2012 Şubat Anneleri

Eski kadınlar hep böyle derler..
Ben bulanıyor dedikçe...
Saçlanıyor dediler...
Sonunda 9 ay sonra benim oğlan sarı saçlı ve keltoş doğmaz mı
Eeeeeeeeeeeee dedim bunun saçı nerde...
Üç beş saç var bunun kafasında....

olur mu canım sıkılıcak bişey yazmamışsın ki ne doğru şeyler bende öpüyorum seni

çok güzel yazmışsın cnm...eline sağlık..

bend dıyorumm bacım ya bunun nedını saç olayı degıl dıyorum amaaa

ne faydaaa bende kabullendımm tam deıdm sen tokları hazırla

Bneımd ekel olcak bebıgm ben kel dogmusm kocamda öleee bızdne saclı bı bek olmaz herhalde

canım bu donemde yanmalar normalmıs.bebek baskı yaptıgı ıcın oluyormus.sen yıne de yedıklerıne dıkkat et baharatlı acı eksi yememeye calıs bende de cok oluyordu ozellıkle baharatlı yedıgımde cok kotu oluyorum bıde bulantım oluyo yanmayla bırlıkte hıc cekılmez oluyo.bazen oturup aglıyorum.bende ruyamda siyah saclı goruyorum oglusumu ama bakalım saclı mı olacak.hatta benım oglanın saclarının onu yukarı dogru taranmıs duruyordu ıpek gıbı yumusacıktı gozlerı hafıf cekık.gozlerının ıcı ışıl ışıldı....

o kadar boğazım yanıyo bu kadar acıya kabak kafa bişey çıkarsa bende şok geçiririm ama hurafe diyosun yani :26:

Ben okurken sıkılmadım ferayım...
Çok sevdim seni ben...Herkeste...

Dün muazzam işim vardı...
Kızımın ateşi ve kusması vardı onu hastaneye götürdüm öğleden sonra...
Sonra diğerini kreşten aldım..
Eve geldim arkadaşım çağırdı. Gün yapıyormuş..

oy qecmis olsun kralicem iyi yapmissin. Bende seni ve sizleri cok sewdim iyiki varsiniz...

Oyelken qecmis olsun canim allah kolaylik versin.

Bukleem saol kuzum.

Aselkuzum sende saolasin quzel sozlerin icin canim.

selam kızlar
hepiniz iyisinizdir umarım

oyelken bence kendini hiç sıkma eğer işi anlayamıyosa bu senin problemin değil. üç kuruşa kendini yıpratıyosun orda. hatta bence daha bile iyi belki kıymetini anlarlar böylelikle

aysebahar çocuklardan vakit kalıyoda arkadaşa bile gidiyosun valla helal olsun diyorum sana. bu arada holteri çıkarttılar onun sonucunu alcam kısmetse ama eko çekmişlerdi temiz çıktı. içim rahatladı valla

bide bebek çok hareket ederse sonradan gaz sancısı giriyo bana aşırı derecede, tuvaletten çıkamıyorum sancıdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…