- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.721
ist isen hafta sonu daha soğuk olcakmış..karla karışık ama her yere yağarmı bilmem....evi taşımayı bayağı ge. zamana bırakmışın hayırdır ev mi aldın yoksa kiraya başka bi yeremi çıkıyosun hayırlı olsun bi ben taşınamadım bu sene seneye inş oğlumla beraber taşıncazz oda babasına yardım etcek inş
canım o bebişin hıçkırığıdır büyük ihtimalle.
ist isen hafta sonu daha soğuk olcakmış..karla karışık ama her yere yağarmı bilmem....evi taşımayı bayağı ge. zamana bırakmışın hayırdır ev mi aldın yoksa kiraya başka bi yeremi çıkıyosun hayırlı olsun bi ben taşınamadım bu sene seneye inş oğlumla beraber taşıncazz oda babasına yardım etcek inş
olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyoannesi kurban olsun yaaa
olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyoannesi kurban olsun yaaa
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun kendinize dikkat edin lütfen
doğum fotoğrafçısı kaç paraymış soran oldu mu kızlar
kızlar sizdede bazen böyle sürekli aynı noktada kalp atışı gibi tık tık tık atmalar oluyormu? göbeğinizde..tekme desen değil kalp atışı desen zaten devamlı olması lazım bende bu bi süre oluyo sonra 10 dak sonra geçiyo..acaba neden olurki bebekmi yapıyo yoksa göbektenmi bişey oluyo çözemedim...:44:..... ama çok güzel bişey ..
o tık tık bendede oluyo ama güzel bi duygu gibi değide içim bayılıyo orası yırtılcakmış gibi hıçkırıkmış oannesi..
canım benim hastanemin doğum fotografçısı varmış hatta gelip annenin saçını bile yapıyomuş 200tl dediler
yok hayatim alamadik henuz kismetse ben bebisim toparlanip yeniden ise qirdiqimde dusunuyoruz onu cunku suan sifiriz. Hemen 3-4 bina ilerde isi yalitimli ve sifir bi daire bulduk ayni paraya dedik nie duralim bu evde bebek icinde daha hijyenik ferah olur die dusunduk kalktik ayaqa. Topladim herseyimi hazir kita arkadaslari bekliyoruzda hava korkutuyor beni nekadar yakin olsada yaqmur yas sonucta. Bide araba tutmak istemedik tasiriz kalabaliqiz dedi arkadaslar saolsunlar. Kapkara olsun yada buzzzz qibi olsun ama yaqmasin lüppen
yeni geldim eve.....doktora uğradım prospan diye bitkisel bi şurup verdi.öksürüğe iyi gelirmiş.bi de zencefille balı karıştırdım ondan içiyorum .ayıptır söylemesi acayip balgam çıkarttı birazcık rahatladım ama öksürmekten dermanım kalmadı.......allah hepimize acil şifalar versin......
cnm hıçkırıkmış oo kkda konuyu açan annelerdende öğrendim şimdi aynı belirtiler....çok güzel bi duygu yAAAbenimolan aynı şey bendede oluyor ama hıçkırık degil bence çünkü aralıkları çok sık,ama anne karnında hıçkırık böyleyse onu bilemem
evet cnm 32 olduk artıkkkkkkkkkkaa yarın senin rapor günün :))
geçen yıl bu zamanlar bende kendi evime taşındım kar yağıyordu gerçekten çok zor olmuştu allah kolaylık versin taşınanlara
hadi canım gop un
200 lira çok değil mi ama ya kaç tane resim çekiyormuş ki
tutacakmısın sen ?
evet canım GOP ama kaç tane diye sormadım eşim görmüş bi kaç albüm o sormuş detayını birlikte sorcaz bu gittiğimizde düşünüyorum bende tutmak tabi ki ama daha uygun fiyatlı paketler vardır umarım:26::26:
Eki Görüntüle 311858 Eki Görüntüle 311860
kızlar bende nisan annesiyim.sizlerin doğum yaklaştı ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.. benim doğum fotoğrafçılığı yapan çok sevdiğim bir arkadasım var üstelik fiyatları çok uygun. istanbulda olupta doğum fotoğrafçısı isteyen var mı?anadolu yakasında sadece sezeryana gidiyoo avrupa yakasında normal+sezeryan.kapı afişi+20 fotoğraf istenirse albüm.fotoğraf büyüklüğü size ait.kapı afişide ben bilmiyordum açıklayım bebeğinizle doğumda çekilen ilk fotoğraf bilgisayara yüklenip baskıya gidiyoo siz doğumdan çıkınca süslenip hastane kapısına veya dilerseniz odanıza asılıyoo.isteyen varsa bana mesaj atabilir.bu arada arkadasım bayan profesyonel makinası çok iyi.sizler yılbası takvimide yapılabilir bilginiz olsuunn.
kızlar sizdede bazen böyle sürekli aynı noktada kalp atışı gibi tık tık tık atmalar oluyormu? göbeğinizde..tekme desen değil kalp atışı desen zaten devamlı olması lazım bende bu bi süre oluyo sonra 10 dak sonra geçiyo..acaba neden olurki bebekmi yapıyo yoksa göbektenmi bişey oluyo çözemedim...:44:..... ama çok güzel bişey ..
hadi yaa
dikkat et ama bu aralar doğum fotoğrafçıları çoğaldı
eline fotoğraf makinası alan doğum fotoğrafçısı oluyor herhalde :))
cnm hıçkırıkmış oo kkda konuyu açan annelerdende öğrendim şimdi aynı belirtiler....çok güzel bi duygu yAAA
evet cnm 32 olduk artıkkkkkkkkkk
cnm bebek şekerlerin geldimi.........sorma taşınmak zor..........bide bu havada dışarda olanlar evi olmayanlar var bebeğiyle falan rabbim yar ve yardımcıları olsun çok zor..fakirlik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?