2012 Şubat Anneleri

aynen tabı bogulur gıder
kordonun devamı esıne baglı canım
esıyle beraber atılıyo dısarı..
bende sezeryan amelıyatı ızlerken gormıstum

allah iyiliğini versin naptın kızz.. o kadr tatlı yeme çok zararlı...farkında olmassın şekerin çıkar..bebeğe dokunur..dikkat et..tuzluyada şekerede..orantılı olması lazım....aman dim...hamileleik şekeri çok sinsi bişey dikkat edin kızlar.....bende ekmek çok yiyorum cnm ondanda kilo almış olabilirim..amannnnnnnnnnnnnnn veririm yaaa napim....oğlum iyiya gerisi çokta tınnnnn canım çok tınnnn....recep ivediğe bağladım..

bizimkıler normal asıl bebişlerın kıloları nasıl önemlı olan o bebim bebeiş 31. haftada 2035 gr.dı birazcık şişko galıba sızınkıler ne kadar oldu ...

ben de gecen ayın 28 ınde gıttım 1300 du
sımdı noldu bılemıyorum
ama 30dan snra her hafta 300gr alıyorlarmıs ortalama..

evet cnm özellikle bebeğin bişeylerinde ondanda yardım iste..bezini iste ne bilim giydirirken yardımcı olsun..daha küçük ama...bu yaştaki çocuklar aslında anneyi kıskanırmış..onu daha çok seviyo diye düşünürmüş,paylaşmak istemezmiş....bunun içinde onunda annesi olduğunu doğacak bebeğinde annesi olarak sevginde hiç bişeyin eksilmediğini onada gösterebilirsin...zaten tavırlarınla algılama döneminde çoğu şeyi..inş kötü bişey olmaz....ama ne kadar bebeği esirger ve bebeğe karşı daha düşkün olursan o kadar kıskanır haberin olsun....ayrımcılık ypmamaya ve eve gelenlerin kıskanır,pabucun dama atıldı v.s gibi yorum yapmalarınada izin verme sakın..etkilenirmiş çocuk..doktordan dinlemiştim ben çok seviyorum böyle bilgileri yaaa.....aklımda kalanlar bunlar cnm.....inş güzel bi dönem olur senin için......bide sana kardeşin oyuncak getirdi ypnlarda çok....doğumdan sonra krdeşini görmek istediğinde istediği bişeyi sanki bebek getirmiş gibi yapıyolar..o ne kadar doğru bilmiyorum ama.....:44:

dusunsene dr veya ebeye soruyormusuz
kordunu sakın unutma hee dıye
psıkolojık delı der heralde
valla yaaa.....ama cidden atıldığını alındığını bilmiyodum ben
bizimkıler normal asıl bebişlerın kıloları nasıl önemlı olan o bebim bebeiş 31. haftada 2035 gr.dı birazcık şişko galıba sızınkıler ne kadar oldu ...

maşallah seninki bayağı tombiş....ben ayın 23de öğrencem inş....gerçi sen ve nıhle benden ilerdesiniz ama...inş üçbuçuk kiloyu geçerler yaa doğduklarında....inş...

baştan berı hep 1hafta önde gidiyorduk zaten 4 kılo kesın de üstünü bilmiyom valla inşlh çok da şişko olmaz:) normal doğum istiyorum çünkü ......bakalım ne olacak

Canım geçmiş olsunAllah korusun.Bu arada hamilelikte uzun süreli ,sıcak banyoları tavsiye etmiyorlar.Erken doğuma neden olabiliyormuş.Ya da ani tansiyon düşüklüğüne.Oyüzden dikkat et kendine canımm

o da eşinde kalıyo tatlım sana kilolardan başka bişi kalmıyo

napim teyzesi yaa benim tembel oğlum tatlı yemeden kımıldamıyo.Ya da ben kendimi öyle kandırıp,tatlı yemek için bahane üretiyo olabilirim kesinlikle ekmek çok aldırıyor.Ben hiç birzaman eğer ekmek arası falan yemiyorsam sabah kahvaltı hariç ekmek yemiyorum.Ve kesinlikle faydasını görüyorum.Bence de verirsinnn tatlım yaaa.Ayşebahardı sanırım 30 kiloyu vermişti ,biz de veririz.Hatta bi de topik açarız inş ''Doğumdan sonra gitsin kilolar diye''.. ozaman şimdi ne diyoruz ''göbeğe selam ,yemeğe devam

bilmiyorum ama benim ki zayıf bence moralim bozluyo sizinkiler tosun gibi maşallah

Seninki kaç kilo canım benim .Hiç kafaya takma.Sağlığı yerinde olsunda kiloyu senin sütünle alır en kötüsü..

Kızlar bu arada süt artırıcı still tea ler falan var ya doğumdan önce içmeye başlayın diyorlar.Bu konuda bilgisi olan var mı ?

ayyy gerçek mi bende mesajlarımız okunamasın üye olmayanlar dışında mahrem şeyler yazıyoruz demiştim oysa herifmiş yazdığım kişiayyyyyyyyyyyyyyyyy

o ne demişti

kız benim eltimin ikizleri oldu ikizler 3 kilo doğdu toplamda 13 kilo almış doğumdan sonra bi gördüm bi gıcık oldum normalden daha zayıf emziriyo ya bide haspam 1 kilo almışım diyo bide

ayyy ne güzel inş.benimkiler de 3 olurlar

kızlar ben kaçar grşrz yarın inşallah

görüşürüz canım

ay canım allah korumuş

aynen banada sabır lazım olacak

h maaşallah

ben de gecen ayın 28 ınde gıttım 1300 du
sımdı noldu bılemıyorum
ama 30dan snra her hafta 300gr alıyorlarmıs ortalama..

inş.benimkilerde alırlar yaa

28.haftada 1.170 gr
baksana sen 2yigeçti diyosun maşallah ona

kız daha ne istiyorsun benimkilerde büyürler inş.

hee ıcınde bırakıyorlar ıkıncı cocuk ıcın

bebege aıt ne varsa alıyorlar
hatta bı yerde duymustum kadın koyde normal dogum yapmıs
esını almamıslar ve kadını zehırlemıs

bıde bnm kaygana ole yapmıs 6 aylıkken dusurmus bebegı
esını ıcınde bırakmıslar
kadın olecekmıs az kalsın
1 hafta snrda esını dogurmus karnını sıkmıs bezle falan..
o yuzden bana der aman 2,5 aylık cocuk dusurmede ne var
bunuda altın dogurcan zaten dıye
manyak yaa
bak yıne aklıma geldı

28.haftada 1.170 gr
baksana sen 2yigeçti diyosun maşallah ona

ooo masallah ıyı kg sı senınde
28 haftalık gebelıkler ıcın bak bu yazıyo

Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm. ve ağırlığı 1050 (750-1680) gram!

29 ıcınde bu
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm. ve ağırlığı 1300 (900-1900) gram!

ıyı yanı kgsı

içimi rahatlatmaya çalışıyosunuz
anası dana gibi yavrusu minnacık olacak görenler diycek ki kız o kadarcık çocuk için mi onca kiloyu aldın derlermiş
haklı olarak tabi ki

canım peki aradaki 3 haftada nasıl o kg alıyo bu bebeler

içimi rahatlatmaya çalışıyosunuz
anası dana gibi yavrusu minnacık olacak görenler diycek ki kız o kadarcık çocuk için mi onca kiloyu aldın derlermiş
haklı olarak tabi ki

canım peki aradaki 3 haftada nasıl o kg alıyo bu bebeler

yok kız valla bak rahatlatmak ıcın deıl
ısın püf noktası süt peynır yogurtmus
ben gunde zorla da olsa yaklasık 750ml sut ıcıyorum dusun
kucuk kucuk paketlerde varya pıpetlı toptan bayıden alıyoruz 2 kutu(bı kutuda 27 tane var dusun)
hemen bıtırıyorum gunde en az uc tane ıcıyorum
sut hıc ıcemesdım kakaolu veya cıkolatalı ıcerek basladım.

ortalama da dr demesıne gore 250 300 gr alıyorlarmıs 30, haftadan snra

selam kızlar ıdır.umarım anneler de bebişlerde ıy1haftadır gıremıyorum nasıl sıkıldım anlatamam bılgısayara eşim format attırdı.sonrasında da bı ogrencı tanıdıgımız vardı projesı varmıs bılgısayara ıhtıyacı varmıs bır haftadır bılgısayar ondaydı azonce getırdı hemen sıteye gırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…