- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.761
Ben anneme söyledim karnım kelebekleniyor sanki diye gazdır dedi :) Eşime söyledim bu sabah, uyanmıştır seninki karnında sağdan sola yürüyüş yapıyordur dedi.
İnanmıyolar ya bana, bak sizin de oluyomuş
Göğüs acısı hergün aynı şiddetle olmazmış, hiç belirtin yok değil bak belin ağrıyor.
Kızlar bugun kasıgımda hic agrı yok goguslerimdeki acı da gecti
Sadece gogus uclarım acıyor ve belim kopucak gibi. Bisey yoktur dimi ??
kasıkta ağrı benden de 1 hafta önce gitti, öyle hep kasık ağrısa 9 ay nasıl dayanılır:))
bizi bizden başkası anlamaz kızlar, garipsenmek istemiyorsanız direk burda paylaşın böyle şeyleri :13:
benim kayınvalidem sormuştu, erkekse öyle göz seyirmesi gibi hissedersin diye ama bu ihtimalle hepimizinki erkek olamaz dimi
Kızlar bu arada ultrason fotolarına bakarak yorum yapmayın sagda solda diye benimki de resimde solda gorunuyor ama doktor aleti sag kasıgıma koydugunda bebek gorunuyor
canım muhtemelen şu aralar seninde ikinci adet dönemin geçmiştir, benimde belim o yüzden çok ağırdı bu hafta.
bazen benimde göğsüm acımıyor değişiyor günlere göre.
bence evham yapma. benimde uçlarında acı var hatta kaşınmaya ve soyulmaya başladı genişledikçe.
kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı
kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı
bende 5 buçuk haftalık hamileyim. bendede ayaklarımı uzattığımda kımıltılar oluyor tabi sürekli bir çalışma var artık içimizde babişko adayları pek anlayamıyor daha doğrusu hisedemiyor ama biz hisedebiliyoruz.. benim eşim ben hissediyorum o hissetmiyor diye kıskanıyor ufaktan ufaktan :kardeşimde 4 aylık hamile onunki artık içerde dört dönüyor tabiri caizse :) daha benim canım öyle her duyduğumu çekmeye başlamadı ama geçenlerde ayıptır söylemesi güllü lokum diye tuturdum eşim arayıp bulmuş sağolsun.. allahın izniyle normal doğum düşünüyorum rabim şubat ayında bi avazda kurtarsın bizi inşanlah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?