- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.561
canım peteklere takılan küçük plastik su doldurulan kutucular var asmalı.
içine su dolduruyorsun peteğe asıyorsun...o ısındıkça havadaki kuruluğu alıyor...suyu bitince ilave ediyorsun...milyoncularda falan bulurdun mutlaka eğer ucuza mal etmek istiyorum diyorsan ondan alabilirsin
Arkadaşlar sizile muhabbet etmek güzeldi ben birazdan çıkacağım oğlumun babaannesiyle dedesi gelecek...babaannesiyle lohusalık yatağımızı nasıl ypacağımıza karar vereceğiz pek bi meraklıdır sağolsun...Dedeside oğlumun odasında yapılacak işler var onları yapmaya gelecek sağolsun erkek işi olunca eşime söyleyince bir aya ancak yapıyor adamın dilinde tüy bitince çareyi kendisi yapmakta buluyo her zaman:)))Hepinizi öpüyorum...
Arkadaşlar sizile muhabbet etmek güzeldi ben birazdan çıkacağım oğlumun babaannesiyle dedesi gelecek...babaannesiyle lohusalık yatağımızı nasıl ypacağımıza karar vereceğiz pek bi meraklıdır sağolsun...Dedeside oğlumun odasında yapılacak işler var onları yapmaya gelecek sağolsun erkek işi olunca eşime söyleyince bir aya ancak yapıyor adamın dilinde tüy bitince çareyi kendisi yapmakta buluyo her zaman:)))Hepinizi öpüyorum...
Canım ben o nem makinelerinden almaktan yana değilim.
Şu eski usul suluklar vardı hani radyatörlerin üzerine takılan onun biraz daha modern ve süslü hallerinden buldum
Ankara'dayım ben metro'da satılıyor burda fiyatı da 1,25 TL idi her odaya alıp takıcam şimdilik deneme amaçlı sadece oturma odasında var.
Bence gayet iyi içine su koyuyorsun kalariferin ısısı ile su doğal yolla buharlaşıyor .
Valla delı olucam ya, hamıle halımle mılletın nazı ıle ugrasıyorum (ıs yerınde)
Seytan dıyor, hepsını sıl at, cek gıt evıne.
Cıkıyorum ben kızlar, su ıslerı halledebılırsem, donerım.
ıste ornek olunacak dede babaanne
ahhh ahhhhh nerdee bıze o yardım
keyfını cıkar valla arkadasım..
Valla delı olucam ya, hamıle halımle mılletın nazı ıle ugrasıyorum (ıs yerınde)
Seytan dıyor, hepsını sıl at, cek gıt evıne.
Cıkıyorum ben kızlar, su ıslerı halledebılırsem, donerım.
ıste ornek olunacak dede babaanne
ahhh ahhhhh nerdee bıze o yardım
keyfını cıkar valla arkadasım..
Esımle dusuncelerımı paylasamıyorum, konusarak.
Genelde susmamı ıstıyor o, bende anlatmak.
Ama belkı yazarım.
Yok canım, rol fılan yapmayacagım.
Gıtmek ıstemıyorum ve ne kadar zorlasa da bu kez gıtmeyecegım.
Kayınvalıdem arayıp, cagırsa da gıtmem.
Kendılerını ıyı gosterecekler dıye, gururumu hıce sayamam.
.[/COLOR][/I]
ay sorma hafta sonum bu kadar kotu gecmemıstı epeydır :))
kaynanadaydım cunku cumadan pazar gecesıne kdr
kadın cgrdı ben sandım bana bakacak gıttım ben ona baktım
bı dunya mısafırı geldı bıde 3 gun cnm cıktı
aman bıde dogumdan snra gel burda kal dıyo
hayatta kalmam.
pazartesı de carsıda dolastım
dunde ablamdaydım
puset varmıs onda sakın alma dıye bagırdı
onun kızın kını verdı cokta guzel alsam belkıde o kadar guzel alamam
yanı o kadar para vermem 1 ay ıcın
Günaydın kızlar
canım peteklere takılan küçük plastik su doldurulan kutucular var asmalı.
içine su dolduruyorsun peteğe asıyorsun...o ısındıkça havadaki kuruluğu alıyor...suyu bitince ilave ediyorsun...milyoncularda falan bulurdun mutlaka eğer ucuza mal etmek istiyorum diyorsan ondan alabilirsin
orası oyle:))))Canım benimde kendi ailem yok...Annem vefat etti babam ise unuttu beni:)))Yani anlayacağım dedemiz ve babaannemiz aynı zamanda bana anne babalıkta yapıyor evet çok güzel ama kendi annen baban gibiside yok ahhh ahhh((
görüşürüz canım
aynen dur bak bişi anlatçam
günaydın
oyelken beni de orda işe aldır. bizim eve o kadar yakın ki önünden geçerken hep iç çekiyorum. :))
sorma manyak ıste.Ay canım ya..
KAdın resmen kullanmış seni...
HAzır hizmetçi gigbi....
Gelinlik beklemek bu olsa gerek...
Verme zaten canım.
Ablanınkini kullan..
Ben hiç puset muset almadım
Araba koltoğu var ya
hazır bebşik içinde onu kullanıyorum
..
görümcemde hamile ya kaynanam orda kalıyor bazende sabah 10 da gidip akşam 6 da çıkıyormuş
2 vesait bu arada kızının evi
bende aşure seviyorum pazar günü aradı beni aşure yaptım ben yatıyorum oğluma söyle gelsin alsın diyor
bende evde yok gelemez dedim zaten ananem bana aşure yaptı dolabım aşure dolu gerek yok sen dağıtılacak yerlerine dağıt dedim
kapadım teli
manyak mı ne ya kızına gidiyor hergün aşure yapmış ben ayağına gidip alacağım
yada insan aşure yaptım gelin yiyin gidersiniz falan der gıcık oldum
orası oyle
kendı aılemı kımse tutamaz
ama sukret ya onlarda kotu olsaydı allah korusun....
anlat anlat
Haklısın canım...Bunada şükür hafta sonları sürekli yemeğe alırlar ne güzel yemek olsa yani benim beceremediğim hemen arar bugün bize gelin diye...Pazara giderler varmı eksiğiniz diye ararlar...Bize gelince evde eksiğin varmı diye ararlar...Bazen gıcık hareketleri olsada bunlar olduğu için yutuyorum onları ve iyiyiz şükür...
sorma manyak ıste.
bıde sancılandım noluyo dedım doguracam galıba...!
"ogluma" mı??
vayy be ıyıce kafayı yedı bunlar
ıyı yapmıssın vallahı
bende olsam aynını yapardım
hıııccc tavız verme
bosver lazım deıl onlar..
kendı yagımızda kavruluruz..
gıcık seyler.
Haklısın canım...Bunada şükür hafta sonları sürekli yemeğe alırlar ne güzel yemek olsa yani benim beceremediğim hemen arar bugün bize gelin diye...Pazara giderler varmı eksiğiniz diye ararlar...Bize gelince evde eksiğin varmı diye ararlar...Bazen gıcık hareketleri olsada bunlar olduğu için yutuyorum onları ve iyiyiz şükür...
hadi yaa
kariyer de ilanlar var baksana oraya
ama doğum muhabbeti oluyor diye artık bayan almıyor bizim şirket :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?