederım kı!
Bana hedıyeler alarak herseyı verdıgını sanıyor.
Yalan yok, nazımı da cok ceker.
Ama en onemlısını yapmıyor, benı aılesıne karsı koruyamıyor.
Tamam, yıne nıcelerıne gore cok ıyı, bazıları zorla goturur, esım bunu yapmıyor.
Ama dogru olan esımın yaptıgı da degıl.
Kardeslerını cekecek kenara, sız kım oluyorsunuz da esıme karsı bu sekılde tavır alıyorsunuz, dıye uyaracak!
Ben nasıl abımı, kardesımı, hatta vaktınde annemı karsıma aldıysam, o da yapacak.
Ama o benım kadar yureklı degıl!
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kadınları ve erkekleri birbirinden ayıran özellikleri onlara bildirmek ve kız çocuğuysa kadının üstünlüklerinden erkek çocuğu ise erkeğin üstünlüklerinden bahsetmek ona yöneltmek doğrusu canım...
Bende anlatamadığım tarif edemediğim bir ağırlık bir baskı oluyor üzerimde yorgunluktan ölsem dahi gece gözlerim kapansa dahi uyuyamıyorum...
Yok ayşebaharcım cumartesi randevumuz var o zaman soracağım bunalıyorum geceleri resmen geliyolar bana((
kızlar bende acayip uyuyorum.. sabah 6.30 7 de ayaktayım :)) kanepede uyuklamayı sevmezdim artık eşimle akşam 11 oldumu koyun koyuna gelip kanepede sızıyoruz.. ..gece 12 1 gibi yataga gidiyoruz :)) dişlerimi zor fırcalıyorum :)) hopp tekrar yatak sonra uykumu alarak melekler gibi uyanıyorum..
benim kızım inş dogduktan sonra da devam eder gece uykularına :)) geceleri pek kımıldamıyor ben döndüğümde o da yerleşiyor .. başka tık yok :)) nazar degmesin :)
akşam babasıyla kanepeye yerleşir yerleşmez tepik atmaları cogalıyor :)) babasına hissettiriyor kendini..
sabahta benimle birlikte uyanmıyor 10 gibi kalkıyor ... umarım bu dogurana kadar devam eder hatta dogunca da uykucu olsun..
benimde geceleri burnum çok tıkanıyor
benimde geceleri burnum çok tıkanıyor
Geçen artık bunaldım eşime kalk sezeryanla aldıralım artıkk dedim bu hafta 31 e girdik ama beni benden alıp gidiyor sıpaa...Ağlıyorum bazen yaa
nanıyonuz nasılsınız ne var ne yok
keyıfler nasıl
epeydır gorusemedık evde durdugum yokkı
Aynen o sorun bendede var(
Kızlar size bişey daha sorcam:)))Diyelim gün içinde güzel heyecanlı anlar oldu mutlu oldunuz yada üzüldünüz hemen eşinizi ararmısınız yoksa akşamı beklermisiniz basit küçük küçük heyecanlar mutsuzluklar falan...
Kızlar size bişey daha sorcam:)))Diyelim gün içinde güzel heyecanlı anlar oldu mutlu oldunuz yada üzüldünüz hemen eşinizi ararmısınız yoksa akşamı beklermisiniz basit küçük küçük heyecanlar mutsuzluklar falan...
Yok ayşebaharcım cumartesi randevumuz var o zaman soracağım bunalıyorum geceleri resmen geliyolar bana((
nanıyonuz nasılsınız ne var ne yok
keyıfler nasıl
epeydır gorusemedık evde durdugum yokkı
çok zorlanmaya başladık artık
gezenti seni olsun gez kız gez bir daha gezemeyeceksin
neden oluyor acaba
ben doktora söyledim kağıdına yazdı ama sonra bişey demedi
çok zorlanmaya başladık artık
gezenti seni olsun gez kız gez bir daha gezemeyeceksin
neden oluyor acaba
ben doktora söyledim kağıdına yazdı ama sonra bişey demedi
vallahı dgru dedın
ama cok yoruldum hergun sız nasıl calısıyorsunuz bu halde yaa..
bnm bı haftada ayaklarım ellerım balon oldu..
ayakkabılarım olmuyor:S:S
Kızlar burun tıkanıklığı odanın neminede bağlı kuru odada yatarsanız hem burnunuz tıkanır hemde boğazınız kurur...Peteklerin üstüne su yada ıslak havlu koyun faydasını göreceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?