2012 Şubat Anneleri

[

Kesinlikle canım alakası yok ...

İnşallah canım aynı böyle bir çocuğun olsun senin...

o kadar boğazım yanıyo bu kadar acıya kabak kafa bişey çıkarsa bende şok geçiririm ama hurafe diyosun yani :26:

hepsi hurafe canım...

31 haftalık kızım

Burda daha tecrubeli annelere söz duser elbette ama kendimden pay bicersem 29haftaliqim ve qunduz cok yol yurumezsem sayet hic rahatsizlqm olmuyor olursada iyi bi terleme ve bel aqrim oluyor ama qeceleri butun qun pamuklarin uzerinde otursamda saqa sola donerken kasiklarimdaki aqri aklimi yerinden aliyor. Doktorum normal olduqunu soyledi. Aqliyorum resmen donemiyorum diye. Nereye donersem hemen karnimin altina minik yastiqimi koyuyorum tekrar daliyorum oyle boyle ve qunduz yine qeceden eser olmicak kadar rahat oluyorum cok sukur. Korkulacak bi durumun aksine normal ve olaqan olduqunu dusunuyorum merak etme derim. Bu arada az kalmis masallah :)

az az ama haftalar bitürlü geçmiyor walla

doğum şeklimiz ve kesin doğum tarihi nezaman belli olur kızlar? 31 haftalığız

ya bende cok merak edıyorum ama doktor kesın bısey soylemıyo.en son gıttıgımde hersey normal gıderse gıderse 41.haFTAYA kadar beklerızz demısti.elımızden geldgnde 38.haftadan sonra dogum onerıyoruz oncesınde bebek ıcın sıkıntı olabılır demıstı cıgerlerı tam gelısmemıs olabılıyor demıstı.hersey bebegın anne karnındakı durumuna baglı.hersey suan cok normalmıs gıbı gorunuyo ama her an her sey degısebılır daha erken olabılır.hepımız ıcın hayırlısı olsun.ınsallah bebeklerımızı saglıklı bısekılde kucagımıza alırız.ben erken olacak dıye cok korkuyorum suan bı sıkıntı yok cok sukur ama ıcımde hep bı sıkıntı var

slm kızlar bebeişlerinizin haftalara göre boyu ve kilosu nasıl benimki biraz iriceymiş 34 hafta için 49 cm 2600 çıktı ama bana çok sıkıntı olmaya başladı zaten ufacık tefeciğim günlerdir uyuyamıyorum sırt ve kaburga ağrısından sizce bundan sonra diyelimki 38 haftalık olana kadar çok fazla alırmıki kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…