- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.661
BENCE ARKADSIM KISCELERINN CEKLIN SSIZ EVINIZE OHHH SICACIKK NE GUSELLL
BEN ZOLANDIM NAPSAM DIYE AMA BENIM GERCEKTEN CALISMAM GEREK ONDAN BI DE EV NET IMI YOK SIZSINIZ NE YAPARIMMMMONDAN
evet doğru söylüyorsun 3 çocukla bir daha evden dışarı çıkamam
bari gezerim misafirliğe giderim yatarım dinlenirim
bi şeyler yaparım bebeksiz :)
selam kızlar
hepiniz iyisinizdir umarım
oyelken bence kendini hiç sıkma eğer işi anlayamıyosa bu senin problemin değil. üç kuruşa kendini yıpratıyosun orda. hatta bence daha bile iyi belki kıymetini anlarlar böylelikle
inşallah anlarlar kıymetimi ve de 3 kuruşa çalıştırdıkları kafalarına dank eder
sancı zanndiyorum bende bazen oluyo kasık ağrılarım ara ara demek ki bi bende olmuyomuş normalmış demek kimerhaba kızlar size bir sorum olacak 1 haftadır aralıklarla kasık ağrısı çekiyorum özellikle gece sizdede oluyormu? neden olabilir?
merhaba kızlar size bir sorum olacak 1 haftadır aralıklarla kasık ağrısı çekiyorum özellikle gece sizdede oluyormu? neden olabilir?
kızlar ben yavaştan yemeğe gidiyorum
afiyet olsun oyelkenim yuruyen sitresimdinlen artik qit evinde mutlu huzurlu doqumunu bekle bukadar sitrese sokuyolar seni yazik qunah sana!
afiyet olsun canım bende yanımdaki gelirse gidicem açlıktan öldümkızlar ben yavaştan yemeğe gidiyorum
afiyet olsun canım bende yanımdaki gelirse gidicem açlıktan öldüm
bend dıyorumm bacım ya bunun nedını saç olayı degıl dıyorum amaaa
ne faydaaa bende kabullendımm tam deıdm sen tokları hazırla
Bneımd ekel olcak bebıgm ben kel dogmusm kocamda öleee bızdne saclı bı bek olmaz herhalde
canım bu donemde yanmalar normalmıs.bebek baskı yaptıgı ıcın oluyormus.sen yıne de yedıklerıne dıkkat et baharatlı acı eksi yememeye calıs bende de cok oluyordu ozellıkle baharatlı yedıgımde cok kotu oluyorum bıde bulantım oluyo yanmayla bırlıkte hıc cekılmez oluyo.bazen oturup aglıyorum.bende ruyamda siyah saclı goruyorum oglusumu ama bakalım saclı mı olacak.hatta benım oglanın saclarının onu yukarı dogru taranmıs duruyordu ıpek gıbı yumusacıktı gozlerı hafıf cekık.gozlerının ıcı ışıl ışıldı....
o kadar boğazım yanıyo bu kadar acıya kabak kafa bişey çıkarsa bende şok geçiririm ama hurafe diyosun yani :26:
31 haftalık kızım
Burda daha tecrubeli annelere söz duser elbette ama kendimden pay bicersem 29haftaliqim ve qunduz cok yol yurumezsem sayet hic rahatsizlqm olmuyor olursada iyi bi terleme ve bel aqrim oluyor ama qeceleri butun qun pamuklarin uzerinde otursamda saqa sola donerken kasiklarimdaki aqri aklimi yerinden aliyor. Doktorum normal olduqunu soyledi. Aqliyorum resmen donemiyorum diye. Nereye donersem hemen karnimin altina minik yastiqimi koyuyorum tekrar daliyorum oyle boyle ve qunduz yine qeceden eser olmicak kadar rahat oluyorum cok sukur. Korkulacak bi durumun aksine normal ve olaqan olduqunu dusunuyorum merak etme derim. Bu arada az kalmis masallah :)
doğum şeklimiz ve kesin doğum tarihi nezaman belli olur kızlar? 31 haftalığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?