- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.541
çok zorlanmaya başladık artık
gezenti seni olsun gez kız gez bir daha gezemeyeceksin
neden oluyor acaba
ben doktora söyledim kağıdına yazdı ama sonra bişey demedi
CAnım iyi düşün o vakit..
Biraz kendini dinle...
Gerekirse son anda cuma gecesi olabilir..
Eşinle düşüncelerini paylaş...
Eğer hakikaten eşinin oraya götüreceğini anlarsan
Ama sen gitmek istemiyorsan..
Hiç konuşma eşinle
Hiç tartışmaya girme..
PAzar günü sbahtan fenalaşır gibi yap...
Yataktan çıkma..
Beyaz yalan diye buna diyorlar:)))))
benim eşimde bir türlü ailesinin kötü olduğunu kabul etmezdi çok kavgalar ettik
çok boşanmayı düşündüm sonra eşimde resti çekti
annemlerle kaynanamlar aynı apartmandalardı
biz annemlerde kalıyorduk eşim onlara çıkmıyordu bile
hiç gidip gelmiyorduk arayıp konuşmuyorduk eşimde dahil
şimdi bu yüzden çok yalakalık yapıyorlar ama geçti artık o tren
kızlar bende acayip uyuyorum.. sabah 6.30 7 de ayaktayım :)) kanepede uyuklamayı sevmezdim artık eşimle akşam 11 oldumu koyun koyuna gelip kanepede sızıyoruz.. ..gece 12 1 gibi yataga gidiyoruz :)) dişlerimi zor fırcalıyorum :)) hopp tekrar yatak sonra uykumu alarak melekler gibi uyanıyorum..
benim kızım inş dogduktan sonra da devam eder gece uykularına :)) geceleri pek kımıldamıyor ben döndüğümde o da yerleşiyor .. başka tık yok :)) nazar degmesin :)
akşam babasıyla kanepeye yerleşir yerleşmez tepik atmaları cogalıyor :)) babasına hissettiriyor kendini..
sabahta benimle birlikte uyanmıyor 10 gibi kalkıyor ... umarım bu dogurana kadar devam eder hatta dogunca da uykucu olsun..
Maşaallah kızına annesi bizimki yerinde durmuyo ya...Bi ara 9 30 da uyandırırdı bişeyler yer takrar uyurdum 11 e kadar kendime nazar değdirdim...Şimdide sabaha kadar evde dolaşıyoruz...Bide oturmakta istemiyo...
Kızlar size bişey daha sorcam:)))Diyelim gün içinde güzel heyecanlı anlar oldu mutlu oldunuz yada üzüldünüz hemen eşinizi ararmısınız yoksa akşamı beklermisiniz basit küçük küçük heyecanlar mutsuzluklar falan...
Günaydın Haticemmmm
Nerde geziyon kız sen?
...
artık ben zorlanmaya başladım canım
sırt bel ağrılarım çoğaldı
evet aslında hep yapacağım ama unutuyorum
Kızlar size bişey daha sorcam:)))Diyelim gün içinde güzel heyecanlı anlar oldu mutlu oldunuz yada üzüldünüz hemen eşinizi ararmısınız yoksa akşamı beklermisiniz basit küçük küçük heyecanlar mutsuzluklar falan...
ayy inanmıyorum :)) şimdiden gezme meraklısı :)) heralde sallanmak hoşuna gidiyor ..
Günaydın kızlar
Esımle dusuncelerımı paylasamıyorum, konusarak.
Genelde susmamı ıstıyor o, bende anlatmak.
Ama belkı yazarım.
Bende cok kez ayrılmak ıstedım esımden.
Bır gun aılelere yansıttık.
O ıstedı gıtmemı, bende ders vermek ıcın her ıkı aıleye de bıldırdım.
Sonra annesı geldı ve hayatımda unutamayacagım o lafları ettı esım.
'Ben senın gıbısını bulurum, ama anne-baba bulamam'
Kayınvalıdem kım bılır ne kadar keyıflenmıstır o zaman.
bu erkekler de tam sopalık hee
aman neyse şimdi bunları hatırlayıp sinirlenme boşver
geçmişte kaldı canım herşey
şekerleri gösterdin mi eşine
Hatta bebeğim olunca nem makinesi almak istiyorumda fiyatları anasının gözü yani...Ama mecburen alacağız galiba...Kaloriferler yanıyo biz tıkanıyosak bebekler nolur bilmem??Bide bizim merkezi sistem kaloriferleri yakmayı bazen abartıyolar terli bi biçimde uyanıyoruz...
ona da iyi du koymak gerekiyor kettıl da kaynatılıp soğutulmuş
oyüzden ben 1 kere kullandım sonra zor geldi :))
Günaydın kızlar
günaydın canım
gunaydınnn hg..
Sorma ama bu yönünü kimseye söylemiyorum pek çünkü anası kılıklı diyecek herkes çekmiş anam valla bana çekmiş:)))Gezmeye gidelim kıyafet değiştirdiğimi arabaya bindiğimizi heerşeyi anlıyor nasıl oynuyor anlatamam:)))köçek oğlum benim...Bide araba kullanırken çok müzik açamıyorum başlıyor oynamaya direksiyona göbeğim değiyo bu sefer zorlanıyorum şebeleğim benim...
Hatta bebeğim olunca nem makinesi almak istiyorumda fiyatları anasının gözü yani...Ama mecburen alacağız galiba...Kaloriferler yanıyo biz tıkanıyosak bebekler nolur bilmem??Bide bizim merkezi sistem kaloriferleri yakmayı bazen abartıyolar terli bi biçimde uyanıyoruz...
hoşbulduk canım
Şöyle bir iki sayfa geriye baktım herkes uykudan şikayetçi
Geçen hafta sonu hamilelik seminerine gittik eşimle
KAdın doğuum doktoru şimdi uyuyamıyorsunuz 32. haftadan sonra bir de kabus görmeye başlayacaksınız dedi
Ne güzel moral vermiş değil mi
Sebebi biilinmese de tüm dünyada bu böyleymiş 32 haftadan sonra bi çok hamile kabus görmeye başlıyormuş.
Mümkün olduğunca kendinizi rahatlatmaya çalışın.. klasik cümle ama stresten uzak durun :)
bu erkekler de tam sopalık hee
aman neyse şimdi bunları hatırlayıp sinirlenme boşver
geçmişte kaldı canım herşey
şekerleri gösterdin mi eşine
hoşbulduk canım
Şöyle bir iki sayfa geriye baktım herkes uykudan şikayetçi
Geçen hafta sonu hamilelik seminerine gittik eşimle
KAdın doğuum doktoru şimdi uyuyamıyorsunuz 32. haftadan sonra bir de kabus görmeye başlayacaksınız dedi
Ne güzel moral vermiş değil mi
Sebebi biilinmese de tüm dünyada bu böyleymiş 32 haftadan sonra bi çok hamile kabus görmeye başlıyormuş.
Mümkün olduğunca kendinizi rahatlatmaya çalışın.. klasik cümle ama stresten uzak durun :)
Gostermedım de, dedım boyle bır fıkrım var, begenmedı. (magnet fıkrını)
O daha sıradan bır sey olsun ıstıyor.
Bende ona gore bakacagım artık.
Canım ben o nem makinelerinden almaktan yana değilim.
Şu eski usul suluklar vardı hani radyatörlerin üzerine takılan onun biraz daha modern ve süslü hallerinden buldum
Ankara'dayım ben metro'da satılıyor burda fiyatı da 1,25 TL idi her odaya alıp takıcam şimdilik deneme amaçlı sadece oturma odasında var.
Bence gayet iyi içine su koyuyorsun kalariferin ısısı ile su doğal yolla buharlaşıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?