2012 Şubat Anneleri

yok hayatim alamadik henuz kismetse ben bebisim toparlanip yeniden ise qirdiqimde dusunuyoruz onu cunku suan sifiriz. Hemen 3-4 bina ilerde isi yalitimli ve sifir bi daire bulduk ayni paraya dedik nie duralim bu evde bebek icinde daha hijyenik ferah olur die dusunduk kalktik ayaqa. Topladim herseyimi hazir kita arkadaslari bekliyoruzda hava korkutuyor beni nekadar yakin olsada yaqmur yas sonucta. Bide araba tutmak istemedik tasiriz kalabaliqiz dedi arkadaslar saolsunlar. Kapkara olsun yada buzzzz qibi olsun ama yaqmasin lüppen

geçen yıl bu zamanlar bende kendi evime taşındım kar yağıyordu gerçekten çok zor olmuştu allah kolaylık versin taşınanlara

yeni geldim eve.....doktora uğradım prospan diye bitkisel bi şurup verdi.öksürüğe iyi gelirmiş.bi de zencefille balı karıştırdım ondan içiyorum .ayıptır söylemesi acayip balgam çıkarttı birazcık rahatladım ama öksürmekten dermanım kalmadı.......allah hepimize acil şifalar versin......

olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyo annesi kurban olsun yaaa

o tık tık bendede oluyo ama güzel bi duygu gibi değide içim bayılıyo orası yırtılcakmış gibi hıçkırıkmış oannesi..

hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun kendinize dikkat edin lütfen

doğum fotoğrafçısı kaç paraymış soran oldu mu kızlar

canım benim hastanemin doğum fotografçısı varmış hatta gelip annenin saçını bile yapıyomuş 200tl dediler

benimolan aynı şey bendede oluyor ama hıçkırık degil bence çünkü aralıkları çok sık,ama anne karnında hıçkırık böyleyse onu bilemem

hadi canım gop un
200 lira çok değil mi ama ya kaç tane resim çekiyormuş ki
tutacakmısın sen ?

Merhabaa güzel anneler

Şekerim seni en iyi ben anlarım. Kendi evimizde oturalım, küçük olsun bizim olsun dedik. Ama bayağı bir değişiklik gerekiyordu. taşındık ama hala adamkıllı yerleştiremedim, hala tadilatı sürüyor. Bebeğe yetişsin diye çırpınıyoruz ama hergün başka bir yer toza dumana boğuluyor. Yorgunluk, bıkkınlık ne dersen artık...

olabilirmi acaba......anaaaaa benim oğlum hıçkırıyomu şimdi....tık tık tık aynı noktada oluyo bi süre sonra geçiyo annesi kurban olsun yaaa

Ben de yaşıyorum o pıt-pıtları İlk başlarda ben de korkmuştum ama

Geçmiş olsun canım, Allah şifa verir umarım. Ben birkaç kez hapşırdım da aklım çıktı, bebeğe birşey olur mu ki diye...

benimolan aynı şey bendede oluyor ama hıçkırık degil bence çünkü aralıkları çok sık,ama anne karnında hıçkırık böyleyse onu bilemem
cnm hıçkırıkmış oo kkda konuyu açan annelerdende öğrendim şimdi aynı belirtiler....çok güzel bi duygu yAAA
aa yarın senin rapor günün :))
evet cnm 32 olduk artıkkkkkkkkkk
geçen yıl bu zamanlar bende kendi evime taşındım kar yağıyordu gerçekten çok zor olmuştu allah kolaylık versin taşınanlara

cnm bebek şekerlerin geldimi.........sorma taşınmak zor..........bide bu havada dışarda olanlar evi olmayanlar var bebeğiyle falan rabbim yar ve yardımcıları olsun çok zor..fakirlik....

hadi canım gop un
200 lira çok değil mi ama ya kaç tane resim çekiyormuş ki
tutacakmısın sen ?

evet canım GOP ama kaç tane diye sormadım eşim görmüş bi kaç albüm o sormuş detayını birlikte sorcaz bu gittiğimizde düşünüyorum bende tutmak tabi ki ama daha uygun fiyatlı paketler vardır umarım:26::26:

hadi yaa
dikkat et ama bu aralar doğum fotoğrafçıları çoğaldı
eline fotoğraf makinası alan doğum fotoğrafçısı oluyor herhalde :))

Pekı fıyatlar nasıl?

ewet canım son zamanlarda sık sık yapıyo kızım bunu...Gerçekten de hıckırıkmıs bu ,çok garıp degıl mı

hadi yaa
dikkat et ama bu aralar doğum fotoğrafçıları çoğaldı
eline fotoğraf makinası alan doğum fotoğrafçısı oluyor herhalde :))

yokk benim drun eşide yeni doğum yapmış onun fotolarınıda gördüm çok güzeldi bende aynı fotoğrafçıyı ayarlıycam artık dra diycem bi indirim yapın diye
bankacıyım ben karşılığında kredi falan veririm kart satarım diye sıkıştırırım onları

bebek şekerlerim gelmedi canım kıza dedim ben son ayda teslim edersin acelesi yok diye tamam demişti...amin allah ihtiyacı olanlara yardım etsin.

kızlar yılbaşında bi planınız varmı bir yerlere gitcekmisiniz? gerçi bu göbekle zor ama .....eşime diyorumki milli piyango alayım bitane oğlumun şansına...yılbaşında evdeyim tabi ben....bu yılın benim için anlamı çok büyük çünkü geçen sene yılbaşında çok büyük sıkıntılarımız vardı ve ben hamile olma planlarımı o nedenle ertelemiş ve çok üzgün yeni yıla girmiştim bi o kadrda umutluydum ama yeni yıldan bu seneye hamile girmeyi çok arzu etmiştim..Rabbime binlerce kere şükürler olsun duamı kabul etti....ve 2012 de ayrıca hepimiz anne olacağız......heyecanı çok daha büyük bu yılın..allhım inş 2012 de hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin evladlarımıza kavuştursun bizi inşşşşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…