2012 Şubat Anneleri

Canım bende duydum, dr'dan değilde büyüklerimizden.

gerinme, artık karnının üstüne yatma, çok sıcak suyla yıkanma,maydanoz yeme,bitki çayı içme gibi... yasaklar listesi

Gorumcem de diyo karnının ustune yatma canlandı o artık falan diye,
Maydonoz neden yemiyormusuz ki anlamadım
Doktorumun bana verdigi listede hamilelikte
nane limon, adacayı, ıhlamur, kusburnu, papatya cayı gebelikte icilebilir. Ancak sinemaki cayı önerilmiyormus (o ney bilmiyorum )

maydanoz ilk zamanlar da ne kadar doğru bilmem ama düşüğe sebep olurmuş diye.

banada bitki çaylarından zencefil ıhlamur içebilirsin dedi doktorum.

kızlar sizede oluyormu benim tam karnımın altı, kasıkların ortası yani

arada sırada göz seyirmesi pıt pıt pıt atıyor.
hatta annem erkekte öyle olur dedi ama kısmet tabi.
muhtemelen yeri büyüyorken sinirlerden vs, rahimdendir ama bu bile çok tatlı bir his, direk onları hissettiğimde çığlık da atarım ben.

Ayy evet, eşim inanmıyor, ama sağ kasık pırpırlıyor benim, dediğin gibi göz seyirmesi gibi bazen uzun bazen kısa sürüyor.Ben diyorum heralde kese daha da büyüyor ondandır :)

Ben elimi koydugumda hissediyorum pıtpıt attıgını

heh bende kimseye diyemiyodum deli diycekler diye. pırpır ediyo böyle yatınca sag tarafımda bişey sanki damar atıyo gibi
ilginc ya daha cook küçük ama
erkektemi oluyomuş?
hayırlısı bidenem Allahım herkesin gönlüne göre versin. gönlümden hayırlı bir kız evlat geciyor

canım bize istediğini diyebilirsin, birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz, deliysek evet hepimiz deliyiz

Ben anneme söyledim karnım kelebekleniyor sanki diye gazdır dedi :) Eşime söyledim bu sabah, uyanmıştır seninki karnında sağdan sola yürüyüş yapıyordur dedi.
İnanmıyolar ya bana, bak sizin de oluyomuş

Kızlar bugun kasıgımda hic agrı yok goguslerimdeki acı da gecti
Sadece gogus uclarım acıyor ve belim kopucak gibi. Bisey yoktur dimi ??

Maydonoz (Petroselinum crispum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı ve fetusu irrite edici etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…