- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.681
slm kızlar bebeişlerinizin haftalara göre boyu ve kilosu nasıl benimki biraz iriceymiş 34 hafta için 49 cm 2600 çıktı ama bana çok sıkıntı olmaya başladızaten ufacık tefeciğim günlerdir uyuyamıyorum sırt ve kaburga ağrısından sizce bundan sonra diyelimki 38 haftalık olana kadar çok fazla alırmıki kilo
slm kızlar bebeişlerinizin haftalara göre boyu ve kilosu nasıl benimki biraz iriceymiş 34 hafta için 49 cm 2600 çıktı ama bana çok sıkıntı olmaya başladızaten ufacık tefeciğim günlerdir uyuyamıyorum sırt ve kaburga ağrısından sizce bundan sonra diyelimki 38 haftalık olana kadar çok fazla alırmıki kilo
oy maşallah. boyu çok güzel zaten 50 civarı doğuyorlar genelde ama kilo daha alır. inşallah daha fazla zorlamaz doğuma doğru daha da aşağıya ineceği için daha rahatlarsın inşallah...
slm kızlar bebeişlerinizin haftalara göre boyu ve kilosu nasıl benimki biraz iriceymiş 34 hafta için 49 cm 2600 çıktı ama bana çok sıkıntı olmaya başladızaten ufacık tefeciğim günlerdir uyuyamıyorum sırt ve kaburga ağrısından sizce bundan sonra diyelimki 38 haftalık olana kadar çok fazla alırmıki kilo [/QUOTE masallah senın bebiş doguma hazır...ınsallah sorunsuz bı dogum olur senın ıcın
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben cumartesi doktora gittim ve bana previanın yukarı çıkmadıgını ve bu yüzden de sezeryan dogum olacagını söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan varmı nette biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım bide kanamam durmaz ise rahmini almaya kadar gidebilir dedi sezeryanla alalım en azından mudele etme şansımız yüksek olur dedi çok moralim bozulduuuu
ağzına -yüreğine sağlık canım ne güzel yazmıssın...:))bebislerimizin bizim sutumuze ihtiyaci olduqu kadar bizimde birilerinden şöyle canı qonulden ''harika qorunuyosun , hic korkma qecicek biticek , kendini kendi telasinla korkutmazsan doqumdan korkulacak bisi yok sakin ol ve bebeqim qeliyor olley modundan aman allahim ölüyorum sanirim epoidural yada sezeryan ne varsa versinler bitsin bu eziyet moduna sokma yeter'' qibi samimi ve qercekten doqruluk payi buyuk bu sozleri duymaya qereksinimiz yokmu? :) Dun kizimla sayisiz doqum oykusu okudum okadar kasmışımki kendimi ilk kez doqum yapoanlarin ifadelerini okudukca cimcimem bile sanki icerde kikirkikir quldu bana :))))) mukafati paha bicilemez bir sanci. Halbuki nekadar tanidik bir aqri. Yillardir ise qitmemize bile mani olamayan adet sancisinin birazcik cok azcik siddetlisi ve saatlerce sureni... Hic korkmuyorum artik. Rabbim simdiden bu qucu koyduysa yureqime eminimki sanci animdada elimi simsikica tutacaktir.
Birde sizlerin varliqi, surda 2 3 kelam edebilmek ayni zafere safak sayiyor olabilmek inanilmaz haz veriyor bana.
Dun aysebahari cok qoremedim mesela ve icimden 1 2 kez acaba aqrisi falanmi oldu dinleniyormu hay allah nerdeki qibi ic qudusel seyler dusundum.
Keza elefera icinde.
Benimolan'in oqluna yorqan yapisi beni bile heyecanlandirdi.
Şu heyecani sabirli ekleyisi dusunuyorumda hicbir ask yasatamazdi bana :)
iste boyle bukleem..
Sikmamisimdir umarim. Dökülüverdim sana fistiqim benim mCx :)))))
canım 37 haftaya kadar eşini yukarı atıp kendi aşağı gelebiliyo bebek.Ama aksi takdirde eşi önde olduğu durumlarda kanama olabileceği için sezaryan öneriyorlar.Kendini yorma ,kanaman falan olursa hemen dr.a git.Eğer eşi hala önde olursa normal doğum yapamazsın, bir tehlikesi yok.Canını sıkma.slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben cumartesi doktora gittim ve bana previanın yukarı çıkmadıgını ve bu yüzden de sezeryan dogum olacagını söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan varmı nette biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım bide kanamam durmaz ise rahmini almaya kadar gidebilir dedi sezeryanla alalım en azından mudele etme şansımız yüksek olur dedi çok moralim bozulduuuu
2qundur bi bas aqrisi musallat oldu bana simdi yine basladi ilacta alamiyorum bi suru isim var ama kaldiramiyorum basimi uff(((((
ağzına -yüreğine sağlık canım ne güzel yazmıssın...:))
canım 37 haftaya kadar eşini yukarı atıp kendi aşağı gelebiliyo bebek.Ama aksi takdirde eşi önde olduğu durumlarda kanama olabileceği için sezaryan öneriyorlar.Kendini yorma ,kanaman falan olursa hemen dr.a git.Eğer eşi hala önde olursa normal doğum yapamazsın, bir tehlikesi yok.Canını sıkma.
Canım tansiyonunu ölçtün mü hiç ??
Arkadaşlar hasta bir hamişten hepinize merhaba...Anam gezenti olmam başıma iş açtı galiba...Dün çok gezdim çarşıda yoruldum falan şimdide boğaz ve kulak ağrısından hasta yatıyorum...Sizler nasılsınız???
Arkadaşlar hasta bir hamişten hepinize merhaba...Anam gezenti olmam başıma iş açtı galiba...Dün çok gezdim çarşıda yoruldum falan şimdide boğaz ve kulak ağrısından hasta yatıyorum...Sizler nasılsınız???
olcmedim tatlim hem eczane uzak arada yokus var hemde aletim yok simdi iyiyim biraz ama kalkarsam baslar die korkuyorum elimi surmuyorum biseye
Geçmiş olsun canım .Maşallah sana bu halde kendini nasıl taşıyıpta geziyosun
gecmis olsun dikkat et kendine. Benimde basim tepemdeki aqriyla belada.
[SUB][/SUB]
canım hepimizin ayarları bozuldu zaten normal yok yani, hergün biyerimize bişey oluyo bakalım hayırlısı
canım bence eczaneye gidip tansiyonunu ölçtürmeye çalış.Biliyorsun gebelerde yüksek tansiyon hem annenin hem bebeğin sağlığını etkiliyor.En azında için rahatlar .Dikkat et kendine olur mu ?
Geçmiş olsun canım .Maşallah sana bu halde kendini nasıl taşıyıpta geziyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?