- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.701
valla bende gezmeden duramıyorum, sokakta doğuracam hatta eminönü civarında muhtemelen
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben cumartesi doktora gittim ve bana previanın yukarı çıkmadıgını ve bu yüzden de sezeryan dogum olacagını söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan varmı nette biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım bide kanamam durmaz ise rahmini almaya kadar gidebilir dedi sezeryanla alalım en azından mudele etme şansımız yüksek olur dedi çok moralim bozulduuuu
Selam kızlar,2 gündür feci halde grip oldum.Nasıl olduğumu bile anlayamadım..:18: Bana ne önerirsiniz,su anda ıhlamur ve portakal suyu içiyorum,başka da uzanıp yatıyorum..Elimden birşey gelmiyor,ilaç da alamam..Çok öksürüp hapşırıyorum ,bebeği erken doguma çagırmak ıstemıyorum..Genelde 8.ayda öksürükle bile erken doğuran var dıyordu saglık ocagındakı hemsıre ..Allah korusun hepımızı ..Sağlıklı dogsunlar ınsallah..
Selam kızlar,2 gündür feci halde grip oldum.Nasıl olduğumu bile anlayamadım..:18: Bana ne önerirsiniz,su anda ıhlamur ve portakal suyu içiyorum,başka da uzanıp yatıyorum..Elimden birşey gelmiyor,ilaç da alamam..Çok öksürüp hapşırıyorum ,bebeği erken doguma çagırmak ıstemıyorum..Genelde 8.ayda öksürükle bile erken doğuran var dıyordu saglık ocagındakı hemsıre ..Allah korusun hepımızı ..Sağlıklı dogsunlar ınsallah..
Hoşgeldin ferayım.. Bu sabah sende kızın da maşallah turp gibisiniz desene..:)))
benimki de gece çok hareketli valla..
Gündüz inzivaya çekiliyor...
Hoşgeldin aselkuzum..
Yeri daraldı anası yeri daraldı...
Enice.... Sana yazdım ama malesef pc kapandı cevap yazamadım..
Maşallah yavrun kocaman olmuş.. Gözün aydın hem nts ye de bağlanmışsın..
NAsıldı heyecan yaptın mı?
slm kızlar bebeişlerinizin haftalara göre boyu ve kilosu nasıl benimki biraz iriceymiş 34 hafta için 49 cm 2600 çıktı ama bana çok sıkıntı olmaya başladızaten ufacık tefeciğim günlerdir uyuyamıyorum sırt ve kaburga ağrısından sizce bundan sonra diyelimki 38 haftalık olana kadar çok fazla alırmıki kilo
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben cumartesi doktora gittim ve bana previanın yukarı çıkmadıgını ve bu yüzden de sezeryan dogum olacagını söyledi aranızda bu konuda bilgisi olan varmı nette biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım bide kanamam durmaz ise rahmini almaya kadar gidebilir dedi sezeryanla alalım en azından mudele etme şansımız yüksek olur dedi çok moralim bozulduuuu
banada olmuştu neler çektim
öksürük için 1 kaşık bal iyi gelebilir
tavuk suyu çorbası gribin için
kas ağrın falan varsa uyutmuyosa minoset içebiliyosun ağrı kesici olarak. doktorlar izin veriyo
oturarak dinlenmeyi denersen öksürüğün azalabilir
bir de terlemeye çalış, çabuk atlatırsın inşallah
kas ağrın falan varsa uyutmuyosa minoset içebiliyosun ağrı kesici olarak. doktorlar izin veriyo
Çok çok geçmiş olsun.Bu ne demekmıs ki,neden rahmi almaya kadar gidilsin ki?Bence hemen baska bır doktora daha gıdıp sor da için rahat etsın belkı o doktor yanlıs görmustur bellı olmaz ..Kanaman varsa senı yatırması gerekmıyor muydu,kanaman da var mı?
selam kızlar.....bugün hava yağmurlu istbulda dahada kötü olcakmış hafta sonu....inş doğum zamanı kötü olmaz havalar..:18:..
bende markete gittin geldim yemek yapıcam ama eşim geç gelcek bu akşam acelem yok dedim bi size bakayım dedimdün yorgan yaptıktan sonra aniden bitkin düşmüştüm akşama kadar yattım valla....dinlenmesem sanki biri dokunsa düşücem o derece halsizleşiyorum..allahım hepimizi korusun inş... ....
.bennebileyim cnm geçmiş olsun çok nane limon kaynat oda çok iyi gelir....sağlık ocağındaki hemşireye pek kulak asma sen millet hamileleri korkutmaktan zevk alır olmuş salak şeyy... bebeklerimiz zamanında gelcek inş.ona bakarsan her zaman erken doğum riskimiz var bebeklerimiz durmak istemediğinde göbeğimizde ne yapabilirizki allahtan gelen bişey ama içimizi ferah tutalım biz....dinlen cnm bol bol....nasıl üşüttün ilaç içememek kötü hamileyken yaa inş geçecek cnm.
pomak 35 cnm mobilyaların gelir istediğinin belki bişeyleri eksikse ondan geç kalmışlardır acele etme cnm daha 7 8 haftamız var gelir inş..ama yıkanacakları keşke yıkasaydın aradan çıkardı cnm....kendini üzme ve yorma.... sakin sakin relakss..
selam canım doğru diyosun yıkadığım sadece aldığım lohusa takımım onuda ütülemedim hala valla bi yorgunluk basıyor sorma canım mobilyaya gelince üç haftadır bi bahane buluyorlar yoksa dükkanda bekliyorlar adam bide yerim yok getirelim diye aramıştı ben zaten aralık sonu getirin demiştim baştan ama o öyle deyince getirsinler dedim bugünde montajcı hastaymış cumartesi demişler kayınpederime adamda kızmış ama napsın.günler yaklaşıyor canım hava kötü bende hep düşünüyorum şubat nasıl olacak havalar diye allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Canım ılık suya bolca tuz at karıştır onu burnuna çek sümkür...Burnundaki bütün mikropları kırıyor...Ayrıca bal ve limon iç oda çok iyi geliyor...Bide tavuk suyu çorba yap içine bol limon sık sıcak sıcak iç beni 1 günde ayağa kaldırıyor bu...Zaten tavuk hamilelere penisilin etkisi yapıyormuş hakkaten öyle...
Ayy kimdi o qrip olan bennebileyim'di sanirim uf unuttum cepten qiriyorum bide :2: gecmisler olsun bal limon karisimini tavsiye etmistim denedinmi tatlim. Tavuk suyunada limonlu corba diyen arkadas harika bi fikir vermekle beraber beni burda delirtti resmen duz duvara tirmaniyorum canim cekti beeeeeeee
cumartesi evim tasinicak ins hava yaqmurlu olmaz nasil korkuyorum varya
kızlar sizdede bazen böyle sürekli aynı noktada kalp atışı gibi tık tık tık atmalar oluyormu? göbeğinizde..tekme desen değil kalp atışı desen zaten devamlı olması lazım bende bu bi süre oluyo sonra 10 dak sonra geçiyo..acaba neden olurki bebekmi yapıyo yoksa göbektenmi bişey oluyo çözemedim...:44:..... ama çok güzel bişey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?