2012 Şubat Anneleri

oy maşallah. boyu çok güzel zaten 50 civarı doğuyorlar genelde ama kilo daha alır. inşallah daha fazla zorlamaz doğuma doğru daha da aşağıya ineceği için daha rahatlarsın inşallah...

masallah ya..ınsallah benım kucuk oglusumda o kıloları gorur.benımkı bıraz ufakmıs doktor oyle soyluyo

oy maşallah. boyu çok güzel zaten 50 civarı doğuyorlar genelde ama kilo daha alır. inşallah daha fazla zorlamaz doğuma doğru daha da aşağıya ineceği için daha rahatlarsın inşallah...

saol canım inşallah rahatlarım inince biraz artık uymak istiyorum ağrıdan uyuyamıyorum naptıysam geçmiyor şu kaburga ağrısı Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah ah annem ah şimdi daha iyi anlıyorum seni taşımak bile ne zormuş

slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben cumartesi doktora gittim ve bana previanın yukarı çıkmadıgını ve bu yüzden de sezeryan dogum olacagını söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan varmı nette biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım bide kanamam durmaz ise rahmini almaya kadar gidebilir dedi sezeryanla alalım en azından mudele etme şansımız yüksek olur dedi çok moralim bozulduuuu

daha zamanın var canım birinde duymuştum son iki hafta kala yukarı çıkmıştı, gerçi yine sezeryan yapmışlardı ama sorun çıkmadı. kanaman olursa hiç beklemeden doktora gitmen lazım. inşallah hastanen evine yakındır. artık teknikler ilerledi sonuçta korkma hiçbişey olmaz, dinlenmeye özen göster bol bol istirahat etmeye çalış inşallah sağlıkla alıcan yavrunu kucağına :)))

2qundur bi bas aqrisi musallat oldu bana simdi yine basladi ilacta alamiyorum bi suru isim var ama kaldiramiyorum basimi uff (((((

ağzına -yüreğine sağlık canım ne güzel yazmıssın...:))
canım 37 haftaya kadar eşini yukarı atıp kendi aşağı gelebiliyo bebek.Ama aksi takdirde eşi önde olduğu durumlarda kanama olabileceği için sezaryan öneriyorlar.Kendini yorma ,kanaman falan olursa hemen dr.a git.Eğer eşi hala önde olursa normal doğum yapamazsın, bir tehlikesi yok.Canını sıkma.

2qundur bi bas aqrisi musallat oldu bana simdi yine basladi ilacta alamiyorum bi suru isim var ama kaldiramiyorum basimi uff (((((

Canım tansiyonunu ölçtün mü hiç ??

olcmedim tatlim hem eczane uzak arada yokus var hemde aletim yok simdi iyiyim biraz ama kalkarsam baslar die korkuyorum elimi surmuyorum biseye

Arkadaşlar hasta bir hamişten hepinize merhaba...Anam gezenti olmam başıma iş açtı galiba...Dün çok gezdim çarşıda yoruldum falan şimdide boğaz ve kulak ağrısından hasta yatıyorum...Sizler nasılsınız???

gecmis olsun dikkat et kendine. Benimde basim tepemdeki aqriyla belada.

[SUB][/SUB]
canım hepimizin ayarları bozuldu zaten normal yok yani, hergün biyerimize bişey oluyo bakalım hayırlısı

olcmedim tatlim hem eczane uzak arada yokus var hemde aletim yok simdi iyiyim biraz ama kalkarsam baslar die korkuyorum elimi surmuyorum biseye

canım bence eczaneye gidip tansiyonunu ölçtürmeye çalış.Biliyorsun gebelerde yüksek tansiyon hem annenin hem bebeğin sağlığını etkiliyor.En azında için rahatlar .Dikkat et kendine olur mu ?

Geçmiş olsun canım .Maşallah sana bu halde kendini nasıl taşıyıpta geziyosun

Ayy canım gezme deyince benim için akan sular duruyo valla acayip gezentiyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…