2012 Şubat Anneleri

Çok çok geçmiş olsun.Bu ne demekmıs ki,neden rahmi almaya kadar gidilsin ki?Bence hemen baska bır doktora daha gıdıp sor da için rahat etsın belkı o doktor yanlıs görmustur bellı olmaz ..Kanaman varsa senı yatırması gerekmıyor muydu,kanaman da var mı?

Selam kızlar,2 gündür feci halde grip oldum.Nasıl olduğumu bile anlayamadım..:18: Bana ne önerirsiniz,su anda ıhlamur ve portakal suyu içiyorum,başka da uzanıp yatıyorum..Elimden birşey gelmiyor,ilaç da alamam..Çok öksürüp hapşırıyorum ,bebeği erken doguma çagırmak ıstemıyorum..Genelde 8.ayda öksürükle bile erken doğuran var dıyordu saglık ocagındakı hemsıre ..Allah korusun hepımızı ..Sağlıklı dogsunlar ınsallah..

Canım ılık suya bolca tuz at karıştır onu burnuna çek sümkür...Burnundaki bütün mikropları kırıyor...Ayrıca bal ve limon iç oda çok iyi geliyor...Bide tavuk suyu çorba yap içine bol limon sık sıcak sıcak iç beni 1 günde ayağa kaldırıyor bu...Zaten tavuk hamilelere penisilin etkisi yapıyormuş hakkaten öyle...

Son düzenleme:

banada olmuştu neler çektim
öksürük için 1 kaşık bal iyi gelebilir
tavuk suyu çorbası gribin için
kas ağrın falan varsa uyutmuyosa minoset içebiliyosun ağrı kesici olarak. doktorlar izin veriyo
oturarak dinlenmeyi denersen öksürüğün azalabilir
bir de terlemeye çalış, çabuk atlatırsın inşallah

Kızlar sinir olmuş bi hamile arkadaşınız var şuanda sırada...Ay yaaa 3 haftadır bigelemedi kızlar ya oğlumun odası sinir oldum valla oda boyandı 3 haftadır öyle ortada poşetleri valizi küveti anlicanız aldığımız herşeyi öylece duruyor ya dedikleri zamanda neden getirmezler ki bu adamlar anlamam zaten kaç gündür gece ağrılarım kramplarım çoğaldı ayaklarım ağrıyor duygusallık hat safhada kızlar ne olacak böyle biliyorum olucak artık bunlar zamanı 32 haftamıza giriyoruz geçti cicim aylarımız ama böyle şeyler de olunca daha kötü olıyorum daha hiç bişey yıkamadım çantamızı hazırlamadım öyle duruyor ne bekliyosam sanki komşu gelip yapacak hazırlığımı ayyyyyyy patlicam ya

yok canım heyecan yapmadım, galiba ben kendimi çok çabuk hazırladım herşeye,ilk olmasına ragmen nette okudukça yaşamış gibi oldum artık hadi bugün dogu deseler koşa koşa gidecem, inşallah son günlerde böyle olur

maşallah tosuncuga canım pek bi boylu olacak senin kuzu bende 31+2 yim bizimkide 2385gr 45 cm,sen rahat ol bu agrıları en fazla 1.5 ay daha çekeceksin sonrasını düşün

geçmiş olsun canım moral bozmak yok herşeyi güzel düşünelim güzel olsun ,daha 1.5 -2 ayın var canım herşey normale dönebilir,dönmezsede sezeryan olacaksın önemli olan saglıcakla bebegini kucagına alman

geçmiş olsun canım zaten yapılacakları yapıyosun, yanında sana bakabilecek biri varmı?

çok ükür yıkadım kıyafetleri şuan kuruyorlar akşamada ütülerim artık sadece nevresim ve uyku seti kaldı bi yük daha kalktı üstümden

geçmiş olsun canım ya sık dişini az kaldı grip kötü bol bol c vitamini al ıhlamurda iyi gelir bol bol dinlen başka yapcamız bişey yok malum elimiz kolumuz bağlı inşallah en yakın zamanda toparlarsın geçmiş olsun

selam kızlar.....bugün hava yağmurlu istbulda dahada kötü olcakmış hafta sonu....inş doğum zamanı kötü olmaz havalar..:18:..
bende markete gittin geldim yemek yapıcam ama eşim geç gelcek bu akşam acelem yok dedim bi size bakayım dedimdün yorgan yaptıktan sonra aniden bitkin düşmüştüm akşama kadar yattım valla....dinlenmesem sanki biri dokunsa düşücem o derece halsizleşiyorum..allahım hepimizi korusun inş.......

.bennebileyim cnm geçmiş olsun çok nane limon kaynat oda çok iyi gelir....sağlık ocağındaki hemşireye pek kulak asma sen millet hamileleri korkutmaktan zevk alır olmuş salak şeyy... bebeklerimiz zamanında gelcek inş.ona bakarsan her zaman erken doğum riskimiz var bebeklerimiz durmak istemediğinde göbeğimizde ne yapabilirizki allahtan gelen bişey ama içimizi ferah tutalım biz....dinlen cnm bol bol....nasıl üşüttün ilaç içememek kötü hamileyken yaa inş geçecek cnm.

pomak 35 cnm mobilyaların gelir istediğinin belki bişeyleri eksikse ondan geç kalmışlardır acele etme cnm daha 7 8 haftamız var gelir inş..ama yıkanacakları keşke yıkasaydın aradan çıkardı cnm....kendini üzme ve yorma.... sakin sakin relakss..

çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun başka dr git üzülme sakın bebeğinide üzersin bi tanenein dediğine bakma sakın tekrar geçmiş olsun

valla tatlım ben en son ÇOK FENA hastalandım ve enfexia diye bir antibiyotik verdi doktor

selam canım doğru diyosun yıkadığım sadece aldığım lohusa takımım onuda ütülemedim hala valla bi yorgunluk basıyor sorma canım mobilyaya gelince üç haftadır bi bahane buluyorlar yoksa dükkanda bekliyorlar adam bide yerim yok getirelim diye aramıştı ben zaten aralık sonu getirin demiştim baştan ama o öyle deyince getirsinler dedim bugünde montajcı hastaymış cumartesi demişler kayınpederime adamda kızmış ama napsın.günler yaklaşıyor canım hava kötü bende hep düşünüyorum şubat nasıl olacak havalar diye allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Eki Görüntüle 311858 Eki Görüntüle 311860
kızlar bende nisan annesiyim.sizlerin doğum yaklaştı ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.. benim doğum fotoğrafçılığı yapan çok sevdiğim bir arkadasım var üstelik fiyatları çok uygun. istanbulda olupta doğum fotoğrafçısı isteyen var mı?anadolu yakasında sadece sezeryana gidiyoo avrupa yakasında normal+sezeryan.kapı afişi+20 fotoğraf istenirse albüm.fotoğraf büyüklüğü size ait.kapı afişide ben bilmiyordum açıklayım bebeğinizle doğumda çekilen ilk fotoğraf bilgisayara yüklenip baskıya gidiyoo siz doğumdan çıkınca süslenip hastane kapısına veya dilerseniz odanıza asılıyoo.isteyen varsa bana mesaj atabilir.bu arada arkadasım bayan profesyonel makinası çok iyi.sizler yılbası takvimide yapılabilir bilginiz olsuunn.

amin cnm.......gelir gelir merak etme..bende daha almadım yatağını ay sonu alcam bi aksilik çıkmaz ise....

Ayy kimdi o qrip olan bennebileyim'di sanirim uf unuttum cepten qiriyorum bide :2: gecmisler olsun bal limon karisimini tavsiye etmistim denedinmi tatlim. Tavuk suyunada limonlu corba diyen arkadas harika bi fikir vermekle beraber beni burda delirtti resmen duz duvara tirmaniyorum canim cekti beeeeeeee
cumartesi evim tasinicak ins hava yaqmurlu olmaz nasil korkuyorum varya

kızlar sizdede bazen böyle sürekli aynı noktada kalp atışı gibi tık tık tık atmalar oluyormu? göbeğinizde..tekme desen değil kalp atışı desen zaten devamlı olması lazım bende bu bi süre oluyo sonra 10 dak sonra geçiyo..acaba neden olurki bebekmi yapıyo yoksa göbektenmi bişey oluyo çözemedim...:44:..... ama çok güzel bişey ..

çok teşekkurler denıycem hemen ..Toplu cewap atamıyorum ben hala ögrenemedım(Aysebahar ewet annemlerle aynı aparttmana tasındım şükür hem onlar bakıyor,hem eşim gelcek bırazdan bakacak

ist isen hafta sonu daha soğuk olcakmış..karla karışık ama her yere yağarmı bilmem....evi taşımayı bayağı ge. zamana bırakmışın hayırdır ev mi aldın yoksa kiraya başka bi yeremi çıkıyosun hayırlı olsun bi ben taşınamadım bu sene seneye inş oğlumla beraber taşıncazz oda babasına yardım etcek inş

canım o bebişin hıçkırığıdır büyük ihtimalle.

kızlar grıp oldugunuzda taze zencevıle lımon sıkın yıyon cok ıyı gelıyo.ceklmıs zencevıl olursa da balla beraber yıyın o da ıyı gelır.bence uyguLAYIN PISMAN OLMAZSINIZ,bıtkı cayları da ıyı gelıyo rahatlatıyo ama zencevıl cok ıyı gelıyo soylım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…