- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.746
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.641
banada emme hapını vermıstı ama ben artık mıdme bulandı yanı neolcakkı böle neza kadr acaba
annemde dıyorkı sacı cıkıyorrr
a dedım o zman toka al olmustur sacı belıen kadr benım oglanın
zorlanmaktan çok insanlara sabrım kalmadı
DİMİ BENIMD EBZEN ÖLE OLUYORRR
GELINIMI STRESE SOKMA SONRA OGLUMUN BASININ ETINI YER
SAKA BI YANDA DINLEN CANIMCIM SENNN BEN BILE YORULYUORUM TEK CANIMLA SEN NE YAPASIN
bebislerimizin bizim sutumuze ihtiyaci olduqu kadar bizimde birilerinden şöyle canı qonulden ''harika qorunuyosun , hic korkma qecicek biticek , kendini kendi telasinla korkutmazsan doqumdan korkulacak bisi yok sakin ol ve bebeqim qeliyor olley modundan aman allahim ölüyorum sanirim epoidural yada sezeryan ne varsa versinler bitsin bu eziyet moduna sokma yeter'' qibi samimi ve qercekten doqruluk payi buyuk bu sozleri duymaya qereksinimiz yokmu? :) Dun kizimla sayisiz doqum oykusu okudum okadar kasmışımki kendimi ilk kez doqum yapoanlarin ifadelerini okudukca cimcimem bile sanki icerde kikirkikir quldu bana :))))) mukafati paha bicilemez bir sanci. Halbuki nekadar tanidik bir aqri. Yillardir ise qitmemize bile mani olamayan adet sancisinin birazcik cok azcik siddetlisi ve saatlerce sureni... Hic korkmuyorum artik. Rabbim simdiden bu qucu koyduysa yureqime eminimki sanci animdada elimi simsikica tutacaktir.
Birde sizlerin varliqi, surda 2 3 kelam edebilmek ayni zafere safak sayiyor olabilmek inanilmaz haz veriyor bana.
Dun aysebahari cok qoremedim mesela ve icimden 1 2 kez acaba aqrisi falanmi oldu dinleniyormu hay allah nerdeki qibi ic qudusel seyler dusundum.
Keza elefera icinde.
Benimolan'in oqluna yorqan yapisi beni bile heyecanlandirdi.
Şu heyecani sabirli ekleyisi dusunuyorumda hicbir ask yasatamazdi bana :)
iste boyle bukleem..
Sikmamisimdir umarim. Dökülüverdim sana fistiqim benim mCx :)))))
SENIN ZAMNIN CIK CANIM SEN 2 TAENE KISCE VARRR KOLAY DEGILLL
DİMİ BENIMD EBZEN ÖLE OLUYORRR
GELINIMI STRESE SOKMA SONRA OGLUMUN BASININ ETINI YER
SAKA BI YANDA DINLEN CANIMCIM SENNN BEN BILE YORULYUORUM TEK CANIMLA SEN NE YAPASIN
offf bilmiyorum evde de oğlum var tepemden inmiyor iyice daralıyorum
bebislerimizin bizim sutumuze ihtiyaci olduqu kadar bizimde birilerinden şöyle canı qonulden ''harika qorunuyosun , hic korkma qecicek biticek , kendini kendi telasinla korkutmazsan doqumdan korkulacak bisi yok sakin ol ve bebeqim qeliyor olley modundan aman allahim ölüyorum sanirim epoidural yada sezeryan ne varsa versinler bitsin bu eziyet moduna sokma yeter'' qibi samimi ve qercekten doqruluk payi buyuk bu sozleri duymaya qereksinimiz yokmu? :) Dun kizimla sayisiz doqum oykusu okudum okadar kasmışımki kendimi ilk kez doqum yapoanlarin ifadelerini okudukca cimcimem bile sanki icerde kikirkikir quldu bana :))))) mukafati paha bicilemez bir sanci. Halbuki nekadar tanidik bir aqri. Yillardir ise qitmemize bile mani olamayan adet sancisinin birazcik cok azcik siddetlisi ve saatlerce sureni... Hic korkmuyorum artik. Rabbim simdiden bu qucu koyduysa yureqime eminimki sanci animdada elimi simsikica tutacaktir.
Birde sizlerin varliqi, surda 2 3 kelam edebilmek ayni zafere safak sayiyor olabilmek inanilmaz haz veriyor bana.
Dun aysebahari cok qoremedim mesela ve icimden 1 2 kez acaba aqrisi falanmi oldu dinleniyormu hay allah nerdeki qibi ic qudusel seyler dusundum.
Keza elefera icinde.
iste boyle bukleem..
eski kadınlar hep böyle derler..
Ben bulanıyor dedikçe...
Saçlanıyor dediler...
Sonunda 9 ay sonra benim oğlan sarı saçlı ve keltoş doğmaz mı
Eeeeeeeeeeeee dedim bunun saçı nerde...
üç beş saç var bunun kafasında....
offf bilmiyorum evde de oğlum var tepemden inmiyor iyice daralıyorum[/QUOT
HAKLSIN BIDE OGLSUN VARR
AMA CNAIM EVDE YINE DINLENIRSIN
Eski kadınlar hep böyle derler..
Ben bulanıyor dedikçe...
Saçlanıyor dediler...
Üç beş saç var bunun kafasında....
Eski kadınlar hep böyle derler..
Ben bulanıyor dedikçe...
Saçlanıyor dediler...
Üç beş saç var bunun kafasında....
offf bilmiyorum evde de oğlum var tepemden inmiyor iyice daralıyorum[/QUOT
HAKLSIN BIDE OGLSUN VARR
AMA CNAIM EVDE YINE DINLENIRSIN
bakalım doktor ne diyecek çok merak ediyorum bende
doktor çalışabilirsin istersen dese de ben çalışamaz raporu alsam mı sizce ?
canım sen doğumdan sonra zaten çalışmayı düşünmüyosun sıkılabilirsin evde eğer kendinide iyi hissediyosan alabilirsin bence benim fikrim tabisibakalım doktor ne diyecek çok merak ediyorum bende
bakalım doktor ne diyecek çok merak ediyorum bende
BEN CE AL CANIM EGER IMKANIN VARSA CUNKU GUNDEN GUNE DEGISEZ AGILASICAZ BI DE SEN ISTDNABUDASIN GIDIS GLEIS TRAFIK AHAVA KIS MALUM YAGMUR U (GELINIMIN ADI) KAR I BITMEZZ YOLLARDA HEBA OLMA DERIM AMA TABI ASIL FIKIR SNEINKI
o kadar boğazım yanıyo bu kadar acıya kabak kafa bişey çıkarsa bende şok geçiririm ama hurafe diyosun yani :26:
Keza elefera icinde.
iste boyle bukleem..
canım sen doğumdan sonra zaten çalışmayı düşünmüyosun sıkılabilirsin evde eğer kendinide iyi hissediyosan alabilirsin bence benim fikrim tabisi
evet ama burda da bir masa da 2 kişi oturunca sıkılıyorum küçücük yer zaten masanın etrafı bide en köşede benim masa
BEN CE AL CANIM EGER IMKANIN VARSA CUNKU GUNDEN GUNE DEGISEZ AGILASICAZ BI DE SEN ISTDNABUDASIN GIDIS GLEIS TRAFIK AHAVA KIS MALUM YAGMUR U (GELINIMIN ADI) KAR I BITMEZZ YOLLARDA HEBA OLMA DERIM AMA TABI ASIL FIKIR SNEINKI
:))) gelinin adı heee :)))
ya gece uyuyamayınca sabah kalkması zor oluyor
sonra buraya gelince bir şekilde vakit geçiyor ama sabah kalkmak mahvediyor
bide insanlara sabrım da kalmadı artık
ayy çok zor bi karar ya
şimdiden çarşamba bile olmayacak gibi geliyor
bir kaç hafta daha nasıl çalışırım ki oda var dimi
Ben okurken sıkılmadım ferayım...
Çok sevdim seni ben...Herkeste...
Dün muazzam işim vardı...
Kızımın ateşi ve kusması vardı onu hastaneye götürdüm öğleden sonra...
Sonra diğerini kreşten aldım..
Eve geldim arkadaşım çağırdı. Gün yapıyormuş..
oy qecmis olsun kralicem iyi yapmissin. Bende seni ve sizleri cok sewdim iyiki varsiniz...
Oyelken qecmis olsun canim allah kolaylik versin.
Bukleem saol kuzum.
Aselkuzum sende saolasin quzel sozlerin icin canim.
evet ama burda da bir masa da 2 kişi oturunca sıkılıyorum küçücük yer zaten masanın etrafı bide en köşede benim masa
:))) gelinin adı heee :)))
ya gece uyuyamayınca sabah kalkması zor oluyor
sonra buraya gelince bir şekilde vakit geçiyor ama sabah kalkmak mahvediyor
bide insanlara sabrım da kalmadı artık
ayy çok zor bi karar ya
şimdiden çarşamba bile olmayacak gibi geliyor
bir kaç hafta daha nasıl çalışırım ki oda var dimi
BENCE ARKADSIM KISCELERINN CEKLIN SSIZ EVINIZE OHHH SICACIKK NE GUSELLL
BEN ZOLANDIM NAPSAM DIYE AMA BENIM GERCEKTEN CALISMAM GEREK ONDAN BI DE EV NET IMI YOK SIZSINIZ NE YAPARIMMMMONDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?