2012 Şubat Anneleri

bizi bizden başkası anlamaz kızlar, garipsenmek istemiyorsanız direk burda paylaşın böyle şeyleri :13:
benim kayınvalidem sormuştu, erkekse öyle göz seyirmesi gibi hissedersin diye ama bu ihtimalle hepimizinki erkek olamaz dimi

Kızlarrr merhaba tekrar ben!
Mide bulantısı ve baş dönmesi yüzünden başımı kaldıramıyorum yoksa buraya daha sık girebilirdim. Şimdi eşime zencefilli şeker sipariş ettim iyi geliyormuş. İnşallah bulup getirir. Gelişmeleri bildiricem kendinize iyi bakın.

evet resmen bende bana abartıyo dicekler diye kimseye söylemeyemiyorum ama göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyo ama sol tarafım benim:)
ii bari herkeste oluyomuş, henüz delirmemişim...

Kızlar bugun kasıgımda hic agrı yok goguslerimdeki acı da gecti
Sadece gogus uclarım acıyor ve belim kopucak gibi. Bisey yoktur dimi ??

canım muhtemelen şu aralar seninde ikinci adet dönemin geçmiştir, benimde belim o yüzden çok ağırdı bu hafta.
bazen benimde göğsüm acımıyor değişiyor günlere göre.
bence evham yapma. benimde uçlarında acı var hatta kaşınmaya ve soyulmaya başladı genişledikçe.

Kızlar bu arada ultrason fotolarına bakarak yorum yapmayın sagda solda diye benimki de resimde solda gorunuyor ama doktor aleti sag kasıgıma koydugunda bebek gorunuyor

bende 5 buçuk haftalık hamileyim. bendede ayaklarımı uzattığımda kımıltılar oluyor tabi sürekli bir çalışma var artık içimizde babişko adayları pek anlayamıyor daha doğrusu hisedemiyor ama biz hisedebiliyoruz.. benim eşim ben hissediyorum o hissetmiyor diye kıskanıyor ufaktan ufaktan : kardeşimde 4 aylık hamile onunki artık içerde dört dönüyor tabiri caizse :) daha benim canım öyle her duyduğumu çekmeye başlamadı ama geçenlerde ayıptır söylemesi güllü lokum diye tuturdum eşim arayıp bulmuş sağolsun.. allahın izniyle normal doğum düşünüyorum rabim şubat ayında bi avazda kurtarsın bizi inşanlah..

Kızlar bu arada ultrason fotolarına bakarak yorum yapmayın sagda solda diye benimki de resimde solda gorunuyor ama doktor aleti sag kasıgıma koydugunda bebek gorunuyor

canım zaten direk ultrasonda gördüğün gibi, orda bebek nerdeyse ona göre yapılıyordu yorum sanırım.
ama zaten bizimki eğlence kısmı.

kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı

Bende de soyulma ve kaşınma var...İlk gebeliğimde de olmuştu bunlar...
Bu hafta benim de regl tarihim geçti, hafif karın ağrısı, bel ağrısı oldu...
Zamanla tecrübe ediyoruz işte hepsini kızlar...

kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı

Ben folbiol alıyorum...Folic plus içiyordum, doktorum mideye kötü geldiğini söyledi folbiolle değiştirelim onu dedi...
Başkaca progestan dışında birşey almıyorum.

banada doktorum o vitamini yazdı bence almalısın..ama benim senin kadar şikayetim yoktu sadece halsizlik ve bazen iştah kapanışı var bende bide kokulara hassasiyet..

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

Canım ben sadece elevit vitamin ilacını iciyorum. Doktorum folic asiti bıraktırdı bana cunku elevitin icerisinde folic asit de var. Doktoruna sormadan icme vitamini folic plus kullanıyorum bırakıyım mı diye sor

selam kızlar nasılsınız ? ben sesa nin olayindan sonra pek bisi yazacak gibi degildim..hem moralim bozuldu hemde 2 gundur kusmalarim artti..biraz okudum ama sizi yinede dayanamayip girip bakiyorum...kizlar ya 8. haftanin sonuna dogru mide bulantisi azaliyormu hakkatten ya...ben cok biktim bisey yiyemekten kurudum resmen sade makarna, su, peynir, domates, ekmek ve biskuvi yiyebiliyorum hepsi bu..cokk ozledim yemek yemeyi gecicek dimi bu hafta :26:

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…