- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.041
kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
kızlar ben kaçıyorum
görüşürüz sonra
öpüldünüz
ıyı aksamlar canım kendıne ve bebişlerıne dıkkat et...
kk bi ara tadilata girdi....giremedim sinir oldum.........sana ne sorsam cvp yazmıyosun ...küstüm ama..iyi akşamlar cnm
dun doktorum soyledı magnezyum duzenlı kullanımı suyun azalmasına sebep oluyormus.o yuzden artık kullanma dedı kramp gırıyor dedım olsun sen yıne de alma dedı.yogurt falan ye dedı.
cok demlı az demlı yok tatlım acık acıkkkkkkçok demli içmiyorum allahtan yırttım
ıyı aksamlar cnm dıkkat et kendıne yrn grsz.kızlar ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar
sutle bırlesınce yapmısyor cnmaa bende içeyim bari..çok severim..ama fazla muz kabızlık yapıyo.....
aksam grsz cnm dıkkat et kendıne yolda:)kızlar ben kaçıyorum
görüşürüz sonra
öpüldünüz
bende yemek yapıyordum konulara gec kaldım cnm :):):)bende kaçtım kızlar...konulara geç kaldım kknın tadilatı nedeniyle yaa offff..neyse yemek yapma zamanım geldi..dünürüm iyi akşamlar..öptüm kızlar..byyyy byyyyyyyyy
ben kofte patates kızarttım pılav salata yaptım aksamdan da taze fasulye vardı zeytınyaglı.kızlar ya aksama ne yemek yapayım esim 7gıbı gelecek bı turlu karar veremıyorum.
grsz cnm ıyı aksamlarhadi kaçtım kızlar ben byeeebyeeeeee
Kızlar iyi akşamlar bugün dr aradım da midem kaç gündür ekşiyo boğazımdan ekşi ekşi şeyler geliyor sanki rue mi ne bi ilaç ismi verdi iyi geliyormuş akşam eşim getirecek .Birde aylık aile hekimi kontrolleri varya hani ebe kilo tansiyon falan bakıyo işte aradı salı gittim allahtan iltihabım düzelmiş iyi tansiyon iyi kilo gayet iyi bebişimin kalp atışları normal çok iyi buraya kadar tek sorun d3 diye bi damla verdi günde 9 damla süt hariç herşeye katıp iç dedi şimdi başlicaksın doğumdan 6 ay sonrada kullanıcaksın dedi valla içmedim bugün doktorumu arayıp ta sordum içme gerek yok dedi bende kaldırdım şimdilik içsemmi içmesemmi kaldı aklımda neden böyle oldu kızlar biz kimi dinlicez bilemiyorum sizede verdimi ebeniz
cnm dr unu dınle bnce sonucta senı takıp eden o ve ebeden daha bılınclıler..
doğru diyosun bende öyle yapayım inan kafamı karıştırdı ebe en doğrusu bu sanırım teşekkür ederim
d3 zaten bıldıgım kadarı ıle demır kan tahlıllerınde demırın mı dusuk cıktıkı??
sen yınede ıkısının ortasını yap demır ıcerıklı yıyecekler yemege calıs..
yoo demirim düşük değil zaten dr verdiği vitamini içiyorum elevit geçen hafta magnezyuma başladık günde bir zaten bende hamilelik şekeri çıkmıştı diyetisyen kontrolundeyim şimdi normal ee tabi bazen aşıyoruz malum göz bu bazen dayanamıyorum allah ın izniyle bu haftalarda geçsin bide bebişlerimizi alalım sağlıcakla kucaklarımıza hepimiz inşallah senin kızmı benim erkek burak olucak adı inşallah :)
yoo demirim düşük değil zaten dr verdiği vitamini içiyorum elevit geçen hafta magnezyuma başladık günde bir zaten bende hamilelik şekeri çıkmıştı diyetisyen kontrolundeyim şimdi normal ee tabi bazen aşıyoruz malum göz bu bazen dayanamıyorum allah ın izniyle bu haftalarda geçsin bide bebişlerimizi alalım sağlıcakla kucaklarımıza hepimiz inşallah senin kızmı benim erkek burak olucak adı inşallah :)
Kızlar ne olucak böyle ya vakit geçmiyor sanki eşimi bekliyorum uzandım tv de haber saati malum yemeğimide yaptım yapıcak bir şey yok sıkıcı uğraşıcak bişeyde bulamıyorum işin kötüsü of yaaa bebişim gel artık hayırlısıylada maratonumuza bir an önce başlayalım bizi yoğun günler bekliyor biliyorum başıma iyi olduğu kadarda sabır isteyen çok şey gelecek biliyorum ama napayım yaşantımı malum en azından 7 sene dondurdum denebilir işten ayrıldım bebeğimi ben büyütmek istiyorum en azından ilk okula gidene kadar sonra kaldığım yerden devam edicem inşallah oğluşumla.ben 16 yaşından beri çalışıyorum yaşım 33 ve 2,5 yıllık evliyim hep çalıştım taki hamileliğimin ilk aylarında kanamam olana kadar sonra bırakmak zorunda kaldım işi 30 haftalık hamileyim az kaldı mesleğimi değiştirdim muhasebe elemanıydım şimdi annelik mesleğini yapıcam büyük bir mutlulukla inşallah .Tek çocuk yeter diye düşünüyorum şimdilil eşin her nekadar tek olmaz 3 yaşına bi gelsin bitane daha lazım kardeşi olsun diyor ama şu an o kadar gözüm korktuki söz konusu bile olamaz diyorum belki unutursam yaşadıklarımı ehh belki olabilir öyle değilmi kızlar
Kızlar iyi akşamlar bugün dr aradım da midem kaç gündür ekşiyo boğazımdan ekşi ekşi şeyler geliyor sanki rue mi ne bi ilaç ismi verdi iyi geliyormuş akşam eşim getirecek .Birde aylık aile hekimi kontrolleri varya hani ebe kilo tansiyon falan bakıyo işte aradı salı gittim allahtan iltihabım düzelmiş iyi tansiyon iyi kilo gayet iyi bebişimin kalp atışları normal çok iyi buraya kadar tek sorun d3 diye bi damla verdi günde 9 damla süt hariç herşeye katıp iç dedi şimdi başlicaksın doğumdan 6 ay sonrada kullanıcaksın dedi valla içmedim bugün doktorumu arayıp ta sordum içme gerek yok dedi bende kaldırdım şimdilik içsemmi içmesemmi kaldı aklımda neden böyle oldu kızlar biz kimi dinlicez bilemiyorum sizede verdimi ebeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?