- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.001
valla yaa kaçtır soruyo o şimdi kakasını nereye yapıyo diye...düşünüyorum bende acaba diyorum benle beraber dışarımı atılıyo hani...diye düşündüm ama meğer yokmuş öyle bişi...sevinir akşam..anlam veremiyodu çünkü oda...bende:44:...........öyle olsa çocuk afedersin kendi bokunda boğulur dimi..ne saçma bizde hiç akıl edemedik.. ..daha öğreneceğimiz çok şey var yaaa....ben bide şeyi merak ediyorum hani bebeğin kordonu doğumda kesiliyoya..geri kalan kısım içerdemi kalıyo yoksa hepten alınıyomu...bu eşi dedikleri omu? acaba :44 nuda bilmiyorum valla..dur onada bakim bi.... çok cahalım çokkk...... ...damadın bi doğsun annesi onu 2 günde bi yıkıcak misler gibi giydircek yaaa.... ..gelinimde öyle olsun
selam kızlar bugun hiç yazamadım malesef ama konuları takip ediyorum.Baktım benim ilgi alanıma girdiniz yazmadan duramadımkilo olayına acayip takıntılı biri olarak sırf oğluşum kımıldasın diye dayıyorum tatlıyı kendime.Bi oturusta 5- 6 porsiyon meyve yiyorum, sabahları 250 gr peynirdi , öğlen aksam birer kase yoğurttu ve diğer yemeklerdi aldsım başımı gidiyorum .Ama çok şükür ekmek yemediğim için bu kadar yememe rağmen aşırı da kilo almadım.Hem zaten doğumdan sonra da gidecekmiş kilolar oyüzden çok dert etmeyede gerek yok bence.Siz boşverin dr.ları
aynen tabı bogulur gıder
kordonun devamı esıne baglı canım
esıyle beraber atılıyo dısarı..
bende sezeryan amelıyatı ızlerken gormıstum
heheheheh demı derler ya
yemegın salcalısı kadının kalcalısı dıye
aaa olacak tabı kılo
hee iyi o zaman yaaa....bende kalıyo sanıyodum ben..verin kordonumu derim bende
bizimkıler normal asıl bebişlerın kıloları nasıl önemlı olan o bebim bebeiş 31. haftada 2035 gr.dı birazcık şişko galıba sızınkıler ne kadar oldu ...
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. yeni yeni başladık kardeşe alıştırmaya inşallah çok büyük problemlerle karşılaşmayız. en azından doğduğunda aralarında 3 yaş olacak. bol sabır lazım olacak bana :))
ben de gecen ayın 28 ınde gıttım 1300 du
sımdı noldu bılemıyorum
ama 30dan snra her hafta 300gr alıyorlarmıs ortalama..
bilmiyorum ama benim ki zayıf bence moralim bozluyo sizinkiler tosun gibi maşallah
valla yaaa.....ama cidden atıldığını alındığını bilmiyodum bendusunsene dr veya ebeye soruyormusuz
kordunu sakın unutma hee dıye
psıkolojık delı der heralde
bizimkıler normal asıl bebişlerın kıloları nasıl önemlı olan o bebim bebeiş 31. haftada 2035 gr.dı birazcık şişko galıba sızınkıler ne kadar oldu ...
ne kadardı en son kgsu
valla yaaa.....ama cidden atıldığını alındığını bilmiyodum ben
maşallah seninki bayağı tombiş....ben ayın 23de öğrencem inş....gerçi sen ve nıhle benden ilerdesiniz ama...inş üçbuçuk kiloyu geçerler yaa doğduklarında....inş...
Canım geçmiş olsunAllah korusun.Bu arada hamilelikte uzun süreli ,sıcak banyoları tavsiye etmiyorlar.Erken doğuma neden olabiliyormuş.Ya da ani tansiyon düşüklüğüne.Oyüzden dikkat et kendine canımmAyyy kızlarrrr((Banyo keyfim çok kötü oldu yaa...güzel bir bakımdan sonra duşa gireyim dedim şofbenin azizliğine uğradım resmen...Tam saçımı falan köpükledim bi sesle çok korktum bizim sofbene bişeyler oldu galiba allahtan patlamadı ya...Hemen çıktım duştan servisi çağırdım gelecekler bakmaya offf yaaa...Kalbim rresmen ağzıma geldi...
valla yaa kaçtır soruyo o şimdi kakasını nereye yapıyo diye...düşünüyorum bende acaba diyorum benle beraber dışarımı atılıyo hani...diye düşündüm ama meğer yokmuş öyle bişi...sevinir akşam..anlam veremiyodu çünkü oda...bende:44:...........öyle olsa çocuk afedersin kendi bokunda boğulur dimi..ne saçma bizde hiç akıl edemedik.. ..daha öğreneceğimiz çok şey var yaaa....ben bide şeyi merak ediyorum hani bebeğin kordonu doğumda kesiliyoya..geri kalan kısım içerdemi kalıyo yoksa hepten alınıyomu...bu eşi dedikleri omu? acaba :44 nuda bilmiyorum valla..dur onada bakim bi.... çok cahalım çokkk...... ...damadın bi doğsun annesi onu 2 günde bi yıkıcak misler gibi giydircek yaaa.... ..gelinimde öyle olsun
allah iyiliğini versin naptın kızz.. o kadr tatlı yeme çok zararlı...farkında olmassın şekerin çıkar..bebeğe dokunur..dikkat et..tuzluyada şekerede..orantılı olması lazım....aman dim...hamileleik şekeri çok sinsi bişey dikkat edin kızlar.....bende ekmek çok yiyorum cnm ondanda kilo almış olabilirim..amannnnnnnnnnnnnnn veririm yaaa napim....oğlum iyiya gerisi çokta tınnnnn canım çok tınnnn....recep ivediğe bağladım..
bilmiyorum ama benim ki zayıf bence moralim bozluyo sizinkiler tosun gibi maşallah
ayyy gerçek mi bende mesajlarımız okunamasın üye olmayanlar dışında mahrem şeyler yazıyoruz demiştim oysa herifmiş yazdığım kişiayyyyyyyyyyyyyyyyy
kız benim eltimin ikizleri oldu ikizler 3 kilo doğdu toplamda 13 kilo almış doğumdan sonra bi gördüm bi gıcık oldum normalden daha zayıf emziriyo ya bide haspam 1 kilo almışım diyo bide
kızlar ben kaçar grşrz yarın inşallah
Ayyy kızlarrrr((Banyo keyfim çok kötü oldu yaa...güzel bir bakımdan sonra duşa gireyim dedim şofbenin azizliğine uğradım resmen...Tam saçımı falan köpükledim bi sesle çok korktum bizim sofbene bişeyler oldu galiba allahtan patlamadı ya...Hemen çıktım duştan servisi çağırdım gelecekler bakmaya offf yaaa...Kalbim rresmen ağzıma geldi...
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. yeni yeni başladık kardeşe alıştırmaya inşallah çok büyük problemlerle karşılaşmayız. en azından doğduğunda aralarında 3 yaş olacak. bol sabır lazım olacak bana :))
ben de gecen ayın 28 ınde gıttım 1300 du
sımdı noldu bılemıyorum
ama 30dan snra her hafta 300gr alıyorlarmıs ortalama..
28.haftada 1.170 gr
baksana sen 2yigeçti diyosun maşallah ona
valla yaaa.....ama cidden atıldığını alındığını bilmiyodum ben
maşallah seninki bayağı tombiş....ben ayın 23de öğrencem inş....gerçi sen ve nıhle benden ilerdesiniz ama...inş üçbuçuk kiloyu geçerler yaa doğduklarında....inş...
28.haftada 1.170 gr
baksana sen 2yigeçti diyosun maşallah ona
hee ıcınde bırakıyorlar ıkıncı cocuk ıcın
bebege aıt ne varsa alıyorlar
hatta bı yerde duymustum kadın koyde normal dogum yapmıs
esını almamıslar ve kadını zehırlemıs
bıde bnm kaygana ole yapmıs 6 aylıkken dusurmus bebegı
esını ıcınde bırakmıslar
kadın olecekmıs az kalsın
1 hafta snrda esını dogurmus karnını sıkmıs bezle falan..
o yuzden bana der aman 2,5 aylık cocuk dusurmede ne var
bunuda altın dogurcan zaten dıye
manyak yaa
bak yıne aklıma geldı
ooo masallah ıyı kg sı senınde
28 haftalık gebelıkler ıcın bak bu yazıyo
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm. ve ağırlığı 1050 (750-1680) gram!
29 ıcınde bu
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm. ve ağırlığı 1300 (900-1900) gram!
ıyı yanı kgsı
içimi rahatlatmaya çalışıyosunuz
anası dana gibi yavrusu minnacık olacak görenler diycek ki kız o kadarcık çocuk için mi onca kiloyu aldın derlermiş
haklı olarak tabi ki
canım peki aradaki 3 haftada nasıl o kg alıyo bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?