2012 Şubat Anneleri

ya bende öyleyim sabah 1 bardak akşam 1 bardak mutlaka sütümü içiyorum
ve 1 kase yoğurt günde
zaten yumurta peyniridide çok seviyorum
benim oğlan galiba annem yesin diyip erkeklik mi yapıyo ne şiştim valla

hemen hemen aynı şeyleri ben de dinliyorum okuyorum. devamlı araştırma halindeyim. biz de akülü araba falan almayı düşünüyoruz kardeşi getirmiş olacak. ama bakalım.

evet kızlar özellikle muzlu süt bebeğe bayağı bi kilo aldırıyomuş

ve 1 kase yoğurt günde

sana cok ımrendım sna ya ben sutte ıcemıyorum suda ıcemıyorum.dun kontrole gttım doktor suyuymuz az oldgnu soyledı.bol bol su ıcmen lazım dedı.annemle gorustum kontrolden gelınce anneme de bırı soylemıs hamılelıkte sut ıcmeyenlerın bebeklerınde dogumdan sonra bazı hastalıklar olusuyomus.sut ıcmemız lazımmıs.bu sabah ıcmeye basladım.oglusumada yıne kucuk dedı 29hafta 5gunlukmus suan 1520gram.magnezyum ıcmeyı bırak dedı.suyumun azalmasına o da sebep olurmus

zor valla canım dikkat et sende
içmeye çalış zorla da olsa

hahahah:)))bugün çok ballıyım ben ya...Kendimi yemeğede davet ettirdim gerçi saat 9 dan sonrada olsa gelisn kilolar:)))Amannn kim takar kiloyu:)))Siz niye takıyorsunuz kızlar....

aa magnezyum suyumu azaltıyomuş??kim dedi?benim de suyum sınırda doktorum hiç bahsetmedi öyle bişeyden bende ilk defa senden duydum:44::44::44::44:

kg çok güzel ama maşallah

aa magnezyum suyumu azaltıyomuş??kim dedi?benim de suyum sınırda doktorum hiç bahsetmedi öyle bişeyden bende ilk defa senden duydum:44::44::44::44:

dun doktorum soyledı magnezyum duzenlı kullanımı suyun azalmasına sebep oluyormus.o yuzden artık kullanma dedı kramp gırıyor dedım olsun sen yıne de alma dedı.yogurt falan ye dedı.

hg cnm aslm nasılsın ıyımısın bebıs nasıl

ayy ne güzel benim hiç süt içtiğim yok
ıcmelısın bıde senın ıkızlerın var bundan snra sut saatı yapacam haberınız olsun bırbırımızı destekllemıs aklımıza getırmıs oluruz
ıs yerlerınızde sut alın bolbol

ve 1 kase yoğurt günde

o toparlar dur daha 30a bı gırde

cnm meyvelı sut dene ben onunla alıstım
ozellıkle bu haftalarda cıkolata krızım ttuutgu ıcın cıkolatalı ıle basladım ben

nihayet bugün de bitti

vallahı gerıye bu ay ıcın 15 gun kaldı

herkesın dogum tarıhı erkene alınırkenb her guıtmem de benım oglanın dogum tarıhı gerıye atılıyo.en son gttıgımde oglusum ıcın 27haftaya gırmıs demıstı aradan 4hafta gectı dun gttım oglusun 30haftaya gırmıs dedı anlamıyorum nıye boyle oluyo.suyumun azalması ıcınde egerkı bu suyun bu sekılde olursa normal dogum yapamazsın dedı.erken dogumada sebep olur dedı.bebegın gun ıcındekı harfeketlerı kontrol et dedı 12 saat ıcınde en az 8kez hareket etmesı lazım dedı.eger bu durum yavaslarsa,herhangı bır kanama,yada suyun gelırse hemen hastaneye gelmen lazım dedı

kızlar ben kaçıyorum
görüşürüz sonra
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…