- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.721
Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla gelişiyordur...
5+5'e göre değerin fena değil gibi....
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın
yok değil devlet hastanesi acil gittim ya korktum tansiyon cok düşük cıkınca burdaki dr da sevk edince işyernden araçla gittim şimdi işteym eve gitmedm ama cok sinir oldum yemek yiyorum ama dünden beri sürekli cıkarıyorum havada cok sıcak boğucu birazda yoruldum galibaa gözüm kararıyo böyle merhametsiz anlayışsız insnalar dr oluyo cok bozuluyorum bildiğin ruhhh annemi koy o bile daha cok anlatır öküzz işte cok kızdım coookkk
haşin erkek olcak benim ki herhaldeee
solda beyaz leke gibi olan dimi? ya ben benimkinde göremedim kapkaranlık yaa..
yok değil devlet hastanesi acil gittim ya korktum tansiyon cok düşük cıkınca burdaki dr da sevk edince işyernden araçla gittim şimdi işteym eve gitmedm ama cok sinir oldum yemek yiyorum ama dünden beri sürekli cıkarıyorum havada cok sıcak boğucu birazda yoruldum galibaa gözüm kararıyo böyle merhametsiz anlayışsız insnalar dr oluyo cok bozuluyorum bildiğin ruhhh annemi koy o bile daha cok anlatır öküzz işte cok kızdım coookkk
insan istirahat yazardı ne gıcıkmış..devlettekilerin geneli böyle ..
Selamun aleykum kızlar ben geldim, Nasılsınız bakalım
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Hoşgeldin çıtır çerez, bizler bildiğin gibiyiz şükür, sen nasılsın :79:
Canım cerez istedi
Ayyyyy böyle birbirimizden her duyduğumuzu isticez 9 ay boyunca Benim de istedi bak çekirdek, fıstık felan :125:
kızlar bişi sormak istiyorum
hamileyken uyandığınızda yada yattığınızda gerinmek iyi değil diyorlar doğrumu acaba...
çok fena tutuldum ben yaa meğer gerinmek ne kadar önemli bir şeymiş...
hamileyken uyandığınızda yada yattığınızda gerinmek iyi değil diyorlar doğrumu acaba...
Dün kabak cekirdegi yedim valla az biseydi tadı damagımda kaldı gene istiyorummmmmm
benimde canım cips istedi bak şimdi
Ayyy sorma cips ve kola, nerde zararlı şey var onlar gözümün önünden geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?