2012 Şubat Anneleri

insan istirahat yazardı ne gıcıkmış..devlettekilerin geneli böyle ..[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

insan istirahat yazardı ne gıcıkmış..devlettekilerin geneli böyle ..[/QUOTE]

sağolun kızlar adam cok ilgisiz ve küstahtı zayıfsın dedi biliyorum zayıf oldugumu yazsana rapor madem kötüyüm yok sürüneym istiyo 44 kiloyum zaten hava nasıl sıcak tansiyonda düşünce nefes alamadım bide gittim bu adama cattım allah eşine sabır versn bunun neyse bebeğimin iyi oldugunu bilmek güzel makinaları cok eski ya kafası falan net değil ama büyümüş teyzeleri maşşallah 2.5 cm olmş ayrıca benimki sağda kız mı olacak inş kız olur eşim rüyasında görmüş dün kızımız olacak dedi sabah bende şaşırdım ben erkek gibi hissediyorum ama bilmiyorum saglıklı olsunda öyle korktum ki ona bişey olcak diyyeee annelik cok farklı yaa kenm için değil onun için cırpınıyorum onun için yiyorum ama iyi oldugunu bilmek dünyalara bedel... hepimize saglıklı huzurlu günler versn rabbim biraza kendime geldim dertleşince :))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

sağol canım allah razı olsn ediyorum ama işte olacagı varmış iyiyim şükür sen nasılsın bebişlerin nasıl üzüyolar mı seni[/QUOTE]

aman dikkat et kendine, biraz tuz atarak ayran iç bence her gün canım, iyi gelir.

biz iyiyiz teyzesi, tek yaramazlığımız geceleri uyutmuyorlar beni, git gel wc sonra uykumda kaçıyor,
yatakda ordan oraya dönmekten, eşimide uyandırıyorum, oturup tv izliyoruz :) sonra iş yerinde de gözlerim kapanıyor

kızlar bişi sormak istiyorum
hamileyken uyandığınızda yada yattığınızda gerinmek iyi değil diyorlar doğrumu acaba...
çok fena tutuldum ben yaa meğer gerinmek ne kadar önemli bir şeymiş...

Son düzenleme:
hamileyken uyandığınızda yada yattığınızda gerinmek iyi değil diyorlar doğrumu acaba...

Ben duymadım valla. Kimsenin bana birsey soyledigi yokki 3 doktora gittim 3 ü de bisey demedi bana

Canım bende duydum, dr'dan değilde büyüklerimizden.

gerinme, artık karnının üstüne yatma, çok sıcak suyla yıkanma,maydanoz yeme,bitki çayı içme gibi... yasaklar listesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…